Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, haHa είπε Τυπικη εικονα αθλητων! Πλάκα μου κάνεις; Μιλάμε για τα ρολόγια τώρα. Τα οξύμετρα δακτύλων δεν είναι διαδεδομένα.
AtiX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Ναι το ξέρουμε ότι είναι οξύμετρο; Γιατί μας το δείχνεις; Μόλις τώρα, haHa είπε Τυπικη εικονα αθλητων! Βρε ηρεμήστε λίγο... απλά μου έκανε εντύπωση πως η ίδια η φώτο ανέβηκε 3 ή 4 φορές σε συνεχόμενα ποστ... 1
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Βρε ηρεμήστε λίγο... απλά μου έκανε εντύπωση πως η ίδια η φώτο ανέβηκε 3 ή 4 φορές σε συνεχόμενα ποστ... Μα είναι η γνωστή τακτική του haha. Θα κάνει παράθεση μέχρι να αφήσεις το σκελετό σου στο πληκτρολογιό σου. Μέχρι να βαρεθείς και να μην παραδεχθεί ότι έχει άδικο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Retromaniac
haHa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Βρε ηρεμήστε λίγο... απλά μου έκανε εντύπωση πως η ίδια η φώτο ανέβηκε 3 ή 4 φορές σε συνεχόμενα ποστ... Σωστος, αλλα ακομα επιμενει στα ιδια! Να μου πεις, εδω ποσταροντε οι ιδιες copy-paste ανακριβειες απο διαφορετικα blog(σοβαρη πηγη η αποψη ενος blogger ή ενος μαγαζιου που πουλαει οξυμετρα) και τις θεωρουμε "πηγες"! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, haHa είπε Εδω ποσταροντε οι ιδιες ανακριβειες απο διαφορετικα blog και τις θεωρουμε πηγες! Που απέδειξες ότι είναι ανακρίβειες; Το μόνο που ακούμε είναι η αποψή σου ότι είναι ανακρίβειες και συνεχής ανακύκλωση με την γνωστή τακτική, παραιτήσου ή πέθανε στο πληκτρολόγιο... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Retromaniac 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 4 minutes ago, AtiX said: Βρε ηρεμήστε λίγο
Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε Μπα, την κάνω γιατί μου έφαγε ήδη αρκετό πολύτιμο χρόνο....
haHa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Εγώ έδειξα πηγές. Προσωπική εμπειρία δεν έχω. Μιλάς και εσύ από προσωπική εμπειρία; Γιατί από πηγές, 0. Ειχες smarwatch και έχεις κάνει μετρήσεις; Δεν εχω smartwatch, εχω garmin sportwatch που μετραει και για αυτο σου ειπα αυτα που δεν ηξερες καν: 32 λεπτά πριν, haHa είπε Ε, αυτο ουτε γινεται με τα περισσοτερα ρολογια(θελει αρκετα λεπτα inactivity για να στο μετρησει), ουτε εχει νοημα. Επισης, για να στο δειξει, πρεπει να πιασει και gps ωστε να εχει νοημα το νουμερο, μιας και σχετιζεται αμεσα με το υψομετρο. Απο την στιγμη που δεν εχεις προσωπικη εμπειρια, πως κατεληξες σε αυτο και νομιζεις οτι εχει νοημα η οποια μετρηση που θα παρεις ή οτι θα κανεις αλλαγες στην ασκηση σου οπως ειπες; 24 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σημαίνει επίσης ότι κάνω 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάω το οξυγόνο, μετά κάνω αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάω πάλι. Φαντάσου ότι αυτό το κείμενο είναι από αυτούς που πουλάνε οξύμετρα για το δάκτυλο και προφανώς αυτό εννοούν λέγοντας "while working out" Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από haHa
konnak Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 7 σελίδες offtopic haHa όλο αυτό. Θα ήθελα να δω αν θα προσπαθήσεις να συγκρίνεις και το iPhone 11 Pro σε τόπικ κάποιου Xiaomi των 100€. Τα Mi Band στοχεύουν συγκεκριμένο κοινό. Είναι φτηνά, προσιτά, και είναι εντυπωσιακά καλή υλοποίηση αυτών που κάνουν για αυτά τα χρήματα. Είναι εφάμιλλα αν όχι καλύτερα αντίστοιχων Samsung και Fitbit fitness bands των 70€ και 90€ σε features και ακρίβεια. Ίσως να μην είναι τόσο όμορφα στο μάτι - εκεί χάνουν σε σχέση με τα Fitbit - αλλά κατά τα άλλα έχουν παρόμοια ακρίβεια σε παλμούς, βήματα, κτλ. γιατί στηρίζονται στις ίδιες τεχνολογίες αισθητήρων και πολλές φορές φοράνε ακριβώς τους ίδιους αισθητήρες - ειδικά αυτούς των παλμών. Οι οπτικοί αισθητήρες παλμών που υπάρχουν ακόμα και στο Apple Watch έχουν συγκεκριμένα μειονεκτήματα και μπορούν να είναι ανακριβείς αν ας πούμε το δέρμα είναι ιδρωμένο, τριχωτό ή δεν υπάρχει σφιχτή επαφή και υπάρχει εισροή φωτός από έξω, αλλά σε γενικές γραμμές τείνουν να είναι κοντά στην πραγματική τιμή. Σε κατάσταση ηρεμίας μπορεί να έχουν απόκλιση 2 ή 3 παλμούς σε σχέση με ένα ιατρικό όργανο. Σίγουρα υπάρχουν αισθητήρες και αισθητήρες, λιγότερο και περισσότερο ακριβείς, αλλά με 24€ προφανώς το BOM δεν είχε χώρο για τους πιο ακριβούς και πιο ακριβείς. Μετά βέβαια εσύ θα πεις ότι "τι να το κάνεις αυτό σε fitness tracker; Τους παλμούς τους θες όταν αθλείσαι". Ε λοιπόν, η απάντηση είναι ότι αν αυτό το χρειάζεσαι και πρέπει πάση θυσία να είναι απόλυτα ακριβές, θα πρέπει να πας σε polar και chest strap. Οτιδήποτε άλλο έχει τα ίδια μειονεκτήματα, άλλο περισσότερο άλλο λιγότερο. Ακόμα και τα ακριβά Garmin, ακόμα και το Apple Watch (όταν δεν μετράς χειροκίνητα με το ECG). Λες "οι αποστάσεις είναι λάθος χωρίς GPS". Προφανώς δεν θα είναι απόλυτα ακριβείς, καθώς ελλείψει σήματος GPS υπολογίζονται με βάση το stride length, το οποίο έχει προϋπολογιστεί από το ύψος σου το οποίο έχεις εισάγει στην εφαρμογή. Αυτό μπορείς και να το αλλάξεις (π.χ. να μετρήσεις μια απόσταση με GPS και να το διαιρέσεις με τα βήματα που μετρήθηκαν), αλλά μετά θα μου πεις "μα το stride length δεν μένει σταθερό κατά τη διάρκεια της άσκησης" και θα έχεις πάλι δίκιο. Αν θες απόλυτη ακρίβεια και στις αποστάσεις λοιπόν θες παράλληλα το GPS του κινητού σου ή κάποιο πιο καλό (και πιο ακριβό) fitness band/smartwatch. Όπως λες και εσύ, οποιοδήποτε ρολόι ή band χωρίς GPS μετράει απόσταση, την μετράει εμμέσως από τον αριθμό βημάτων. Όμως χάνεις την ουσία. Το Mi Band δεν απευθύνεται σε όσους έχουν τόσο αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την ακρίβεια των μετρήσεων. Απευθύνεται σε αυτούς που χρειάζονται κάτι να τους δραστηριοποιήσει. Το αν έκαναν 7500 ή 8000 βήματα και 5 ή 5,25 χιλιόμετρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σημασία έχει το ότι την Δευτέρα έκαναν περίπου 11000 βήματα (επειδή ακριβώς πήγαν για τρέξιμο ή περπάτησαν αρκετά μέσα στη μέρα) ενώ την Τρίτη μέχρι τώρα έχουν κάνει περίπου 2000 βήματα. Ακόμα και αν είναι 10% πάνω ή κάτω (που δεν θα είναι τόσο μεγάλη η απόκλιση ή το λάθος) η διαφορά αυτή έχει σημασία ώστε να παρακινήσει κάποιον να κινηθεί σήμερα το απόγευμα. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμη λειτουργία η υπενθύμιση ότι έχεις παραμείνει αδρανής για την τελευταία ώρα, ειδικά για όσους κάνουν καθιστική δουλειά. Μπορεί να είναι αφορμή να πας για έναν γρήγορο περίπατο γύρω από το γραφείο ή να ανέβεις και να κατέβεις έναν-δυο ορόφους. Η λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου είναι επίσης πολύ χρήσιμη. Αν νιώθεις κομμάτια κάποιες μέρες και κάποιες άλλες όχι, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το δεδομένο με τα δεδομένα του Mi Band και να δημιουργήσεις καλύτερες συνήθειες (να πηγαίνεις για ύπνο νωρίτερα π.χ.). Όλα αυτά προφανώς και το κάνουν fitness tracker, και πιθανότατα είναι και άλλα που ξεχνάω καθώς δεν το χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Μπερδεύεις το fitness με τον αθλητισμό, μέχρι και με τον πρωταθλητισμό, αλλά και τις κατηγορίες τέτοιων προϊόντων. Ποτέ το Mi Band δεν πλασαρίστηκε ως αντικαταστάτης του high end Garmin που είναι για ειδικές χρήσεις και για απαιτητικούς χρήστες ή και αθλητές. Συν τοις άλλοις, σου προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή ειδοποιήσεις από το κινητό για τις φορές που το έχεις σε κάποιο τσαντάκι ή κάπου στο σπίτι και εσύ ασχολείσαι με κάτι άλλο. Συνέχισα να διαβάζω και τις 8 σελίδες γιατί περίμενα να δω που θα καταλήξει αυτή η μανία και η εμμονή, μόνο και μόνο για να δω ότι το θέμα έχει ξεφύγει τελείως και ζητάς από άλλους να σου παραθέσουν papers και μελέτες για οξύμετρα και τη σχέση τους με τον αθλητισμό! Τις περισσότερες φορές συμφωνώ μαζί σου, αλλά εδώ θεωρώ ότι έχεις κολλήσει. Έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο από τα Mi Band και έμεινες τόσο απογοητευμένος ή βασίζεσαι αποκλειστικά στα 1-2 ποστ άλλων χρηστών που επαναλαμβάνεις από τη 2η σελίδα; Το 40% απόκλιση που λες και ξαναλές προκύπτει από κάπου ή το πετάς έτσι στον αέρα; Από διάφορα reviews στο μόνο που είδα τέτοια απόκλιση ήταν το κολύμπι - το οποίο όμως δεν είδα να αναφέρεται εδώ. Η άποψή μου είναι ότι τα Mi Band γενικά είναι πολύ τίμια και ποιοτικά bands και η τιμή για μένα είναι χαμηλότερη από αυτό που αξίζουν. Παλιότερα είχα ένα Fitbit Charge HR το οποίο είχα πάρει γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά (άλλες εποχές...), του οποίου το Mi Band 2 (όχι το 4) ήταν καλύτερο με μεγάλη διαφορά. Οι παλμοί ηρεμίας τους, ενδεικτικά, ήταν σχεδόν ίδιοι όταν έκανα δοκιμές φορώντας και τα δύο. Σε άσκηση είχα κάνει μια δοκιμή και είχαν διαφορές, αλλά το μοτίβο και τα peaks ήταν παρόμοια. ΥΓ: Από περιέργεια, φόρτισα λίγο το παλιό μου Mi Band 4 να δω τι παλμούς ηρεμίας μετρά σε σχέση με το Samsung Galaxy Watch Active 2 που έχω τώρα. Την περισσότερη ώρα 1 ή 2 παλμούς διαφορά είχαν, αρκετές στιγμές ίδιους, αν και νομίζω οι διαφορές προκύπτουν από το κάθε πότε κάνει refresh το Mi Band 4 τους παλμούς στην οθόνη του και όχι από την μέτρηση αυτή καθεαυτή. 3
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, konnak είπε Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 7 σελίδες offtopic haHa όλο αυτό. Θα ήθελα να δω αν θα προσπαθήσεις να συγκρίνεις και το iPhone 11 Pro σε τόπικ κάποιου Xiaomi των 100€. Τα Mi Band στοχεύουν συγκεκριμένο κοινό. Είναι φτηνά, προσιτά, και είναι εντυπωσιακά καλή υλοποίηση αυτών που κάνουν για αυτά τα χρήματα. Είναι εφάμιλλα αν όχι καλύτερα αντίστοιχων Samsung και Fitbit fitness bands των 70€ και 90€ σε features και ακρίβεια. Ίσως να μην είναι τόσο όμορφα στο μάτι - εκεί χάνουν σε σχέση με τα Fitbit - αλλά κατά τα άλλα έχουν παρόμοια ακρίβεια σε παλμούς, βήματα, κτλ. γιατί στηρίζονται στις ίδιες τεχνολογίες αισθητήρων και πολλές φορές φοράνε ακριβώς τους ίδιους αισθητήρες - ειδικά αυτούς των παλμών. Οι οπτικοί αισθητήρες παλμών που υπάρχουν ακόμα και στο Apple Watch έχουν συγκεκριμένα μειονεκτήματα και μπορούν να είναι ανακριβείς αν ας πούμε το δέρμα είναι ιδρωμένο, τριχωτό ή δεν υπάρχει σφιχτή επαφή και υπάρχει εισροή φωτός από έξω, αλλά σε γενικές γραμμές τείνουν να είναι κοντά στην πραγματική τιμή. Σε κατάσταση ηρεμίας μπορεί να έχουν απόκλιση 2 ή 3 παλμούς σε σχέση με ένα ιατρικό όργανο. Σίγουρα υπάρχουν αισθητήρες και αισθητήρες, λιγότερο και περισσότερο ακριβείς, αλλά με 24€ προφανώς το BOM δεν είχε χώρο για τους πιο ακριβούς και πιο ακριβείς. Μετά βέβαια εσύ θα πεις ότι "τι να το κάνεις αυτό σε fitness tracker; Τους παλμούς τους θες όταν αθλείσαι". Ε λοιπόν, η απάντηση είναι ότι αν αυτό το χρειάζεσαι και πρέπει πάση θυσία να είναι απόλυτα ακριβές, θα πρέπει να πας σε polar και chest strap. Οτιδήποτε άλλο έχει τα ίδια μειονεκτήματα, άλλο περισσότερο άλλο λιγότερο. Ακόμα και τα ακριβά Garmin, ακόμα και το Apple Watch (όταν δεν μετράς χειροκίνητα με το ECG). Λες "οι αποστάσεις είναι λάθος χωρίς GPS". Προφανώς δεν θα είναι απόλυτα ακριβείς, καθώς ελλείψει σήματος GPS υπολογίζονται με βάση το stride length, το οποίο έχει προϋπολογιστεί από το ύψος σου το οποίο έχεις εισάγει στην εφαρμογή. Αυτό μπορείς και να το αλλάξεις (π.χ. να μετρήσεις μια απόσταση με GPS και να το διαιρέσεις με τα βήματα που μετρήθηκαν), αλλά μετά θα μου πεις "μα το stride length δεν μένει σταθερό κατά τη διάρκεια της άσκησης" και θα έχεις πάλι δίκιο. Αν θες απόλυτη ακρίβεια και στις αποστάσεις λοιπόν θες παράλληλα το GPS του κινητού σου ή κάποιο πιο καλό (και πιο ακριβό) fitness band/smartwatch. Όπως λες και εσύ, οποιοδήποτε ρολόι ή band χωρίς GPS μετράει απόσταση, την μετράει εμμέσως από τον αριθμό βημάτων. Όμως χάνεις την ουσία. Το Mi Band δεν απευθύνεται σε όσους έχουν τόσο αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την ακρίβεια των μετρήσεων. Απευθύνεται σε αυτούς που χρειάζονται κάτι να τους δραστηριοποιήσει. Το αν έκαναν 7500 ή 8000 βήματα και 5 ή 5,25 χιλιόμετρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σημασία έχει το ότι την Δευτέρα έκαναν περίπου 11000 βήματα (επειδή ακριβώς πήγαν για τρέξιμο ή περπάτησαν αρκετά μέσα στη μέρα) ενώ την Τρίτη μέχρι τώρα έχουν κάνει περίπου 2000 βήματα. Ακόμα και αν είναι 10% πάνω ή κάτω (που δεν θα είναι τόσο μεγάλη η απόκλιση ή το λάθος) η διαφορά αυτή έχει σημασία ώστε να παρακινήσει κάποιον να κινηθεί σήμερα το απόγευμα. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμη λειτουργία η υπενθύμιση ότι έχεις παραμείνει αδρανής για την τελευταία ώρα, ειδικά για όσους κάνουν καθιστική δουλειά. Μπορεί να είναι αφορμή να πας για έναν γρήγορο περίπατο γύρω από το γραφείο ή να ανέβεις και να κατέβεις έναν-δυο ορόφους. Η λειτουργία παρακολούθησης του ύπνου είναι επίσης πολύ χρήσιμη. Αν νιώθεις κομμάτια κάποιες μέρες και κάποιες άλλες όχι, μπορείς να συνδυάσεις αυτό το δεδομένο με τα δεδομένα του Mi Band και να δημιουργήσεις καλύτερες συνήθειες (να πηγαίνεις για ύπνο νωρίτερα π.χ.). Όλα αυτά προφανώς και το κάνουν fitness tracker, και πιθανότατα είναι και άλλα που ξεχνάω καθώς δεν το χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Μπερδεύεις το fitness με τον αθλητισμό, μέχρι και με τον πρωταθλητισμό, αλλά και τις κατηγορίες τέτοιων προϊόντων. Ποτέ το Mi Band δεν πλασαρίστηκε ως αντικαταστάτης του high end Garmin που είναι για ειδικές χρήσεις και για απαιτητικούς χρήστες ή και αθλητές. Συν τοις άλλοις, σου προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή ειδοποιήσεις από το κινητό για τις φορές που το έχεις σε κάποιο τσαντάκι ή κάπου στο σπίτι και εσύ ασχολείσαι με κάτι άλλο. Συνέχισα να διαβάζω και τις 8 σελίδες γιατί περίμενα να δω που θα καταλήξει αυτή η μανία και η εμμονή, μόνο και μόνο για να δω ότι το θέμα έχει ξεφύγει τελείως και ζητάς από άλλους να σου παραθέσουν papers και μελέτες για οξύμετρα και τη σχέση τους με τον αθλητισμό! Τις περισσότερες φορές συμφωνώ μαζί σου, αλλά εδώ θεωρώ ότι έχεις κολλήσει. Έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο από τα Mi Band και έμεινες τόσο απογοητευμένος ή βασίζεσαι αποκλειστικά στα 1-2 ποστ άλλων χρηστών που επαναλαμβάνεις από τη 2η σελίδα; Το 40% απόκλιση που λες και ξαναλές προκύπτει από κάπου ή το πετάς έτσι στον αέρα; Από διάφορα reviews στο μόνο που είδα τέτοια απόκλιση ήταν το κολύμπι - το οποίο όμως δεν είδα να αναφέρεται εδώ. Η άποψή μου είναι ότι τα Mi Band γενικά είναι πολύ τίμια και ποιοτικά bands και η τιμή για μένα είναι χαμηλότερη από αυτό που αξίζουν. Παλιότερα είχα ένα Fitbit Charge HR το οποίο είχα πάρει γύρω στα 100€ αν θυμάμαι καλά (άλλες εποχές...), του οποίου το Mi Band 2 (όχι το 4) ήταν καλύτερο με μεγάλη διαφορά. Οι παλμοί ηρεμίας τους, ενδεικτικά, ήταν σχεδόν ίδιοι όταν έκανα δοκιμές φορώντας και τα δύο. Σε άσκηση είχα κάνει μια δοκιμή και είχαν διαφορές, αλλά το μοτίβο και τα peaks ήταν παρόμοια. ΥΓ: Από περιέργεια, φόρτισα λίγο το παλιό μου Mi Band 4 να δω τι παλμούς ηρεμίας μετρά σε σχέση με το Samsung Galaxy Watch Active 2 που έχω τώρα. Την περισσότερη ώρα 1 ή 2 παλμούς διαφορά είχαν, αρκετές στιγμές ίδιους, αν και νομίζω οι διαφορές προκύπτουν από το κάθε πότε κάνει refresh το Mi Band 4 τους παλμούς στην οθόνη του και όχι από την μέτρηση αυτή καθεαυτή. Συμφωνω στα περισσοτερα. Ειναι μια συσκευη που οπως εχω πει ειναι εξαιρετικη για τα χρηματα της για να σου δειχνει notifications. Για fitness δεν δειχνει αξιοπιστα νουμερα κατα τη διαρκεια της ασκησης και σε αυτο συμφωνουμε οι περισσοτεροι, αλλα εδω φθασαμε να νομιζουμε οτι θα μας δειξει oxygen level και οτι μαλιστα αυτο ειναι σημαντικη μετρικη, χωρις βεβαια να ξερουμε τι κανει. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι μπορει να "είναι αφορμή να πας για έναν γρήγορο περίπατο γύρω από το γραφείο ή να ανέβεις και να κατέβεις έναν-δυο ορόφους." Ειναι λοιπον εκει για να παρακινει ατομα που δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με τον αθλητισμο. Και εδω ειναι το οξυμωρο: αυτο το κοινο(που το mi band θα ειναι η αφρομη για εναν γρηγορο περιπατο) και δεν το ενδιαφερει η ακριβεια στην αποσταση, πως μπορει να τον ενδιαφερει το oxygen level κλπ? Δεν ενδιαφερεται αυτο το κοινο για τετοια, ουτε καν εχουν νοημα για αυτους οι παλμοι κατα τη διαρκεια της ασκησης(που τοτε ειναι αναξιοπιστο). Υ.Γ.: Ειχα το mi band 2 και το mi band 3.
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, haHa είπε Συμφωνω στα περισσοτερα. Ειναι μια συσκευη που οπως εχω πει ειναι εξαιρετικη για τα χρηματα της για να σου δειχνει notifications. Για fitness δεν δειχνει αξιοπιστα νουμερα κατα τη διαρκεια της ασκησης και σε αυτο συμφωνουμε οι περισσοτεροι, αλλα εδω φθασαμε να νομιζουμε οτι θα μας δειξει oxygen level και οτι μαλιστα αυτο ειναι σημαντικη μετρικη, χωρις βεβαια να ξερουμε τι κανει. Κατα τα αλλα, συμφωνω οτι μπορει να "είναι αφορμή να πας για έναν γρήγορο περίπατο γύρω από το γραφείο ή να ανέβεις και να κατέβεις έναν-δυο ορόφους." Ειναι λοιπον εκει για να παρακινει ατομα που δεν εχουν ιδιαιτερη σχεση με τον αθλητισμο. Και εδω ειναι το οξυμωρο: αυτο το κοινο(που το mi band θα ειναι η αφρομη για εναν γρηγορο περιπατο) και δεν το ενδιαφερει η ακριβεια στην αποσταση, πως μπορει να τον ενδιαφερει το oxygen level κλπ? Δεν ενδιαφερεται αυτο το κοινο για τετοια, ουτε καν εχουν νοημα για αυτους οι παλμοι κατα τη διαρκεια της ασκησης(που τοτε ειναι αναξιοπιστο). Υ.Γ.: Ειχα το mi band 2 και το mi band 3. Μιλάμε για σύγχυση, εμείς μιλάγαμε για την χρησιμότητα γενικώς του oxygen level Και εσύ πάλι το πας στο χρήστη του band.... τεσπά είπα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά δεν υπάρχει η παραποίηση που κάνεις...
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konnak είπε ΥΓ: Από περιέργεια, φόρτισα λίγο το παλιό μου Mi Band 4 να δω τι παλμούς ηρεμίας μετρά σε σχέση με το Samsung Galaxy Watch Active 2 που έχω τώρα. Την περισσότερη ώρα 1 ή 2 παλμούς διαφορά είχαν, αρκετές στιγμές ίδιους, αν και νομίζω οι διαφορές προκύπτουν από το κάθε πότε κάνει refresh το Mi Band 4 τους παλμούς στην οθόνη του και όχι από την μέτρηση αυτή καθεαυτή. Σε παλμους ηρεμιας δεν υπαρχει συνηθως θεμα. Ακομα και ο ιδιος ο χρηστης μπορει να τους μετρησει με το δακτυλο του στο λαιμο και να το επιβεβαιωσει. Το προβλημα με το mi band ειναι σε υψηλους παλμους και με κραδασμους, οπου ζοριζεται και συχνα δειχνει οτι να ναι. --------------------------------- 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Μιλάμε για σύγχυση, εμείς μιλάγαμε για την χρησιμότητα γενικώς του oxygen level Και εσύ πάλι το πας στο χρήστη του band.... τεσπά είπα δεν θα ξαναμιλήσω αλλά δεν υπάρχει η παραποίηση που κάνεις... Ακομα να μας πεις πως κατεληξες σε αυτο και νομιζεις οτι εχει νοημα η οποια μετρηση που θα παρεις ή πως θα κανεις αλλαγες στην ασκηση σου οπως ειπες; 21 ώρες πριν, Retromaniac είπε Σημαίνει επίσης ότι κάνω 10 λεπτά ποδήλατο μετά κοιτάω το οξυγόνο, μετά κάνω αλλά 10 λεπτά aerobic και κοιτάω πάλι. Φαντάσου ότι αυτό το κείμενο είναι από αυτούς που πουλάνε οξύμετρα για το δάκτυλο και προφανώς αυτό εννοούν λέγοντας "while working out" Ποια ειναι η χρησιμοτητα του νας μετρας το oxygen level σου μετα την 10λεπτη ασκηση και πως μπορει να σε βοηθησει να κανεις αλλαγες στην ασκηση σου; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, haHa είπε Σε παλμους ηρεμιας δεν υπαρχει συνηθως θεμα. Ακομα και ο ιδιος ο χρηστης μπορει να τους μετρησει με το δακτυλο του στο λαιμο και να το επιβεβαιαωσει. Το προβλημα με το mi band ειναι σε υψηλους παλμους και με κραδασμους, οπου ζοριζεται και συχνα δειχνει οτι να ναι. --------------------------------- Ακομα να μας πεις πως κατεληξες σε αυτο και νομιζεις οτι εχει νοημα η οποια μετρηση που θα παρεις ή πως θα κανεις αλλαγες στην ασκηση σου οπως ειπες; Ποια ειναι η χρησιμοτητα του νας μετρας το oxygen level σου μετα την 10λεπτη ασκηση και πως μπορει να σε βοηθησει να κανεις αλλαγες στην ασκηση σου; Περιμένω απαντήσεις στα τοσα που σε ρώτησα... καθώς και γιατί παραποιείς τα λεγόμενά μου. Μετά συνεχίζουμε στο τελευταίο ερωτημα...
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Περιμένω απαντήσεις στα τοσα που σε ρώτησα... καθώς και γιατί παραποιείς τα λεγόμενά μου. Μετά συνεχίζουμε στο τελευταίο ερωτημα... Κανεις ακριβως αυτο που ελεγες: 21 ώρες πριν, Retromaniac είπε Φυσικά δεν πρόκειται να πάρουμε ΠΟΤΕ απάντηση γιατί ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχθείς ότι έκανες λάθος και θα ξεγλιστράς σαν ΧΕΛΙ. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από haHa
Retromaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, haHa είπε Κανεις ακριβως αυτο που ελεγες: Αυτό θα απαντουσε αυτός που το κάνει. Χέλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις