Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Motherboard msi tomahawk b-450 max

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να φτιάξω τον ηχο. Ο ήχος ακούγεται μόνο από την τηλεόραση (από το HDMI δηλαδή) λέει ότι έχω συνδέσει AMD High Definition Audio Device αλλά δεν φτάνει ο ήχος στα ακουστικά ούτε στα ηχεία και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια Windows και πόσα bits λειτουργικό?

Αν ειναι Windows 10, κατέβασε και βάλε τον ανάλογο audio driver από εδώ:
https://www.msi.com/Motherboard/support/b450-tomahawk-max#down-driver&Win10 64

όταν σε ρωτήσει αναλογικό ή ψηφιακό ήχο, δώσε αναλογικό.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
15 ώρες πριν, snbblp είπε

Ποια Windows και πόσα bits λειτουργικό?

Αν ειναι Windows 10, κατέβασε και βάλε τον ανάλογο audio driver από εδώ:
https://www.msi.com/Motherboard/support/b450-tomahawk-max#down-driver&Win10 64

όταν σε ρωτήσει αναλογικό ή ψηφιακό ήχο, δώσε αναλογικό.

Windows 10 64bits

Το έκανα αλλά δεν έγινε τπτ :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή από το εικονιδιο του ηχου κάτω δεξια στην μπαρα επιλέγεις τα ηχεια αντι του AMD hdmi και δεν κάνει κάτι?

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. Επιλογή "Συσκευές Αναπαραγωγής". Από τις επιλογές που σου δίνει πατάς "Ηχεία" και "Ορισμός προεπιλεγόμενης συσκευής". Πατάς "Εφαρμογή" και "Ο.Κ." και είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Crybal είπε

Δηλαδή από το εικονιδιο του ηχου κάτω δεξια στην μπαρα επιλέγεις τα ηχεια αντι του AMD hdmi και δεν κάνει κάτι?

Όχι δεν βγάζει τπτ άλλο εκτός από το Tv speakers ( κάτι τέτοιο ). Εννοώ είναι συνδεδεμένα στο pc ακουστικά και ηχεια. 

2 ώρες πριν, afm είπε

Δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. Επιλογή "Συσκευές Αναπαραγωγής". Από τις επιλογές που σου δίνει πατάς "Ηχεία" και "Ορισμός προεπιλεγόμενης συσκευής". Πατάς "Εφαρμογή" και "Ο.Κ." και είσαι έτοιμος.

Δεν μου δείχνει "συσκευές αναπαραγωγής"

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Crybal είπε

Στο device manager εχει καποια αγνωστη συσκευη ή δειχνι κανενα θαυμαστικο?

Όχι τώρα δείχνει ότι έχω συνδέσει τα ακουστικά ( αλλά κάποιες φορές δεν τα δείχνει για πρπ 1 δευτερόλεπτο και μετά τα ξανά δείχνει κανονικά ) αλλά δεν έχω ήχο. Ο μόνος ήχος που έχω είναι από την Tv η οποία είναι συνδεδεμένη με hdmi στην gpu. 

Δημοσ.

Ακου με προσεκτικα κατο δεκσια πας στο ηχιακι δεκσι κλικ αντιμετοπηση προβλιματον ηχου το αφηνεις λιγο και εισαι κομπλε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deedo είπε

Ακου με προσεκτικα κατο δεκσια πας στο ηχιακι δεκσι κλικ αντιμετοπηση προβλιματον ηχου το αφηνεις λιγο και εισαι κομπλε

Το δοκίμασα αλλά μου έλεγε ότι δεν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά ή τα ηχεία εννοώ τα έχω συνδεδεμένα κανονικά 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rhamnusia είπε

εδώ στα δείχνει όλα; μήπως έχει κάποια συσκευή απενεργοποιημένη; 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.68cedd07eedf0bc1eec5dbb688ae5b10.png

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν δούλεψε 

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά ή τα ηχεία για αυτό δεν στα δείχνει. Κανονικά αφού έχεις realtek θα έπρεπε να έβγαζε το πλαίσιο διαλόγου για να επιλέξεις τι περιφεριακό έχεις συνδέσει (ηχεία ή ακουστικά).

Αν δοκιμάζεις στις μπροστά υποδοχές δοκίμασε και στις πίσω. Αντίστοιχα αν δοκιμάζεις στις πίσω βάλε τα στις μπροστινές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, afm είπε

Μήπως έχει πρόβλημα η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά ή τα ηχεία για αυτό δεν στα δείχνει. Κανονικά αφού έχεις realtek θα έπρεπε να έβγαζε το πλαίσιο διαλόγου για να επιλέξεις τι περιφεριακό έχεις συνδέσει (ηχεία ή ακουστικά).

Αν δοκιμάζεις στις μπροστά υποδοχές δοκίμασε και στις πίσω. Αντίστοιχα αν δοκιμάζεις στις πίσω βάλε τα στις μπροστινές.

Έχω δοκιμάσει και τα μπροστά και τα πίσω αλλά κανένα δεν δουλεύει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...