seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλημέρα. Έχετε κανά καλό site για αγορά φακών επαφής ; Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το alensa.gr το οποίο βρίσκω το πιο οικονομικό. Χρησιμοποιούσα ένα άλλο Αμερικάνικο site που έστελνε από αποθήκη Ευρώπης (νομίζω Eurolens το λέγανε) αλλά οι διαφορές τιμής ήταν πολύ μικρές και αργούσαν αρκετά παραπάνω. Ενδιαφέρομαι για τους ημερήσιους Focus Dailies Aqua Comfort. Έχετε κάποιο site που βρίσκετε πιο οικονομικό να τσεκάρω ;
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε wuhan.cn 😛 Περιμένω να πιάσω όριο ηλικίας τα 70 για να παραγγείλω από εκεί Σε καμια 30αρια χρόνια
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλυτερα βρες καποιο κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με φακούς επαφής,ώστε να δοκιμάσεις διάφορες μάρκες και να δεις ποια σου κάθεται καλύτερα.Αυτο έκανα εγώ.
seventh_son Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Καλυτερα βρες καποιο κατάστημα που ασχολείται αποκλειστικά με φακούς επαφής,ώστε να δοκιμάσεις διάφορες μάρκες και να δεις ποια σου κάθεται καλύτερα.Αυτο έκανα εγώ. Για μάρκα δε το συζητάμε. Έχω καταλήξει σε αυτούς. Δεν τους αλλάζω. Απλά ψάχνω μαγαζί η eshop ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που πιθανόν ψωνίζει κάποιος (όχι απαραίτητα αυτούς, απλά ας μου δώσει site αν έχει και θα το τσεκάρω εγώ) και τους βρίσκει φτηνά.
atrwtos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά ZEISS...έχω δοκιμάσει τα τελευταία 5 χρόνια πολλούς φακούς aqualens κτλ..τα περισσότερα κινέζικα..οι πιθανότητες για να σου βγουν καλοί 50-50...γιατί;;..όταν έπαιρνα τέτοιου είδους φακούς τα έβλεπα θολά,φυσικά στους βαθμούς μου..τα πήγαινα πίσω και τσαντιζόμουν..βέβαια τη μου φταίνε και οι οπτικοί στο κατάστημα..και τους εξηγούσα ότι δεν βλέπω δώστε μου άλλους φακούς και μετά από έναν διάλογο φταίνε οι εταιρίες κτλ..ναι αλλά και εγώ τη φταίω όταν πληρώνω κάτι για να δω και δεν βλέπω..μου δώσανε άλλους ίδιας μάρκας και με αυτούς δεν έβλεπα..ε στο 3 ζευγάρι που μου δώσανε έβλεπα..αργότερα δοκίμασα και άλλες διαφορετικές μάρκες ..που δεν...και κατέληξα στους ZEISS λίγο ποιο ακριβή από τις υπόλοιπες μάρκες..δεν είχα παράπονο παρά μόνο μια φορά που τους πήρα και τα έβλεπα θολά και εκεί είπα ..ε όχι και οι ZEISS..αλλά αυτό έγινε μια φορά στα 3 τελευταία χρόνια που τους χρησιμοποιώ..είδα μετά και made in Germany τυχαίο;; Τα κάνω παραγγελία από το κατάστημα οπτικών ζευγάρι ή καρτέλα.Για τέτοιου είδους προβλήματα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από atrwtos
marmagia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αγοράζω πάντα από τον lenshop.gr. Στα για κλπ τα στέλνουν αυθημερόν! Στους φακούς σε καμία εβδομάδα αν είναι Αστιγματικοί είναι σπίτι. Δεν είχα ποτέ παράπονο μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα