SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε έτσι όπως τα βλέπω digital edition 399€ normal edition 499€ Δεν ξερω, δεν βρισκω λογο να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα απλα για να εχεις σε φυσικη μορφη τα παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Pandelos είπε Δεν θα ταιριάζει κάτω/δίπλα/πάνω από τη φανταστική σου τηλεόραση μέσα στο υπερπολυτελές σαλόνι σου... Θα κάθεσαι να πιεις καφέ και δεν θα μπορείς ρε παιδί μου.... Άι Κιντ 😃 Σίγουρα δεν ταιριάζει δίπλα από την 65c9 που έχω στο σαλόνι, πάνω και κάτω από ότι κατάλαβα δεν κάθεται ξαπλωτο και αν κάτσει θα δείχνει ακόμη πιο άσχημο. Εσύ που χαλιεσαι? Σου θιξαμε την αγαπημένη σου εταιρεία? Το "Αι Κιντ" τι σημαίνει? 3 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακομη και αν το θεωρεις ασχημο, πιο αδυναμο απο το ΧΒΟΧ, ακριβο γιαυτα που προσφερει κτλ κτλ...και μονο που σου λεει οτι ΜΟΝΟ εδω θα παιξεις Demon Souls Remake πως γινεται να μην το αγορασεις? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, manosnike είπε Σίγουρα δεν ταιριάζει δίπλα από την 65c9 που έχω στο σαλόνι, πάνω και κάτω από ότι κατάλαβα δεν κάθεται ξαπλωτο και αν κάτσει θα δείχνει ακόμη πιο άσχημο. Εσύ που χαλιεσαι? Σου θιξαμε την αγαπημένη σου εταιρεία? Το "Αι Κιντ" τι σημαίνει? κάθεται ξαπλωτό, το έδειξαν για 1 μόλις δευτερόλεπτο αλλά το έδειξαν και ξαπλωτό 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Δεν ξερω, δεν βρισκω λογο να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα απλα για να εχεις σε φυσικη μορφη τα παιχνιδια. είναι ακριβό το 4Κ blu ray 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermanbee Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, manosnike είπε Σίγουρα δεν ταιριάζει δίπλα από την 65c9 που έχω στο σαλόνι, πάνω και κάτω από ότι κατάλαβα δεν κάθεται ξαπλωτο και αν κάτσει θα δείχνει ακόμη πιο άσχημο. Ε, άλλαξε τηλεόραση 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Όμορφο, αλλά ρε Sony... Πού στο καλό θα γίνεται εισαγωγή κι απαγωγή αέρα; Το Xbox, σαν καφάσι για πατάτες είναι μεν, αλλά έχει ωραίο στρωτο airflow. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Αυτο το απαλό neon φως στο εσωτερικό μου θυμίζει εποχές Need for Speed Underground 2. Snooop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Σε design σε σχέση με τον τετράγωνο κάδο ανακύκλωσης aka Xbox σίγουρα είναι πολύ καλύτερο και εντυπωσιακό. Χίλιες φορές αυτό στο σαλόνι, μέχρι και οι γυναίκες της οικογένειας συμφώνησαν οπότε τζάμπα το συζητάμε Σαν παρουσίαση τώρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ψιλοβαρεμάρα. Είχε όμως τις στιγμές που υψώσαμε περήφανα γροθιά στον αέρα οπότε εντάξει πάμε για ύπνο ήρεμοι. 7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ΤΟ 2020 ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΦΡΟ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnike Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, supermanbee είπε Ε, άλλαξε τηλεόραση Το σχόλιο μου πήγενε στον Pandelos που πετάχτηκε σαν την... να με ειρωνευτει επειδή δεν μου αρέσει, νομίζω ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη του χωρίς ειρωνεία προς τις απόψεις των άλλων Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από manosnike 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε έτσι όπως τα βλέπω digital edition 399€ normal edition 499€ 699 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Ωραίο. Πολύ όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Το ρουτερακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα