MINDER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 1/5/2020 μου έστειλε η noctua το κιτ αυτό αλλά δεν το έχω λάβει ακόμα με απλή αποστολή. Θέλω να βάλω την ΝΗ-D14 στην msi tomahawk b450 max Το έχει πάρει κάποιος άλλος από την Noctua να γνωρίζει πόσος χρόνος χρειάζεται να έρθει; Βαρέθηκα να περιμένω και λέω να το παραγγείλω από Ελλάδα. Σκέφτομαι ότι ίσως το βούτηξε κανείς από την σκάλα της πολυκατοικίας να νόμιζε ότι ήταν τίποτα καλό αλλά από την άλλη ότι ίσως λόγω κοροναιού ίσως καθυστερεί τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω συστημένο μου ήρθε 3-4 βδομάδες οπότε λογικά θα πρέπει να πας να το πάρεις εσυ από το ταχυδρομίου πριν Κορονοιου..σίγουρα τώρα καθυστερούν περισσότερο λογικά Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από hondakkias31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε Νομίζω συστημένο μου ήρθε 3-4 βδομάδες οπότε λογικά θα πρέπει να πας να το πάρεις εσυ από το ταχυδρομίου πριν Κορονοιου..σίγουρα τώρα καθυστερούν περισσότερο λογικά Απλό είναι εμένα όχι συστημένο υποτίθεται ότι το φέρνει ο ταχυδρόμος και το αφήνει υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Πάρτο αν το χρειάζεσε από eshop η skroutz κάπου 8-9 ευρώ και αν έρθει πουλά το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, hondakkias31 είπε Πάρτο αν το χρειάζεσε από eshop η skroutz κάπου 8-9 ευρώ και αν έρθει πουλά το άλλο Αυτό θα κάνω γιατί βαρέθηκα να περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, MINDER είπε Αυτό θα κάνω γιατί βαρέθηκα να περιμένω. ναι αν το χρειαζεσε αμεσα ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα