Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/6/2020 στις 9:52 ΜΜ, flogerakos είπε

Η ερώτηση μου είναι. Αν ξεκινήσω δημόσια μια ψηφοφορία και καταφέρω να συγκεντρώσω με επιχειρηματα, τις 10αδες περιπτώσεις που η συγκεκριμένη εταιρία εχει χρησιμοποιήσει παρόμοια τεχνάσματα σε βάρος άλλων καταναλωτών, με σκοπό να την χρησιμοποιήσω στην καταγγελια μου, αν την πάρει χαμπάρι η εταιρία μπορεί να με κυνηγήσει νομικά? ακόμη και αν όντως υπάρξουν πολλές περιπτώσεις?

Πριν έναν χρόνο (εντός εγγύησης) έπεσε νερό στο ακουστικό του J5 2017… με αποτέλεσμα να σταματήσει να λειτουργεί… αναγκαζόμουν να βάζω ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά…

Το πήγα εγώ ο ίδιος ένα Σάββατο στο συγκεκριμένο κατάστημα για επισκευή φοβούμενος για το κουστούμι από κασμίρι που θα μου ράψουν…

Το άλλαξαν κανονικά και χωρίς χρέωση γιατί δεν διαπίστωσαν ποτέ κάποια υγρασία…

Τα συμπεράσματα δικά σας (εγώ πάντως δεν το περίμενα γιατί και εγώ διάβαζα ότι σε όλους λεν για υγρασία)…

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα μην λέμε ότι θέλουμε απλά είναι αυτό που έγραψε και ένας φίλος παραπάνω ότι μεγάλες εταιρίες έχουν πάντα δικλείδες ασφαλείας και δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα. Άσχετο με το κινητο αλλα επειδή είναι samsung πηρα ψυγείο καταψύκτη samsung inox πριν δυο χρόνια 700,  ευρώ ηρθε λοιπόν ανοίγω τσεκάρω ολα καλα μετα από δυο μέρες βλέπω ότι το ινοξ σε αρκετά σημεία κάνει βαθουλωμα για να μην κουράζω μετα από τεχνικό που ηρθε στο σπιτι και το έβγαλε φώτο η απαντηση του ήταν. Κοίτα φιλαράκι η samsung θα πει ότι το έκανες εσύ και ας ηταν έτσι από μόνο του να στο αλλάξει δεν πρόκειται οποτε μην ασχολείσαι. Μετα απο 4 μήνες με επιστολή στην samsung και πολλά τηλέφωνα.  Η επίσημη απάντηση που πήρα ήταν ότι τα καινούργια ινοξ έτσι είναι και με τον καιρό μαζεύουν κοινός πιτσικαρουν 

Επεξ/σία από blendizzy5000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...