morbid87 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Νταξη,μαρεσε... Το ps3 fat οταν βγηκε λεγανε μερικοι οτι ειναι σαν ψησταρια.Εμενα μου αρεσε αρκετα.Μονο το rlod δεν μαρεσε χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, The_Prodigy είπε Αλλη ισοτιμία τότε (13 χρόνια πριν) και άλλες τεχνολογίες και καλούδια το fat PS3 για την εποχή του. Ναι τώρα σου δίνει rtx τι άλλο θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε 499/599 αν δεν απατώμαι. ελλάδα αρχικά έκανε 600 το πιο φθηνό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μ' αρεσει καποιοι που πονταρουν στις τιμες 400 και 500 αντιστοιχα, με σιγουρια κιολας... Δεν υπαρχει περιπτωση καμια απο τις 2 νεες γενιες consoles να ειναι κατω απο 500 ευρω. Και αν κρινουμε και απο τα spec τους, μαλλον δικαιολογημενα θα συμβει αυτο (για πρωτη φορα). 8πυρηνοι Ryzen, Radeon Graphics επιπεδου τουλαχιστον RTX2070S και nvme storage με 4 κατοσταρικα? Ειστε με τα καλα σας μωρε? Αν οι βασικες εκδοσεις ξεκινανε απο τα 500 να πειτε και ευχαριστω, γιατι μυριζομαι 700αρια μινιμουμ (ειδικα απο microsoft)... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Τα μονά ps πάντα έχουν κάτι καλύτερο Τυγχάνει όντως τα μονά να είναι τα αγαπημένα μου (PSX/PS3). ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, logistoulis είπε ελλάδα αρχικά έκανε 600 το πιο φθηνό Κάτω.απο 699 δεν το βλέπω. Μόλις τώρα, Crus είπε Μ' αρεσει καποιοι που πονταρουν στις τιμες 400 και 500 αντιστοιχα, με σιγουρια κιολας... Δεν υπαρχει περιπτωση καμια απο τις 2 νεες γενιες consoles να ειναι κατω απο 500 ευρω. Και αν κρινουμε και απο τα spec τους, μαλλον δικαιολογημενα θα συμβει αυτο (για πρωτη φορα). 8πυρηνοι Ryzen, Radeon Graphics επιπεδου τουλαχιστον RTX2070S και nvme storage με 4 κατοσταρικα? Ειστε με τα καλα σας μωρε? Αν οι βασικες εκδοσεις ξεκινανε απο τα 500 να πειτε και ευχαριστω, γιατι μυριζομαι 700αρια μινιμουμ (ειδικα απο microsoft)... 699 το βασικό μοντέλο λέω εγώ το είπα πρώτος. Μόλις τώρα, The_Prodigy είπε Τυγχάνει όντως τα μονά να είναι τα αγαπημένα μου (PSX/PS3). ❤️ Τώρα θα είναι και το 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τι να σου πω... τα παιχνίδια μετράνε. Θα δούμε. Σε...3 χρονια. Πάντως σαν σχέδιο είναι μπλιαχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim.feedback Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αυτό δεν μπαίνει στο σαλόνι μου. Ασε που τα άσπρα πλαστικά συχνά πυκνά γίνονται κίτρινα. Καλά θα είναι να βγάλουν themed editions μήπως και το σώσουν. 2 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Απο σχέδιο... ξευτίλα... Οταν θα έρθουν οι πρώτες αγωγές απο τραυματισμούς και κοψίματα, να δούμε τι θα λένε... Σε λίγους μήνες προβλέπω αλλαγή κελύφους... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Για τα γούστα μου εμένα ηταν πολύ όμορφη η κονσόλα και διαφορετική από την microsoft που κουνήθηκε σε ποιο λιτό στιλ . Πιστεύω θα την βγάλουν και σε μαύρο. Τιμή δεν την βλέπω κάτω από 550 - 650 την έκδοση με τον μικρο ssd. Το σημαντικοτερο είναι να μην κάνει θόρυβο όσο και ωραία να είναι δεν θα κοιτάω την κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 minutes ago, Hugo said: 599 ευρώ 765 με πληθωρισμό (το μοντελο με 60γβ). 700 ευρο για το μοντελο με το bluray και τπτ αξεσουαρ φαίνεται λογικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Crus είπε Μ' αρεσει καποιοι που πονταρουν στις τιμες 400 και 500 αντιστοιχα, με σιγουρια κιολας... Δεν υπαρχει περιπτωση καμια απο τις 2 νεες γενιες consoles να ειναι κατω απο 500 ευρω. Και αν κρινουμε και απο τα spec τους, μαλλον δικαιολογημενα θα συμβει αυτο (για πρωτη φορα). 8πυρηνοι Ryzen, Radeon Graphics επιπεδου τουλαχιστον RTX2070S και nvme storage με 4 κατοσταρικα? Ειστε με τα καλα σας μωρε? Αν οι βασικες εκδοσεις ξεκινανε απο τα 500 να πειτε και ευχαριστω, γιατι μυριζομαι 700αρια μινιμουμ (ειδικα απο microsoft)... άμα σε βάλω να μου φτιάξεις ένα μηχάνημα με 250 ευρώ που να είναι σαν το playstation 4 μπορείς; 100 ευρώ κάνει το bluray και ο σκληρός, με τα υπόλοιπα 150 τι φτιάχνεις; α θέλω και χειριστήριο ασύρματο με motion controls και touchpad.. δεν αμφιβάλλω ότι στην ελλάδα θα κάνει 500 το φθηνό μοντέλο και θα λέμε και ευχαριστώ, αλλά μην συγκρίνουμε τιμές λιανικής με χονδρική εκατομμυρίων κομματιών.. να υπάρχει κάποια λογική Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από logistoulis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, morbid87 είπε Νταξη,μαρεσε... Το ps3 fat οταν βγηκε λεγανε μερικοι οτι ειναι σαν ψησταρια.Εμενα μου αρεσε αρκετα.Μονο το rlod δεν μαρεσε χαχα κάρβουνου κιόλας... όχι υγραερίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2070s 600 κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Νι 9 λεπτά πριν, morbid87 είπε Νταξη,μαρεσε... Το ps3 fat οταν βγηκε λεγανε μερικοι οτι ειναι σαν ψησταρια.Εμενα μου αρεσε αρκετα.Μονο το rlod δεν μαρεσε χαχα κάρβουνου κιόλας... όχι υγραερίου... Νissan και Sony παίζει να έχουν το ίδιο σχεδιαστικό γκρούπ. Ποιός ξεχνάει το Tiida... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα