Προς το περιεχόμενο

Hitman: World of Assasination (πρώην Hitman 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Moυ ήρθε στο e-mail invitation για την beta δεν το έχω ψάξει τι ακριβώς ειναι; 

Για το mode του οποίου το βίντεο έβαλα πιο πάνω. ^_^

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά την ψήνω να ξεκινήσω κάνα hitman και η ερώτηση μου είναι η εξής…συνδέονται μεταξύ τους σεναριακά και τα 3 παιχνίδια ή μπορώ να ξεκινήσω απτό hitman 3 κατευθείαν;;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Παιδιά την ψήνω να ξεκινήσω κάνα hitman και η ερώτηση μου είναι η εξής…συνδέονται μεταξύ τους σεναριακά και τα 3 παιχνίδια ή μπορώ να ξεκινήσω απτό hitman 3 κατευθείαν;;;

Συνδεονται..

Σαφως μπορεις να το παιξεις και ετσι, αλλα το βελτιστο αν σε ενδιαφερει η (ελαφρως προσχηματικη) ιστορια που εχει εστω και λιγο να δεις και τα προηγουμενα..

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostiger είπε

Συνδεονται..

Σαφως μπορεις να το παιξεις και ετσι, αλλα το βελτιστο αν σε ενδιαφερει η (ελαφρως προσχηματικη) ιστορια που εχει εστω και λιγο να δεις και τα προηγουμενα..

Συν οτι ειναι τοσο ομορφα παιχνιδια αρτιστικα και με ωραιο σχεδιασμο που δεν προκειται να ξενερωσει ακομη και τα παλια να ξεκινησει..

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Συν οτι ειναι τοσο ομορφα παιχνιδια αρτιστικα και με ωραιο σχεδιασμο που δεν προκειται να ξενερωσει ακομη και τα παλια να ξεκινησει..

Παίζονται μέσω του 3 όλα οπότε είναι με τα καλύτερα γραφικά και Ray tracing από τη μηχανή του 3 οπότε σίγουρα δεν θα ξενερώσει με τα παλιά αρκεί να τα παίξει μέσω του 3. ΕΙναι ίσως τα παιχνίδια που σηκώνουν το μεγαλύτερο replayability. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παίζονται μέσω του 3 όλα οπότε είναι με τα καλύτερα γραφικά και Ray tracing από τη μηχανή του 3 οπότε σίγουρα δεν θα ξενερώσει με τα παλιά αρκεί να τα παίξει μέσω του 3. ΕΙναι ίσως τα παιχνίδια που σηκώνουν το μεγαλύτερο replayability. 

Παιχνιδαρες ειναι και επειδη προσωπικα δεν εχω τελειωσει το 3 παροτι το ξεκινησα πολυ νωρις, μπορει σε ανυποπτη στιγμη στις γιορτες που θα εχω και περισσοτερο χρονο να το τελειωσω και να πιασω και τα αλλα (ξανα).. Ναι εμαθα εβαλαν απο Μαη Ιουνη και rt support απλα αν θυμαμαι καλα δεν ηταν και τπτ το ιδιαιτερο και στοιχιζε πολυ σε επιδοσεις..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...