zvarthangalos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Έχουμε κάνα νεότερο με το carry over του progress απο το steam ;
Kostasallinone Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Έχουμε κάνα νεότερο με το carry over του progress απο το steam ; Τι ακριβώς προσφέρει το carry over? Δεν το έδωσα σημασία, είχα παίξει στο παρελθόν τα αλλά 2 αλλά δεν με ενδιαφέρει να μεταφέρω στολές και αλλά, εάν αυτή είναι η υπόθεση. Εκτός και αν προσφέρει άλλη εμπειρία παιχνιδιού που αγνοώ.
Despotas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Έχουμε κάνα νεότερο με το carry over του progress απο το steam ; Λειτουργεί μια χαρά όπως λένε: https://www.eurogamer.net/articles/hitman-3-import-levels-progression-8001 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Despotas 2
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Με τους 460.79 τρεχει οκ το game ή πρεπει να αναβαθμισω driver? Γιατι σε ολα τα αλλα games δεν εχω κανενα θεμα με τους συγκεκριμενους driver.
Kostasallinone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Πολύ μικρό παιχνίδι. Δεν μου άρεσε που δίνει πολλούς τρόπος elimination σε ίδιο target, θα προτιμούσα κάθε χάρτης να είχε 4- 5 άτομα για elimination παρά να έχει 1- 2 άτομα με πολλούς τρόπους. Συνεπάγεται ότι παίζεις ξανά και ξανά, το οποίο είναι βαρετό εάν θες να δεις όλους τους τρόπους. Ακομα και στο επίπεδο master είναι πολύ εύκολο. Ενα κλασικό hitman το οποίο δεν έχει καμία διαφορά με το hitman 1 remaster. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από giorgosmcmc
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω πρόβλημα με το carry over progress ενω έχει γίνει η σύμπτυξη του λογαριασμού μου στο steam με τον λογαριασμό στον Epic Games λογαριασμό κανω launch στο Hitman III και μου αφήνει να παιξω μονο τις τοποθεσίες απο το Hitman I και του Hitman III του ΙΙ τις έχει κλειδωμένες και μου γραφει Get access και με πάει στο Epic Srore για αγορά το κουφό ειναι πως εκει μου έχει την version GOTYEdition πως ειναι Owned μήπως κάτι δεν κάνω καλά εχει κανένας το ιδιο πρόβλημα; Εdit: Εχω αγορασμένα στο Steam και το Hitman 1 SEdition και το Hitman 2 SEdition απο κλειδάδικα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Έχω πρόβλημα με το carry over progress ενω έχει γίνει η σύμπτυξη του λογαριασμού μου στο steam με τον λογαριασμό στον Epic Games λογαριασμό κανω launch στο Hitman III και μου αφήνει να παιξω μονο τις τοποθεσίες απο το Hitman I και του Hitman III του ΙΙ τις έχει κλειδωμένες και μου γραφει Get access και με πάει στο Epic Srore για αγορά το κουφό ειναι πως εκει μου έχει την version GOTYEdition πως ειναι Owned μήπως κάτι δεν κάνω καλά εχει κανένας το ιδιο πρόβλημα; Εdit: Εχω αγορασμένα στο Steam και το Hitman 1 SEdition και το Hitman 2 SEdition απο κλειδάδικα τσέκαρε να δεις ποιά παιχνίδια έχεις στο account σου: https://account.ioi.dk/ εμένα πχ μου γράφει μόνο το hitman 2 για κάποιον λόγο, ενώ έχω και το 1.. και το κατεβάζω τώρα....η πλάκα είναι έπαιξα ξανά το 1ο μέσω του 2 όταν είχε βγει 😛 . (από steam όλα) Πραγματικά έχουν λούσει άσχημα εκεί στην IOI Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr 1
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτά ειναι τα παιχνίδια που έχω στο acound, το Hitman I δεν το έχω περασμένο στο steam γιατί θεωρώ πως δεν χρειάζεται άν έχεις το Hitman II. Για να δούμε το ξανακάνω install εκ νέου μιας και έχουν γίνει όλα κουλουβάχατα έχουν χαθεί τα saves απο το πρωτο walkthrough που έκανα στο Hitman III. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Αυτά ειναι τα παιχνίδια που έχω στο acound, το Hitman I δεν το έχω περασμένο στο steam γιατί θεωρώ πως δεν χρειάζεται άν έχεις το Hitman II. Για να δούμε το ξανακάνω install εκ νέου μιας και έχουν γίνει όλα κουλουβάχατα έχουν χαθεί τα saves απο το πρωτο walkthrough που έκανα στο Hitman III. (α ούτε και εσένα δείχνει το 1...αλλά έχεις πρόβλημα με το 2 μέσα στο 3, πωω......) Γιατί μπορείς να παίξεις το 1ο μέσω του 2, εαν δεν το έχεις στο steam 😮 ?Δεν ήταν ίδια φάση, που μόνο αν είχες στο account σου το 1 και το 2, μπορείς να παίξεις απο την αρχή μέσω του 2? (Όντως ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι ) αν κάνεις την μεταφορά του progress αφού έχεις παίξει ήδη το παιχνίδι, να ξες θα το χάσεις, έτσι γράφουν εδώ Hitman 3: How to transfer previous game data, levels, and progression μην το κάνεις reinstall το 3.. θα ξεκλειδωθεί αν είναι το progress.. (στο site τους,δεν μπορείς να αλλάξεις email, έλεος) Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε (α ούτε και εσένα δείχνει το 1...αλλά έχεις πρόβλημα με το 2 μέσα στο 3, πωω......) Γιατί μπορείς να παίξεις το 1ο μέσω του 2, εαν δεν το έχεις στο steam 😮 ?Δεν ήταν ίδια φάση, που μόνο αν είχες στο account σου το 1 και το 2, μπορείς να παίξεις απο την αρχή μέσω του 2? (Όντως ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι ) αν κάνεις την μεταφορά του progress αφού έχεις παίξει ήδη το παιχνίδι, να ξες θα το χάσεις, έτσι γράφουν εδώ Hitman 3: How to transfer previous game data, levels, and progression μην το κάνεις reinstall το 3.. θα ξεκλειδωθεί αν είναι το progress.. (στο site τους,δεν μπορείς να αλλάξεις email, έλεος) To κουφό είναι το εξής ενω μου δειχνει το 2 στο account όταν κανω launch μπορω να παιξω το 1 και το 3 χωρις να εχω εγκατεστημένο το 1 στο steam. Όταν ειχε βγει το 2 δεν θυμάμαι αν μπορούσες να παίξεις τις τοποθεσίες του 1 αν δεν το ειχες και αυτο εγκατεστημένο στο Steam εγω τα ειχα και τα δύο και αμέσως με το που ειχαν κάνει install το 2 μπορούσες να παίξεις και του 1 μέσω του 2. Edit: Εδώ η απάντηση από το επίσημο forum του hitman. HITMAN 2 locations within HITMAN 3 can be obtained in 2 ways: You buy HITMAN 2 Access Pass You wait until developers sort things out and offer H2 locations for free to those who own HITMAN 2 on Steam. If you don’t own HITMAN 2 on Steam or don’t want to wait, you have 14 days after HITMAN 3 launch to get HITMAN 2 Access Pass with 80% off. After 14 days you’ll have to buy this Pass at a full price. Though the developers promise to set a discounts regularly Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από zvarthangalos
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 54 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε To κουφό είναι το εξής ενω μου δειχνει το 2 στο account όταν κανω launch μπορω να παιξω το 1 και το 3 χωρις να εχω εγκατεστημένο το 1 στο steam. Όταν ειχε βγει το 2 δεν θυμάμαι αν μπορούσες να παίξεις τις τοποθεσίες του 1 αν δεν το ειχες και αυτο εγκατεστημένο στο Steam εγω τα ειχα και τα δύο και αμέσως με το που ειχαν κάνει install το 2 μπορούσες να παίξεις και του 1 μέσω του 2. Edit: Εδώ η απάντηση από το επίσημο forum του hitman. HITMAN 2 locations within HITMAN 3 can be obtained in 2 ways: You buy HITMAN 2 Access Pass You wait until developers sort things out and offer H2 locations for free to those who own HITMAN 2 on Steam. If you don’t own HITMAN 2 on Steam or don’t want to wait, you have 14 days after HITMAN 3 launch to get HITMAN 2 Access Pass with 80% off. After 14 days you’ll have to buy this Pass at a full price. Though the developers promise to set a discounts regularly Εννοείται πως δε χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το 2 και 1, για να τα παίξεις όλα στο 3. Όπως και στο 2 δε χρειαζόταν να έχεις το 1 εγκατεστημένο. Μάλλον κοιτάζεις παλιές πληροφορίες, έχουν πει πως έχει λυθεί το θέμα και μπορείς να μεταφέρεις το progress, γιατί γύρισες πίσω την κουβέντα και μπερδεύτηκες? 1
zvarthangalos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 H αλήθεια ειναι ότι έχω χάσει την μπάλα 😄 έχει πάει σε άλλο γήπεδο!
Parapas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρέπει να έχω διαβάσει 2-3 φορές τις «οδηγίες» της IO για το πως κάνεις import (παρότι θα περιμένω να βγει στο steam) και ειλικρινά κάθε φορά που το διάβαζα μπερδευόμουν χειρότερα. Παίζει να μην κατάλαβε ούτε αυτός που έγραφε τις οδηγίες, τι έγραφε... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Parapas 2
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 κλαίω με την σάπια αυτή εταιρία μόλις έπαιξα χθες όπως σας έγραψα το 1ο, τότε το πρόσθεσε.. να ήθελα να παίξω ξέρω γω το 3, να είχα κάνα θέμα με τα παιχνίδια, να έπρεπε να κατεβάζω τα άλλα πρώτα για να τα δει το ηλίθιο σύστημα τους και μετά να κατεβάσω και το 3 . (άντε και το 1 είναι μικρό σε μέγεθος, κάπου 35GB κατεβάζει...το 2 που κατεβάζει 94.6GB?) Τώρα πώς έπαιξε τις αποστολές του 1ου μέσω του 2ου στην αρχή δε ξέρω,αλλά γελάω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα