ison Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Προσωπικα χεστηκα για το design και καφετιερα σε σχημα λεκανης να εμοιαζε day one...φερτε μου Horizon zero dawn τωρα! With that in mind ...δεν με χαλαει ακομα...και πιστευω οτι οι collectors θα ειναι ακομα πιο ομορφες Επισης απο την παρουσιαση περιεργως μου αρεσε παρα πολυ το KENA bridge of spirits...μου εδωσε zelda-pikmin vibes και τα γραφικα ηταν πραγματικα ισως τα πιο εντυπωσιακα μετα το horizon. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 day 01 in my pocket ενα ειναι σιγουρο- Ps4 + xbox are dead! goodbye 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 super, ειδικα αυτo χωρις το drive! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Izorai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Agent_Orange είπε μονο σε μενα φάνηκε οτι ολα ηταν στα 30fps εκτος απο GT και sackboy? μπα, θα είναι μαπα το πισι μου μαλλον δεν θα τα δείχνει καλά. Η Sony στην ανακοίνωση της το είπε καθαρά. Το stream που που θα παρακολουθήσουμε είναι κωδικοποιημένο σε 30 FPS στα 1080p γιατί λόγω κορονωιου οι άνθρωποι της δούλεψαν από το σπίτι. Οπότε παρότι όλα τα παιχνίδια ήταν 4K κλπ δε μπόρεσε να φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamosgg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Παιδιά είναι σα σερβιέτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θελω οπως οι χοντρες το κολαν ! Και θα το παρω . Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δεν παίζω παιχνίδια χρόνια τώρα αλλά από άποψη σχεδιασμού είναι ξεκάθαρα sony - Japan ασχέτως αν αρέσει ή όχι...προσωπικά το μονολιθικό σχέδιο του xbox μου αρέσει περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gripoulas1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Για αλλη μια φορα ο κλασσικος Ελληνας κραζει για το εξωτερικο του και κλασσικα κατι του παει απο στραβα.Ετσι εχει μαθει να κλαιει μια ζωη για τα παντα!Ε ρε φαπα που θελετε...Παντου αρεσει στο Ελληνικο ινσομνια ολα χαλια.Ευχομαι η ψυξη του να ειναι χαλια...Να κανει σαν καβουρδιστιρι και να λαγκαρει απο την θερμοκρασια μ. Τα καλυτερα μου... 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αν κάποιος εχει παλιές κονσόλες αξίζει να πάρει με το dvd rom για να παίξει και τα παλια παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Ξέρουμε πόσα watt θα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 EPIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! day 01 - pre order now - take my money take it all! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ωραιο. πολυ ομορφο. EDIT> μολις εφαγα ακυρο.το εστειλα φωτο στην γυναικα για να αρχισω να την μαλακωνω, και ηρθε απαντηση οτι ειναι ασχημο. το παλιο που εχεις , μου λεει, ειναι πιο ομορφο. (ενα ps4 slim). φτου.😒 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε έτσι όπως τα βλέπω digital edition 399€ normal edition 499€ Θα προσέθετα ένα 50άρικο στις τιμές που αναφέρεις. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Paralizer είπε Θα προσέθετα ένα 50άρικο στις τιμές που αναφέρεις. Για να δούμε 699 non digital 599 digital Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλά ρε φίλε, και τον φραπέ που θα τον αφήνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα