haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, Retromaniac είπε ...αλλιώς δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ξεγλιστράς σαν χέλι. 22 ώρες πριν, Retromaniac είπε ...Εσύ γράφει όμως άλα ντάλα της παρασκεύης το γάλα για να ξεγλιστράς σαν χέλι από όλα αυτά που είπες... 22 ώρες πριν, Retromaniac είπε ..Μιλάμε για επιχειρήματα της πλάκας. ... Αν είναι δυνατόν ποτέ η δυνατότητα οξυγόνωσης να μην χρησιμεύει στον αθλητισμό. Δηλαδή και ακόμη τίποτε να μην είχα διαβάσει πάλι θα έπεμενα ότι χρησιμεύει. Συνέχισε να ξεγλιστράς σαν χέλι. 21 ώρες πριν, Retromaniac είπε Έχεις πολύ πλάκα. ... Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε ΠΟΤΕ απάντηση γιατί ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχθείς ότι έκανες λάθος και θα ξεγλιστράς σαν ΧΕΛΙ. ... Η μόνη σου ξεχωριστή ικανότητα είναι να κάνεις τον άλλο να παραιτείτε από κούραση από το να λέτε τα ίδια και τα ίδια γυρίζοντας γύρω γύρω μέχρι να βαρεθεί και να μην παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. Αυτό στο αναγνωρίζω. Είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. 21 ώρες πριν, Retromaniac είπε Μα είναι η γνωστή τακτική του haha. ... 21 ώρες πριν, Retromaniac είπε ... και συνεχής ανακύκλωση με την γνωστή τακτική, παραιτήσου ή πέθανε στο πληκτρολόγιο... 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Αυτό θα απαντουσε αυτός που το κάνει. Χέλι... Απο τα παραπανω πολλαπλα μηνυματα και εκφρασεις, ειναι εμφανες οτι για καποιο λογο εχεις εμμονη και το βλεπεις προσωπικα. Δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο, το ειχες κανει και στο παρελθον και ξεφυγες με προσωπικους χαρακτηρισμους και αναγκαστηκαν να παρεμβουν οι mods . Oποτε σου λεω οτι εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Εχεις απολυτο οταν λες οτι ο ερασιτεχνης αθλητης θα βλεπει το oxygen level κατα τη διαρκεια της ασκησης του και θα προσαρμοζει την ασκηση του βασει αυτου ή "οτι κάνεις 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάς το οξυγόνο, μετά κάνεις αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάς πάλι." Εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος, φαινεται αλλωστε απο τα παραπανω μηνυματα. Καλη συνεχεια.
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, haHa είπε Απο τα παραπανω πολλαπλα μηνυματα και εκφρασεις, ειναι εμφανες οτι για καποιο λογο εχεις εμμονη και το βλεπεις προσωπικα. Δεν θα σε ακολουθησω σε αυτο το επιπεδο, το ειχες κανει και στο παρελθον και ξεφυγες με προσωπικους χαρακτηρισμους και αναγκαστηκαν να παρεμβουν οι mods . Oποτε σου λεω οτι εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Εχεις απολυτο οταν λες οτι ο ερασιτεχνης αθλητης θα βλεπει το oxygen level κατα τη διαρκεια της ασκησης του και θα προσαρμοζει την ασκηση του βασει αυτου ή "οτι κάνεις 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάς το οξυγόνο, μετά κάνεις αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάς πάλι." Εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος, φαινεται αλλωστε απο τα παραπανω μηνυματα. Καλη συνεχεια. Θες να παραθέσω και εγώ μηνυματά σου που φαίνεται το αντίθετο; Απλά να μου δείξεις πως τα βρίσκεις τόσο γρήγορα γιατί είσαι μανούλα σε αυτα... Δεν χρειάζεται να παραδεχθείς τίποτα. Φάνηκε από το ότι δεν απάντησες ποτέ σε τίποτε και απλά ξεγλιστρούσες σαν χέλι. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από Retromaniac
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, konnak είπε Συνέχισα να διαβάζω και τις 8 σελίδες γιατί περίμενα να δω που θα καταλήξει αυτή η μανία και η εμμονή, μόνο και μόνο για να δω ότι το θέμα έχει ξεφύγει τελείως και ζητάς από άλλους να σου παραθέσουν papers και μελέτες για οξύμετρα και τη σχέση τους με τον αθλητισμό! Κοιτα, ο καθενας αξιολογει της πληροφοριες που διαβαζει εδω και αποφασιζει τι ειναι σημαντικη για αυτον και τι θεωρει σοβαρη πληροφορια και αν εμαθε κατι. Πχ καποιος μπορει σχετικα με το οξυμετρο να εμαθε οτι χρησιμευει για αυτο: Στις 29/6/2020 στις 3:49 ΜΜ, haHa είπε Η βασικη χρησιμοτητα του οξυμετρου για αθλητες ειναι για να δουν αν προσαρμοζεται καλα το σωμα τους οταν πανε σε υψηλοτερα υψομετρα(συνηθως εχει νοημα ανω των 2000μ), πχ για καποιον που κανει σοβαρα alpine sports για μερικες μερες. Οχι οτι τους ειναι απαραιτητο ή οτι το παιρνουν στα σοβαρα, απλα ειναι ενα ενα δεδομενο που μπορει να κοιταξουν αν το προσφερει το ρολοι τους. και αλλος να θεωρησε χρησιμη πληροφορια τα παρακατω που γραφτηκαν: "Using a pulse oximeter to monitor your oxygen levels while working out can help you make adjustments so that you are getting more equalized oxygen flow throughout your workout session." ή αυτο: "Σημαίνει επίσης ότι κάνω 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάω το οξυγόνο, μετά κάνω αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάω πάλι. Φαντάσου ότι αυτό το κείμενο είναι από αυτούς που πουλάνε οξύμετρα για το δάκτυλο και προφανώς αυτό εννοούν λέγοντας "while working out"" Τα αξιολογει και αποφασιζει. ----------------------------------------------- 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Θες να παραθέσω και εγώ μηνυματά σου που φαίνεται το αντίθετο; Απλά να μου δείξει πως το κάνεις τόσο γρήγορα γιατί είσαι μανούλα... Δεν με ενδιαφερουν οι προσωπικες σου εμμονες(ουτε τους υπολοιπους συμφορουμιτες). Οπως σου ειπα, εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Το να προσπαθησεις να δειξεις το αντιθετο(δηλαδη οτι εχω δικιο και εσυ λαθος), δεν εχει νοημα, ειδικα απο την στιγμη που παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, haHa είπε Κοιτα, ο καθενας αξιολογει της πληροφοριες που διαβαζει εδω και αποφασιζει τι ειναι σημαντικη για αυτον και τι θεωρει σοβαρη πληροφορια και αν εμαθε κατι. Πχ καποιος μπορει σχετικα με το οξυμετρο να εμαθε οτι χρησιμευει για αυτο: και αλλος να θεωρησε χρησιμη πληροφορια τα παρακατω που γραφτηκαν: "Using a pulse oximeter to monitor your oxygen levels while working out can help you make adjustments so that you are getting more equalized oxygen flow throughout your workout session." ή αυτο: "Σημαίνει επίσης ότι κάνω 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάω το οξυγόνο, μετά κάνω αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάω πάλι. Φαντάσου ότι αυτό το κείμενο είναι από αυτούς που πουλάνε οξύμετρα για το δάκτυλο και προφανώς αυτό εννοούν λέγοντας "while working out"" Τα αξιολογει και αποφασιζει. ----------------------------------------------- Δεν με ενδιαφερουν οι προσωπικες σου εμμονες(ουτε τους υπολοιπους συμφορουμιτες). Οπως σου ειπα, εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Το να προσπαθησεις να δειξεις το αντιθετο(δηλαδη οτι εχω δικιο και εσυ λαθος), δεν εχει νοημα, ειδικα απο την στιγμη που παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος. Προφανώς δεν ενδιαφέρουν και οι δικές σου προσωπικές εμμονές. Ή να θυμίσω ότι έκανες συνέχεια υπαινιγμούς όποτε έβρισκες έδαφος μέχρι να σε ξεμπροστιάσω; Είσαι σε αυτά μανούλα...
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Προφανώς δεν ενδιαφέρουν και οι δικές σου προσωπικές εμμονές. Ή να θυμίσω ότι έκανες συνέχεια υπαινιγμούς όποτε έβρισκες έδαφος μέχρι να σε ξεμπροστιάσω; Είσαι σε αυτά μανούλα... A, ειναι σοβαρα τα πραγματα με την εμμονη σου. 4 σελιδες τωρα γραφεις διαφορα λογω της προσωπικης εμμονης σου μαζι μου για να καταληξεις να λες διαφορα ασχετα περι ξεμπροστιασματος και υπαινιγμων. Οπως σου ειπα, εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος, φαινεται και απο το παραπανω μηνυμα.
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, haHa είπε A, ειναι σοβαρα τα πραγματα με την εμμονη σου. 4 σελιδες τωρα γραφεις διαφορα λογω της προσωπικης εμμονης σου μαζι μου για να καταληξεις να λες διαφορα ασχετα περι ξεμπροστιασματος και υπαινιγμων. Οπως σου ειπα, εχεις απολυτο δικιο και εγω παραδεχομαι οτι ειμαι τελειως λαθος, φαινεται και απο το παραπανω μηνυμα. Επειδή απο τι φαίνεται το πρόβλημα σου αφορά την ψυχιατρική επιστήμη, θα σου απαντήσω για τελευταία φορά. Μου είπες οτι εχω έμμονη μαζι σου (δεν νομίζω ότι αξίζει να έχει κανένας έμμονη μαζι σου) και απλα ανέφερα αυτά που έκανες και τελικά δείχνουν ότι εσύ έχεις έμμονη μαζί μου. Καλή και ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι! Αλλά εσύ είσαι χέλι θα την σκαπουλαρεις! Το πιθανότερο να τρελάνεις τους γιατρούς λέγοντας τους ότι έχουν έμμονη μαζί σου!
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 9 σελίδες που δεν νομίζω κάποιος που τις διάβασε να έγινε πιο σοφός. 2
haHa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε 9 σελίδες που δεν νομίζω κάποιος που τις διάβασε να έγινε πιο σοφός. Γιατι το λες αυτο; Θεωρω οτι τα παρακατω που δειχνουν οτι ο Retromaniac εχει δικιο(και δεν δειχνουν καμια εμμονη) και οτι εγω ειμαι τελειως λαθος, βοηθησαν πολυ την συζητηση!! Στις 29/6/2020 στις 5:42 ΜΜ, Retromaniac είπε ...αλλιώς δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ξεγλιστράς σαν χέλι. Στις 29/6/2020 στις 5:53 ΜΜ, Retromaniac είπε ...Εσύ γράφει όμως άλα ντάλα της παρασκεύης το γάλα για να ξεγλιστράς σαν χέλι από όλα αυτά που είπες... Στις 29/6/2020 στις 6:23 ΜΜ, Retromaniac είπε ..Μιλάμε για επιχειρήματα της πλάκας. ... Αν είναι δυνατόν ποτέ η δυνατότητα οξυγόνωσης να μην χρησιμεύει στον αθλητισμό. Δηλαδή και ακόμη τίποτε να μην είχα διαβάσει πάλι θα έπεμενα ότι χρησιμεύει. Συνέχισε να ξεγλιστράς σαν χέλι. Στις 29/6/2020 στις 7:03 ΜΜ, Retromaniac είπε Έχεις πολύ πλάκα. ... Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε ΠΟΤΕ απάντηση γιατί ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχθείς ότι έκανες λάθος και θα ξεγλιστράς σαν ΧΕΛΙ. ... Η μόνη σου ξεχωριστή ικανότητα είναι να κάνεις τον άλλο να παραιτείτε από κούραση από το να λέτε τα ίδια και τα ίδια γυρίζοντας γύρω γύρω μέχρι να βαρεθεί και να μην παραδεχθείς ότι έκανες λάθος. Αυτό στο αναγνωρίζω. Είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. Στις 29/6/2020 στις 7:21 ΜΜ, Retromaniac είπε Μα είναι η γνωστή τακτική του haha. ... Στις 29/6/2020 στις 7:22 ΜΜ, Retromaniac είπε ... και συνεχής ανακύκλωση με την γνωστή τακτική, παραιτήσου ή πέθανε στο πληκτρολόγιο... 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε Αυτό θα απαντουσε αυτός που το κάνει. Χέλι... 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε Θες να παραθέσω και εγώ μηνυματά σου που φαίνεται το αντίθετο; Απλά να μου δείξεις πως τα βρίσκεις τόσο γρήγορα γιατί είσαι μανούλα σε αυτα... Δεν χρειάζεται να παραδεχθείς τίποτα. Φάνηκε από το ότι δεν απάντησες ποτέ σε τίποτε και απλά ξεγλιστρούσες σαν χέλι. 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε Προφανώς δεν ενδιαφέρουν και οι δικές σου προσωπικές εμμονές. Ή να θυμίσω ότι έκανες συνέχεια υπαινιγμούς όποτε έβρισκες έδαφος μέχρι να σε ξεμπροστιάσω; Είσαι σε αυτά μανούλα... 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Επειδή απο τι φαίνεται το πρόβλημα σου αφορά την ψυχιατρική επιστήμη, θα σου απαντήσω για τελευταία φορά. Μου είπες οτι εχω έμμονη μαζι σου (δεν νομίζω ότι αξίζει να έχει κανένας έμμονη μαζι σου) και απλα ανέφερα αυτά που έκανες και τελικά δείχνουν ότι εσύ έχεις έμμονη μαζί μου. Καλή και ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι! Αλλά εσύ είσαι χέλι θα την σκαπουλαρεις! Το πιθανότερο να τρελάνεις τους γιατρούς λέγοντας τους ότι έχουν έμμονη μαζί σου! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, haHa είπε Γιατι το λες αυτο; Θεωρω οτι τα παρακατω που δειχνουν οτι ο Retromaniac εχει δικιο(και δεν δειχνουν καμια εμμονη) και οτι εγω ειμαι τελειως λαθος, βοηθησαν πολυ την συζητηση!! Ο χωρίς εμμονή κάνει παράθεση 10 μηνύματα για να αποδείξει ότι ο αλλος έχει εμμονή... Είσαι ο ορισμός του εμμονικού... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Retromaniac
haHa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ο χωρίς εμμονή κάνει παράθεση 10 μηνύματα για να αποδείξει ότι ο αλλος έχει εμμονή... Είσαι ο ορισμός του εμμονικού... Ειπαμε: Θεωρω οτι τα παραπανω δειχνουν οτι εχεις δικιο(και δεν δειχνουν καμια εμμονη) και οτι εγω ειμαι τελειως λαθος! Το τελευταιο μηνυμα και ο ακομα ενας χαρακτηρισμος, βοηθησε ακομα περισσοτερο να φανει ποσο δικιο εχεις και ποσο λαθος ειμαι εγω. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, haHa είπε Ειπαμε: Θεωρω οτι τα παραπανω δειχνουν οτι εχεις δικιο(και δεν δειχνουν καμια εμμονη) και οτι εγω ειμαι τελειως λαθος! Το τελευταιο μηνυμα και ο ακομα ενας χαρακτηρισμος, βοηθησε ακομα περισσοτερο να φανει ποσο δικιο εχεις και ποσο λαθος ειμαι εγω. χμμ, αν εβαζα ενα bot να του απαντα συνέχεια μέχρι ποτε θα συνέχιζε; Μέχρι να γεμίζει ο server του insomnia από τα μηνύματα μάλλον.... Όχι δεν είναι εμμονή αυτό. Όχι αν κοιτάξετε τα μηνυματά του με άλλα μέλη δεν εμφανίζει εμμονικές τάσεις... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από Retromaniac
haHa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Retromaniac είπε χμμ, αν εβαζα ενα bot να του απαντα συνέχεια μέχρι ποτε θα συνέχιζε; Μέχρι να γεμίζει ο server του insomnia από τα μηνύματα μάλλον.... Όχι δεν είναι εμμονή αυτό. Όχι αν κοιτάξετε τα μηνυματά του με άλλα μέλη δεν εμφανίζει εμμονικές τάσεις... Πιστευω πως με αυτο το μηνυμα απεδειξες ακομα περισσοτερο πως εχεις δικιο και δεν εχεις καμια εμμονη(ειδικα απο την στιγμη που λες να "κοιτάξετε τα μηνυματά του με άλλα μέλη" 🤣) και οτι πως εγω ειμαι τελειως λαθος και εχω εμμονη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις