nickvas19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 καλησπερα σας παιδες. Υπαρχει gcam για το mia3?! Eαν ναι μπορει καποιος να μου πει πως θα το βαλω και που θα βρω να το κατεβασω;! σας ευχαριστω.
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι υπάρχει και την απογειώνει την κάμερα, μπες στο telegram group του Α3 και θα βρεις τα πάντα gcam και xml. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-tigr-02/ Δοκίμασε αυτή και φόρτωσε και τα xml που έχει για το Α3. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από chios
nickvas19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, chios είπε Εννοείται ότι υπάρχει και την απογειώνει την κάμερα, μπες στο telegram group του Α3 και θα βρεις τα πάντα gcam και xml. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-tigr-02/ Δοκίμασε αυτή και φόρτωσε και τα xml που έχει για το Α3. δλδ φορτωνω μονο τα 3xml και τελος; γτ αυτο με το telegram group δεν το πολυ επιασα. σορρυ που ρωτω δεν το κατεχω και πολυ Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από nickvas19
chios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ένα αρχείο xml φορτώνεις, δοκίμασε πιο σου κάθεται καλύτερα.
nickvas19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chios είπε Ένα αρχείο xml φορτώνεις, δοκίμασε πιο σου κάθεται καλύτερα. ναι αλλα πρωτα δεν πρεπει να βαλω το apk?! αυτο εξηγησε μου. εβαλα το apk απο εδω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1197/ και μετα βλεπω πιο xml παιζει καλυτερα; βαζω ενα απο αυτα που εστειλες σωστα; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από nickvas19 1
teoqq Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Και εγώ το 7.3 έχω κατεβάσει εδώ και 2-3 ημέρες και προσπαθώ να το ρυθμίσω μόνος μου. Από μια μικρή αναζήτηση δεν βρίσκω τρόπο να κάνω upload έτοιμα configs οπότε κατέβασα τώρα το 7.2 για να δοκιμάσω τα παραπάνω xml
nickvas19 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 εγω δεν καταλαβα παλι τι παιζει. κατι like πηρα και δεν πηρα απαντηση.
Payne83 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Κάνεις εγκατάσταση το app. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Μετά πάτα στην οθόνη στο βελάκι πάνω μπες στις ρυθμίσεις και ψάξε κάπου να λέει save Configs και κάνε save με όποιο όνομα θέλεις τις τρέχοντες ρυθμίσεις ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητο φάκελος στον εσωτερικό χωρο αποθήκευσης του κινητου Gcam/Configs κτλ . Κατέβασε τα xmls που θέλεις και τοποθέτησε τα με copy paste σε αυτόν τον φάκελο. Για να κάνεις load ένα xml ανοίγεις το app και κάνεις διπλό κλικ καπου στο μαυρο κομμάτι διπλά στο κουμπί που τραβάς φωτογραφιες. Επιλέγεις το xml πού θέλεις και το φορτώνεις.
teoqq Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Απλά το παραπάνω δεν δουλεύει στο 7.3 ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα. Σε άλλη έκδοση που κατέβασα δουλεύει κανονικά.
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, teoqq είπε Απλά το παραπάνω δεν δουλεύει στο 7.3 ή τουλάχιστον εγώ δεν το βρήκα. Σε άλλη έκδοση που κατέβασα δουλεύει κανονικά. Κάποιες gcam δεν έχουν δυνατότητα για φόρτωση xml. 1
nickvas19 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ποια εκδοση εχει δυνατοτητα φορτωσης χμλ?!ξερουμε;! επισης εχει κανεις αποψη να εχει δοκιμασει καποια χμλ να πει ποιο του αρεσε;
pavloa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Για xiaomi redmi note 8 που θα βρω gcam? Έκανα μια αναζήτη αλλά έχω χαθεί με όσα βρήκα.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, για το Mi Α3 κατέβασε αυτό Δες τα βήματα εδώ, είναι ακριβώς τα ίδια. Η παραπάνω gcam είναι για εξωτερικούς χώρους, αν θες και για εσωτερικούς έχω άλλη αν και δεν την έχω τεστάρει ακόμα πέρα από έναν χώρο (είδα να έχει διαφορά). Edit: Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά την έχω δοκιμάσει μόνο με android 9
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 38 λεπτά πριν, nickvas19 είπε ποια εκδοση εχει δυνατοτητα φορτωσης χμλ?!ξερουμε;! επισης εχει κανεις αποψη να εχει δοκιμασει καποια χμλ να πει ποιο του αρεσε; Ξεκίνα με αυτήν που σου πρότεινα στην αρχή και βλέπεις. 35 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Για xiaomi redmi note 8 που θα βρω gcam? Έκανα μια αναζήτη αλλά έχω χαθεί με όσα βρήκα. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-pixelcam-03/ Δοκίμασε αυτήν με το xml για note 8
nickvas19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Το εκανα για το mia3. Εβαλα και στο mi9 lite που ηθελα....αλλα lagάρει αρκετα.καμια ιδεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα