Anatolis16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Motherboard msi tomahawk b-450 max Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να φτιάξω τον ηχο. Ο ήχος ακούγεται μόνο από την τηλεόραση (από το HDMI δηλαδή) λέει ότι έχω συνδέσει AMD High Definition Audio Device αλλά δεν φτάνει ο ήχος στα ακουστικά ούτε στα ηχεία και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
snbblp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποια Windows και πόσα bits λειτουργικό? Αν ειναι Windows 10, κατέβασε και βάλε τον ανάλογο audio driver από εδώ: https://www.msi.com/Motherboard/support/b450-tomahawk-max#down-driver&Win10 64 όταν σε ρωτήσει αναλογικό ή ψηφιακό ήχο, δώσε αναλογικό. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από snbblp
Anatolis16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, snbblp είπε Ποια Windows και πόσα bits λειτουργικό? Αν ειναι Windows 10, κατέβασε και βάλε τον ανάλογο audio driver από εδώ: https://www.msi.com/Motherboard/support/b450-tomahawk-max#down-driver&Win10 64 όταν σε ρωτήσει αναλογικό ή ψηφιακό ήχο, δώσε αναλογικό. Windows 10 64bits Το έκανα αλλά δεν έγινε τπτ
Crybal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή από το εικονιδιο του ηχου κάτω δεξια στην μπαρα επιλέγεις τα ηχεια αντι του AMD hdmi και δεν κάνει κάτι? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Crybal
afm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. Επιλογή "Συσκευές Αναπαραγωγής". Από τις επιλογές που σου δίνει πατάς "Ηχεία" και "Ορισμός προεπιλεγόμενης συσκευής". Πατάς "Εφαρμογή" και "Ο.Κ." και είσαι έτοιμος. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από afm 1
Anatolis16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Crybal είπε Δηλαδή από το εικονιδιο του ηχου κάτω δεξια στην μπαρα επιλέγεις τα ηχεια αντι του AMD hdmi και δεν κάνει κάτι? Όχι δεν βγάζει τπτ άλλο εκτός από το Tv speakers ( κάτι τέτοιο ). Εννοώ είναι συνδεδεμένα στο pc ακουστικά και ηχεια. 2 ώρες πριν, afm είπε Δεξί κλικ στο μεγαφωνάκι κάτω δεξιά. Επιλογή "Συσκευές Αναπαραγωγής". Από τις επιλογές που σου δίνει πατάς "Ηχεία" και "Ορισμός προεπιλεγόμενης συσκευής". Πατάς "Εφαρμογή" και "Ο.Κ." και είσαι έτοιμος. Δεν μου δείχνει "συσκευές αναπαραγωγής"
Crybal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στο device manager εχει καποια αγνωστη συσκευη ή δειχνι κανενα θαυμαστικο?
Anatolis16 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, Crybal είπε Στο device manager εχει καποια αγνωστη συσκευη ή δειχνι κανενα θαυμαστικο? Όχι τώρα δείχνει ότι έχω συνδέσει τα ακουστικά ( αλλά κάποιες φορές δεν τα δείχνει για πρπ 1 δευτερόλεπτο και μετά τα ξανά δείχνει κανονικά ) αλλά δεν έχω ήχο. Ο μόνος ήχος που έχω είναι από την Tv η οποία είναι συνδεδεμένη με hdmi στην gpu.
Rhamnusia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 εδώ στα δείχνει όλα; μήπως έχει κάποια συσκευή απενεργοποιημένη; Spoiler 2
deedo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ακου με προσεκτικα κατο δεκσια πας στο ηχιακι δεκσι κλικ αντιμετοπηση προβλιματον ηχου το αφηνεις λιγο και εισαι κομπλε
Anatolis16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, deedo είπε Ακου με προσεκτικα κατο δεκσια πας στο ηχιακι δεκσι κλικ αντιμετοπηση προβλιματον ηχου το αφηνεις λιγο και εισαι κομπλε Το δοκίμασα αλλά μου έλεγε ότι δεν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά ή τα ηχεία εννοώ τα έχω συνδεδεμένα κανονικά
Anatolis16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Rhamnusia είπε εδώ στα δείχνει όλα; μήπως έχει κάποια συσκευή απενεργοποιημένη; Απόκρυψη περιεχομένων Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν δούλεψε
afm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μήπως έχει πρόβλημα η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά ή τα ηχεία για αυτό δεν στα δείχνει. Κανονικά αφού έχεις realtek θα έπρεπε να έβγαζε το πλαίσιο διαλόγου για να επιλέξεις τι περιφεριακό έχεις συνδέσει (ηχεία ή ακουστικά). Αν δοκιμάζεις στις μπροστά υποδοχές δοκίμασε και στις πίσω. Αντίστοιχα αν δοκιμάζεις στις πίσω βάλε τα στις μπροστινές.
Anatolis16 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, afm είπε Μήπως έχει πρόβλημα η υποδοχή που βάζεις τα ακουστικά ή τα ηχεία για αυτό δεν στα δείχνει. Κανονικά αφού έχεις realtek θα έπρεπε να έβγαζε το πλαίσιο διαλόγου για να επιλέξεις τι περιφεριακό έχεις συνδέσει (ηχεία ή ακουστικά). Αν δοκιμάζεις στις μπροστά υποδοχές δοκίμασε και στις πίσω. Αντίστοιχα αν δοκιμάζεις στις πίσω βάλε τα στις μπροστινές. Έχω δοκιμάσει και τα μπροστά και τα πίσω αλλά κανένα δεν δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα