Προς το περιεχόμενο

Κλεμμένες Ζωές...

Aligator21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδατε;; Το είδα προχθές στο Village Park.

Εμένα μου άρεσε αρκετά... και στο τέλος μπορώ να πώ πως εχμμμμμ..... μην πώ τι έγινε δεν λέει εαν κάποιος δεν έχει δει την ταινία...

η Angelina μας (τι παιδί Θεεεεεεεεεεεεε μουυυυυυ) δεν μπορώ να πώ πως ήταν ότι καλύτερο είδα, αλλά σε γενικές γραμμές καλή ήτανε.

Γενικά για εμένα ήταν μια ταινία αρκετά καλή με αρκετή δράση και πλοκή.

Της δίνω 8/10

Δημοσ.
10/10 gia tin skhnh tou sex me tin Thea....

(i tainia kana 2/10 kai poly' date='pio provlepsimi kai apo to Pater Hmwn kai gia astynomiki tainia auto einai major minus)[/quote']

Sumfwnw apoluta :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Βλέπω ότι ο KaizerSoze γίνεται υπερβολικά μαλακός - προφανώς λόγω ηλικίας (ή στα αγγλικά 'He's going soft in his age...'). Άκου 2/10...

Λυπάμαι αλλά είδα την ταινία με την κοπέλα μου και άλλο ένα ζευγάρι και απογοητευτήκαμε τρα γι κά. 0,5/10 κατά την ταπεινή μου γνώμη και με επιείκια...

Δημοσ.

Εντάξει, δεν ήταν και τόοοοοσο χάλια. Μάλλον εσύ γίνεσαι υπερβολικός (ή εμάς μας αποπροσανατολίζει η παρουσία της Angelina :lol:).

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι δεν ήταν "και τόοοοοσο χάλια"; Παραλίγο να με χωρίσει... :P

(άσε που είμαι οπαδός του Προέδρου, οπότε... ;) )

Δημοσ.

Πίσω απο την πολυκατοικία μου φτιάχνουν ένα parking με 6 υπόγειους ορόφους και 4 υπέργειους. Είναι στην διαδικασία των θεμελίων ακόμα.

Προσκαλώ λοιπόν τους εραστές των μπάζων(σαν την Αντζελίνα καλή ώρα) με 4 ευρουδάκια να έρθουν στο μπαλκόνι μου και να κοιτάνε τις εκχωματώσεις για όση ώρα θέλουν. Και πιο γοητευτικά θα είναι και πιο ενδιαφέρον θα έχει ως θέαμα

Δημοσ.

Proedre prosexe mono sta genitouria tou Mogollou,an pas gia euxes min pas kana vatraxaki i arkoudaki gia dwro.Tha mperdeutoun oi "eytyxismenoi" goneis kai tha paroun to arkoudaki spiti gia paidi kai tha rixoun to zavo ston kado anakuklwshs

Δημοσ.

μήτσο μας το κλείδωσαν το άλλο στο οποίο αναφερόμασταν στα της εγκυμοσύνης. Είσαι σίγουρος ότι θες να ξανανοίξουμε την ίδια κουβέντα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...