Προς το περιεχόμενο

Hitman: World of Assasination (πρώην Hitman 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Παιχνιδαρες ειναι και επειδη προσωπικα δεν εχω τελειωσει το 3 παροτι το ξεκινησα πολυ νωρις, μπορει σε ανυποπτη στιγμη στις γιορτες που θα εχω και περισσοτερο χρονο να το τελειωσω και να πιασω και τα αλλα (ξανα).. Ναι εμαθα εβαλαν απο Μαη Ιουνη και rt support απλα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν και τπτ το ιδιαιτερο και στοιχιζε πολυ σε επιδοσεις..

Μόνο για reflections αξίζει στο hitman έχουν πολλές επιφανειες και δείχνει όμορφο. Παίξε το χωρίς καμία βοήθεια κλειστά όλα για full immersion. Μοναδικά σε αυτό το κομμάτι. 

• Like 1
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kjtzemis είπε

Δεν ξέρω τι εννοείται μέσω του 3…μέσω του game pass κατέβασα την τριλογία (60+ gb).

Ναι θα τρεξεις μονο το 3 και θα στα εχει ετοιμα και τα αλλα 2 εκει. Δεν θα τρεξεις δηλαδη το exe του πρωτου η του δευτερου. Μεσω του 3 θα στα εχει ολα μεσα και με τα γραφικα της μηχανης του 3 και νομιζω και αλλαγες στο gameplay με αυτο του 3. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ναι θα τρεξεις μονο το 3 και θα στα εχει ετοιμα και τα αλλα 2 εκει. Δεν θα τρεξεις δηλαδη το exe του πρωτου η του δευτερου. Μεσω του 3 θα στα εχει ολα μεσα και με τα γραφικα της μηχανης του 3 και νομιζω και αλλαγες στο gameplay με αυτο του 3. 

Ωραία τέλεια…πρέπει να προσέξω κάτι στις ρυθμίσεις των γραφικών;;;προφανώς θα ήθελα να τα έχω όλα ultra 2k αλλά δεν ξέρω αν θα το σηκώνει (11600,16gb ram, 3070ti και οθόνη g5 odyssey).ρωτάω γτ μόλις παρέλαβα την κάρτα και δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω και εκτός αυτού μου φαίνονται φουλ πολύπλοκες οι ρυθμίσεις στα pc (έχω χρόνια να ασχοληθώ με pc gaming καθώς παίζω κονσόλα απο εποχή ps3).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kjtzemis είπε

Ωραία τέλεια…πρέπει να προσέξω κάτι στις ρυθμίσεις των γραφικών;;;προφανώς θα ήθελα να τα έχω όλα ultra 2k αλλά δεν ξέρω αν θα το σηκώνει (11600,16gb ram, 3070ti και οθόνη g5 odyssey).ρωτάω γτ μόλις παρέλαβα την κάρτα και δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω και εκτός αυτού μου φαίνονται φουλ πολύπλοκες οι ρυθμίσεις στα pc (έχω χρόνια να ασχοληθώ με pc gaming καθώς παίζω κονσόλα απο εποχή ps3).

Μια χαρα θα παιξεις σε 1440p με την καρτα βαλτα ολα ultra εκτος ray tracing. Βλεπεις FPS μολις ξεκινησεις και αν εισαι πανω απο 80-90 ανοιγεις RT reflections και βλεπεις πως παει. Με 70fps θα εισαι αψογα στο παιχνιδι δεν χρειαζεσαι παραπανω και θα εχεις και το RT για αντανακλασεις. Καλοριζικο το καρτονι σιγουρα θα πηγαινει τρελο σε 1440p. 

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

26/1 το παιχνίδι μετονομάζεται σε HITMAN – World of Assassination.

Όποιος έχει ήδη το 3, θα πάρει δωρεάν το παραπάνω update που ουσιαστικά περιέχει και το Hitman 1 GOTY και το Hitman 2 standard.

Παράλληλα σταματάει η πώληση των 1 και 2 και θα υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά μόνο 2 πακέτα.

Πιο αναλυτικά εδώ:

https://www.ioi.dk/hitman-3-to-world-of-assassination/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Despotas είπε

26/1 το παιχνίδι μετονομάζεται σε HITMAN – World of Assassination.

Όποιος έχει ήδη το 3, θα πάρει δωρεάν το παραπάνω update που ουσιαστικά περιέχει και το Hitman 1 GOTY και το Hitman 2 standard.

Παράλληλα σταματάει η πώληση των 1 και 2 και θα υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά μόνο 2 πακέτα.

Πιο αναλυτικά εδώ:

https://www.ioi.dk/hitman-3-to-world-of-assassination/

Παλι καλα που δεν δινουν hitman 2 gold 22 ευρω ειχα δωσει πριν 2 χρονια για τα πρωτα 2 goty+gold και ακομα δεν τα επαιξα και αγορασα και το hitman 3 deluxe πριν κατι βδομαδες. Καλοδεχουμενο το update παντως.

Διαβασα το κατεβατο που εγραψαν. Πολυ πιο ευκολη η αγορα και ο διαχωρισμος μιας και πριν γινοταν χαμος με το τι πρεπει να αγορασει ο καθενας. 

Οποτε φανταζομαι οσοι εχουμε hitman 2 gold+hitman goty+hitman 3 deluxe μενει να αγορασουν και τα Deadly Sins μεσω της deluxe του 3 που θα φερουν και ειμαστε ετοιμοι. Ελπιζω να μην υπαρξουν θεματα. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Στις 26 θα μπει και το Freelancer mode, όπως λέει το Roadmap.

Αυτό είναι που βασικά περιμένω. ^_^

Wow πολυ ενδιαφερον δειχνει αυτο. Για καποιον νεο που τα ξεκιναει τωρα ομως που να παει. Σε κανονικα missions σε freelancer να κλεισει hints? Ειναι τρομερα replayable παιχνιδια αλλα ισως χαθει η μπαλα για εναν αρχαριο με τη σειρα. 

https://www.ioi.dk/hitman-3-road-to-freelancer-2/

• Moderators
Δημοσ.
Στις 3/1/2023 στις 11:44 ΜΜ, Arkin είπε

Wow πολυ ενδιαφερον δειχνει αυτο. Για καποιον νεο που τα ξεκιναει τωρα ομως που να παει. Σε κανονικα missions σε freelancer να κλεισει hints?

Στα κανονικά missions πρώτα, για το στόρυ και να μάθεις τους χάρτες. Το Freelancer είναι για να ανακατεύει την τράπουλα του κανονικού παιχνιδιού, μιας και σου βάζει random στόχους (απ' οποιονδήποτε NPC υπάρχει στην πίστα που σε πάει, εκτός των κλασσικών από το στόρυ) και objectives για να βγάζεις merces (το currency που έχει για να αγοράζεις όπλα/items).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν εντυπωσιάστηκα απο την beta του freelancer μπορεί να δυσκολεύουν λίγο την εμπειρία του  gameplay όμως μέχρι εκεί δεν ξέρω αν για το μέλλον έχουν κάποιες καινοτόμες ιδέες ( ίσως να τολμήσουν και open world) ώστε  να  κρατήσουν το project ίδωμεν.

Προσωπικά έχω βαρεθεί του χάρτες το παιχνίδι το έχω στο pc από την ήμερα που βγήκε κάπου στο 2015 ἐχω σκοτώσει κάποιους απο τους elusive tergets πάνω απο 3 με 4 φορές

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

το rebranding έγινε, το Freelancer κατέβηκε, περιμένουμε να τελειώσει το maintenance των servers (κατά τις 6 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Hitman World of assassination'' Άλαξε ο Μανωλιός και φόρεσε την κάπα του αλλιώς  δεν στρώνονται λέω εγώ να βγάλουν κάναν καινούριο χάρτη freelancer και @@ργιές, ότι και να σκεφτούν να κάνουν για να κρατήσουν το content πρέπει να σχεδιάσουν νέες περιοχές.

Edit: Το θετικό ειναι ότι μας το δίνουν δωρεάν στους νυν κατόχους

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Εφοσον εχω και το Hitman 2 Gold δεν επρεπε να μου εχει τικ και το expansion του hitman 2? Πως θα ξερει το παιχνιδι οτι εχω και την gold εκδοση? Να βαλω πρωτα το 2 και μετα το 3 ωστε να το τραβηξει?

Screenshot-1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...