Zazula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Σε ερώτημά μου προς εταιρεία παροχής σύνδεσης double play VDSL (με μελλοντική προοπτική αναβάθμισής της σε FTTH) μου δόθηκε η ρητή οδηγία να παραμείνω με το ρούτερ που δίνει η εταιρεία-πάροχος και να μην πάρω άλλο, τρίτου κατασκευαστή (εννοείται πάντα για ρούτερ VDSL2, όπως τους εξήγησα), διότι «η εταιρεία παραμετροποιεί έτσι το ρούτερ που παρέχει εκείνη, που ενώ μεν θα παίζει το ίντερνέτ μου, δεν θα έχω υπηρεσίες φωνής». Ρώτησα τότε αν το ίδιο θα ισχύει κι αν όλες μου οι τηλεφωνικές συσκευές είναι VoIΡ, και μου απάντησε καταφατικά. Δηλαδή συμπερασματικά μου ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να βάλω κανένα ρούτερ VDSL2 σε σύνδεση VDSL ή Fiber της συγκεκριμένης εταιρείας-παρόχου και να διατηρήσω δυνατότητα τηλεφωνίας — θα 'χω μόνον ίντερνετ. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Zazula είπε Σε ερώτημά μου προς εταιρεία παροχής σύνδεσης double play VDSL (με μελλοντική προοπτική αναβάθμισής της σε FTTH) μου δόθηκε η ρητή οδηγία να παραμείνω με το ρούτερ που δίνει η εταιρεία-πάροχος και να μην πάρω άλλο, τρίτου κατασκευαστή (εννοείται πάντα για ρούτερ VDSL2, όπως τους εξήγησα), διότι «η εταιρεία παραμετροποιεί έτσι το ρούτερ που παρέχει εκείνη, που ενώ μεν θα παίζει το ίντερνέτ μου, δεν θα έχω υπηρεσίες φωνής». Ρώτησα τότε αν το ίδιο θα ισχύει κι αν όλες μου οι τηλεφωνικές συσκευές είναι VoIΡ, και μου απάντησε καταφατικά. Δηλαδή συμπερασματικά μου ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να βάλω κανένα ρούτερ VDSL2 σε σύνδεση VDSL ή Fiber της συγκεκριμένης εταιρείας-παρόχου και να διατηρήσω δυνατότητα τηλεφωνίας — θα 'χω μόνον ίντερνετ. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; μονο ο οτε δινει κωδικους για voip τηλεφωνια. Μπορεις να βάλεις το ρουτερ σε bridge mode και να συνδεσεις δικο σου ρουτερ πανω στο ρουτερ του παροχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα