keysmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 η xiaomi βγάζει ωραία προϊόντα αλλά συχνά ανέτοιμα για να τα πεις "global". Περιμένετε τι θα γίνει και με αυτό και τα Ελληνικά του γιατί αν είναι να το πάρεις σήμερα και να υποστηρίζει καλά Ελληνικά στα μηνύματα/αναγνώριση να χρειάζεται να περιμένεις κανα χρόνο δεν έχει πολύ νόημα. Κοιτούσα το amazfit bip των 50€ με ανακλαστική οθόνη (πάντα τη βλέπεις στο φώς χωρίς να ανάβει) αλλά απογοητεύτηκα με την κάκιστη υποστηριξη Ελληνικών και τις πατέντες που χρειαζόταν για να δεις Ελληνικά σωστά. Και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο μοντέλο ακόμα και σήμερα το 2020 (2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία) μπορεί να δείξει Ελληνικά σωστά ή/και να έχει Ελληνικό μενού. Και μέχρι να το φτιάξουν έβγαλαν το bip S που είναι αδιάβροχο με κάτι άλλες μικρές βελτιώσεις και άντεξ μανα-ξανα να περιμένεις για υποστήριξη Ελληνικών. Δεν γίνεται να είσαι beta tester της xiaomi.. Μετά αρχίζει ο ένας και άλλος, αυτό δεν με πειράζει, εκείνο δεν με νοιάζει, εκείνο θα το φτιάξουν.. Ναι άλλα όλο αυτόν τον καιρό ισχυρίζονται ότι το παρέχουν στα χαρτιά αλλά τελικά δεν παίζει!!! Θα μου πεις και που το ξέρεις ΑΝ αυτό το κινητό είναι έτσι; Δεν λέω/ξέρω αν και αυτό θα είναι έτσι "άστατο" με δεκάδες παιδικές ασθένειες που λύνονται λίγο πριν αντικατασταθεί. Λέω όμως με βάση το παρελθόν πολύ το φοβάμαι! Τουλάχιστον οι μπαταρίες τους είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους άλλους. Και αυτό κάνει αυτά τα ρολόγια κάπως λειτουργικά και αποδεκτά στο ρόλο τους. 1 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, haHa είπε Δεν μιλαμε για τον επαγγελματια φυσικα, αλλα για τον απλο ερασιτεχνη. Ο απλος ερασιτεχνης θελει μια στοιχειωδη ακριβεια στην μετρηση αποστασεων, διαφορετικα υπολογιζει την αποσταση και ο ιδιος στο περιπου. Οι αποστασεις που υπολογιζει το mi band(και ολα αυτα τα fitness tracker χωρις gps) εχουν τεραστιες αποκλισεις, πχ ενα μπορει να γραψει 12 χλμ και ενα αλλο να γραφει 8 χλμ. Τα δεδομενα τους ειναι για πεταμα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η βασικη τους χρηση ειναι για notifications, ενω αν καποιος παει για τρεξιμο και θελει μετρηση αποστασης, θα παρει και το κινητο μαζι του. Γενικοτερα, δεν προσφερει τιποτα στο κομματι του fitness. Μα σε συνδυασμό με κινητό έγραψα με το gps , οι μετρήσεις είναι μια χαρά . Τώρα αν πας χωρίς κινητό , τότε ναι άντε γεια ... θα λέει ότι να ναι . Notification στο 3 που είχα δοκιμάσει και στο 4 δεν είναι και τόσο καλά , μιας και σου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσεις τι λέει . Αλλά εντάξει έχουν κ αυτά το κοινό τους ! 1 1
sv398 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, gergios.boussias είπε αυτο το χαρακτηριστικο δεν δουλευει σε θηρια των 250-300 ευρω (αξιοπιστα στην χρηση οχι στα χαρτια) και θα μπει στο κατα τα αλλα πολυ καλο Band 5 ? Στο Honor Band 5 (δύο τον αριθμό) δουλεύει σούπερ. Στην πράξη όχι στα χαρτιά.
Greglyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, keysmith είπε η xiaomi βγάζει ωραία προϊόντα αλλά συχνά ανέτοιμα για να τα πεις "global". Περιμένετε τι θα γίνει και με αυτό και τα Ελληνικά του γιατί αν είναι να το πάρεις σήμερα και να υποστηρίζει καλά Ελληνικά στα μηνύματα/αναγνώριση να χρειάζεται να περιμένεις κανα χρόνο δεν έχει πολύ νόημα. Κοιτούσα το amazfit bip των 50€ με ανακλαστική οθόνη (πάντα τη βλέπεις στο φώς χωρίς να ανάβει) αλλά απογοητεύτηκα με την κάκιστη υποστηριξη Ελληνικών και τις πατέντες που χρειαζόταν για να δεις Ελληνικά σωστά. Και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο μοντέλο ακόμα και σήμερα το 2020 (2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία) μπορεί να δείξει Ελληνικά σωστά ή/και να έχει Ελληνικό μενού. Και μέχρι να το φτιάξουν έβγαλαν το bip S που είναι αδιάβροχο με κάτι άλλες μικρές βελτιώσεις και άντεξ μανα-ξανα να περιμένεις για υποστήριξη Ελληνικών. Δεν γίνεται να είσαι beta tester της xiaomi.. Μετά αρχίζει ο ένας και άλλος, αυτό δεν με πειράζει, εκείνο δεν με νοιάζει, εκείνο θα το φτιάξουν.. Ναι άλλα όλο αυτόν τον καιρό ισχυρίζονται ότι το παρέχουν στα χαρτιά αλλά τελικά δεν παίζει!!! Θα μου πεις και που το ξέρεις ΑΝ αυτό το κινητό είναι έτσι; Δεν λέω/ξέρω αν και αυτό θα είναι έτσι "άστατο" με δεκάδες παιδικές ασθένειες που λύνονται λίγο πριν αντικατασταθεί. Λέω όμως με βάση το παρελθόν πολύ το φοβάμαι! Τουλάχιστον οι μπαταρίες τους είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους άλλους. Και αυτό κάνει αυτά τα ρολόγια κάπως λειτουργικά και αποδεκτά στο ρόλο τους. Έχεις ένα δίκιο εδώ που τα λέμε,βέβαια στο mi band 4 έβγαλε σχετικά γρήγορα την υποστήριξη για ελληνικά άρα κ στο 5 νομίζω το ίδιο θα κάνει.οσο για πιο ρολόι κ όχι τόσο band,νομίζω το πιο ολοκληρωμένο ρολόι είναι το mi watch,το οποίο λόγο android os θα τρέξει κ αυτό ελληνικά κάπως άμεσα πιστεύω (άντε να ερθει Ελλάδα επιτέλους).όλα τα άλλα που έχουν βγει,όχι ότι δεν είναι καλά αλλά τα θεωρώ κάπως υποδιεστερα μιας κ δεν είναι Xiaomi mi ή έστω redmi είναι amazfit οπότε κ η υποστήριξη είναι κάπως πιο αργή κ τραγική. Σχετικά με την ακρίβεια που λέτε κάποιοι,ρε μαγκες,πάτε για τρέξιμο χωρίς μουσική (αφού το band δεν έχει δική του μνήμη να περάσεις κ να ακούς); όχι θα πάρεις το κινητό,άρα κλαιν το GPS.θα πας σε βουνό για περπάτημα χωρίς κινητό;οχι,θα σε τρώνε οι λύκοι κ δε θα έχεις να βγάλεις σελφι,δε παίζει,άρα κλαιν το GPS.τωρα αν κανείς τρέξιμο γύρο από το σπίτι σου μπορείς να υπολογίσεις τη πρώτη φορά πόσο είναι με το κινητό κ μετά δε χρειάζεσαι να το παίρνεις.αν πας κάπου αλλού κ θες να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα,πάλι το κινητό το παίρνεις μαζι.τι κόλλημα είναι αυτό με το GPS για ερασιτέχνες δρομείς;έχουμε την επιλογή του φθηνού με πολλά καλουδια που αλλοι ζητούν 200€ κ κλαιγομαστε για το τπτ; Μου θυμίζει τη παροιμία "σου χαρίζαν ένα γάιδαρο κ τον κοιταγες στα δόντια" Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Greglyr 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sv398 είπε Στο Honor Band 5 (δύο τον αριθμό) δουλεύει σούπερ. Στην πράξη όχι στα χαρτιά. καλημερα, επειδη χρησιμοποιω μια συσκευη που δενει στο χερι και μετραει το οξυγονο στο αιμα (για λογους υγειας) και ειναι ιατρικη συσκευη αποκλειστικα φτιαγμενη για αυτο το θεμα. (φαντασου το σαν ενα γαντι που δενει αντιχειρα και καρπο) , σου λεω οτι ΚΑΝΕΝΑ μαραφετι απο αυτα που επιασα στο χερι μου που και καλα μετρουσανε οξυγονο (oximeter) δεν μετρησε σωστα. το Vivoactive 4 που εχω τωρα , αν το πιστευα θα επρεπε να ειχα ηδη μεγαλο προβλημα διοτι σε συνεχη 24ωρη μετρηση μου οξυγονου απο 89% μεχρι 91%. οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ γινεται, ειδικα οταν η ιατρικη συσκευη δειχνει κατι αλλο. επομενως, εγω προσωπικα απενεργοποιησα αυτην λειτουργια διοτι πολυ απλα δεν ειναι αξιοπιστη. αν εχεις αλλη εμπειρια, δεκτο. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Μα σε συνδυασμό με κινητό έγραψα με το gps , οι μετρήσεις είναι μια χαρά . Τώρα αν πας χωρίς κινητό , τότε ναι άντε γεια ... θα λέει ότι να ναι . Notification στο 3 που είχα δοκιμάσει και στο 4 δεν είναι και τόσο καλά , μιας και σου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσεις τι λέει . Αλλά εντάξει έχουν κ αυτά το κοινό τους ! Mα οι μετρησεις που ειναι μια χαρα δεν ειναι του band, ειναι του κινητου που εχει gps. Οπως λες κι εσυ: "αν πας χωρίς κινητό , τότε ναι άντε γεια ... θα λέει ότι να ναι" Αρα επανερχομαστε σε αυτο που λεγαμε: δεν προσφερουν αξιοπιστες μετρησεις αυτα και ουσιαστικα δεν εχουν νοημα σαν fitness tracker αν δεν εχουν gps. ---------------------------- 1 ώρα πριν, Greglyr είπε Σχετικά με την ακρίβεια που λέτε κάποιοι,ρε μαγκες,πάτε για τρέξιμο χωρίς μουσική (αφού το band δεν έχει δική του μνήμη να περάσεις κ να ακούς); όχι θα πάρεις το κινητό,άρα κλαιν το GPS.θα πας σε βουνό για περπάτημα χωρίς κινητό;οχι,θα σε τρώνε οι λύκοι κ δε θα έχεις να βγάλεις σελφι,δε παίζει,άρα κλαιν το GPS.τωρα αν κανείς τρέξιμο γύρο από το σπίτι σου μπορείς να υπολογίσεις τη πρώτη φορά πόσο είναι με το κινητό κ μετά δε χρειάζεσαι να το παίρνεις.αν πας κάπου αλλού κ θες να τρέξεις πολλά χιλιόμετρα,πάλι το κινητό το παίρνεις μαζι.τι κόλλημα είναι αυτό με το GPS για ερασιτέχνες δρομείς;έχουμε την επιλογή του φθηνού με πολλά καλουδια που αλλοι ζητούν 200€ κ κλαιγομαστε για το τπτ; Μου θυμίζει τη παροιμία "σου χαρίζαν ένα γάιδαρο κ τον κοιταγες στα δόντια" Αρα τι σου προσφερει στο κομματι fitness το fitness tracker χωρις gps απο την στιγμη που οταν πας για ασκηση πρεπει να παιρνεις και το κινητο αν θελεις αξιοπιστες μετρησεις; Τιποτα, ειναι ουσιαστικα μονο για notifications. Υ.Γ.: Η μετρηση heart rate ειναι κι αυτη αναξιοπιστη σε αυτα τα bands(ειδικα σε υψηλη ενταση), ενα ρολοι-παλμογραφος των 20€ εχει πιο αξιοπιστες μετρησεις και τελος σιγουρα το heart rate κατα την ασκηση δεν ειναι κατι που ενδιαφερει τον ερασιτεχνη οπως λετε, αν ειναι ερασιτεχνης που δεν τον ενδιαφερει η αποσταση, σιγουρα δεν τον ενδιαφερουν οι παλμοι. Ενδεικτικα: 12 ώρες πριν, Cell_7 είπε Κάτοχος Mi Band 2 και 3. Αυτό που καταγράφει τους παλμούς στην πραγματικότητα είναι ένα random number generator. Ένα λεπτό έλεγε 70 το άλλο 110 χωρίς να κάνω κάτι. Στο χαρτί τουαλέτας έβρισκε παλμό. 10 ώρες πριν, xrhstosiak είπε ειχα το 4 και εφυγε σε 5 μερες ... ο παλμογραφος απλα της πλακας της crivit ο παλμογραφος απο τα lidl λιγοτερα λαθη κανει ... που οταν το βγαζουν σε προσφορα ειναι και φτηνοτερος Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από haHa
SeNNinhA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Υπαρχει παντα και το Xiaomi Haylou LS01 για οσους θελουν το ιδιο σε πιο ρολόι στυλ στα 40 ευρω απο skroutz και στα 26 ευρω απο TomTop (https://www.tomtop.com/p-pb0162b.html)
DooM_STeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kotronas είπε Δέν τα βαρεθήκατε ας κάνουν μία αλλαγή σαν πίκλα είναι. Πίκλ??? !!! Spoiler Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από DooM_STeR
whoever81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανείς βλέπω δεν αναφέρει ένα βασικό αρνητικό της σειράς mi band. Το λουράκι! Μου κόπηκε και στο 3 και στο 4 και αρκετά γρήγορα. Ελπίζω να το ενισχύσουν κάπως αν και πήγα σε Amazfit Bip πλέον. Το best vfm tracker νομίζω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από whoever81 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, keysmith είπε η xiaomi βγάζει ωραία προϊόντα αλλά συχνά ανέτοιμα για να τα πεις "global". Περιμένετε τι θα γίνει και με αυτό και τα Ελληνικά του γιατί αν είναι να το πάρεις σήμερα και να υποστηρίζει καλά Ελληνικά στα μηνύματα/αναγνώριση να χρειάζεται να περιμένεις κανα χρόνο δεν έχει πολύ νόημα. Κοιτούσα το amazfit bip των 50€ με ανακλαστική οθόνη (πάντα τη βλέπεις στο φώς χωρίς να ανάβει) αλλά απογοητεύτηκα με την κάκιστη υποστηριξη Ελληνικών και τις πατέντες που χρειαζόταν για να δεις Ελληνικά σωστά. Και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο μοντέλο ακόμα και σήμερα το 2020 (2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία) μπορεί να δείξει Ελληνικά σωστά ή/και να έχει Ελληνικό μενού. Και μέχρι να το φτιάξουν έβγαλαν το bip S που είναι αδιάβροχο με κάτι άλλες μικρές βελτιώσεις και άντεξ μανα-ξανα να περιμένεις για υποστήριξη Ελληνικών. Δεν γίνεται να είσαι beta tester της xiaomi.. Μετά αρχίζει ο ένας και άλλος, αυτό δεν με πειράζει, εκείνο δεν με νοιάζει, εκείνο θα το φτιάξουν.. Ναι άλλα όλο αυτόν τον καιρό ισχυρίζονται ότι το παρέχουν στα χαρτιά αλλά τελικά δεν παίζει!!! Θα μου πεις και που το ξέρεις ΑΝ αυτό το κινητό είναι έτσι; Δεν λέω/ξέρω αν και αυτό θα είναι έτσι "άστατο" με δεκάδες παιδικές ασθένειες που λύνονται λίγο πριν αντικατασταθεί. Λέω όμως με βάση το παρελθόν πολύ το φοβάμαι! Τουλάχιστον οι μπαταρίες τους είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους άλλους. Και αυτό κάνει αυτά τα ρολόγια κάπως λειτουργικά και αποδεκτά στο ρόλο τους. Και εγώ έχω το GTR. Δεν είχε ελληνικά αλλά ήταν πάρα πολύ εύκολο να του βάλω μόνος. Προφανώς ο μέσος χρήστης θα το πάρει και θα βρίζει γιατί δεν θα ξέρει ότι γίνεται.
Greglyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, haHa είπε Mα οι μετρησεις που ειναι μια χαρα δεν ειναι του band, ειναι του κινητου που εχει gps. Οπως λες κι εσυ: "αν πας χωρίς κινητό , τότε ναι άντε γεια ... θα λέει ότι να ναι" Αρα επανερχομαστε σε αυτο που λεγαμε: δεν προσφερουν αξιοπιστες μετρησεις αυτα και ουσιαστικα δεν εχουν νοημα σαν fitness tracker αν δεν εχουν gps. ---------------------------- Αρα τι σου προσφερει στο κομματι fitness το fitness tracker χωρις gps απο την στιγμη που οταν πας για ασκηση πρεπει να παιρνεις και το κινητο αν θελεις αξιοπιστες μετρησεις; Τιποτα, ειναι ουσιαστικα μονο για notifications. Υ.Γ.: Η μετρηση heart rate ειναι κι αυτη αναξιοπιστη σε αυτα τα bands(ειδικα σε υψηλη ενταση), ενα ρολοι-παλμογραφος των 20€ εχει πιο αξιοπιστες μετρησεις και τελος σιγουρα το heart rate κατα την ασκηση δεν ειναι κατι που ενδιαφερει τον ερασιτεχνη οπως λετε, αν ειναι ερασιτεχνης που δεν τον ενδιαφερει η αποσταση, σιγουρα δεν τον ενδιαφερουν οι παλμοι. Ενδεικτικα: Το heart rate λειτουργεί άψογα διότι μιας και είμαι νοσηλευτής το έχω τσεκάρει με οξύμετρο που έχω στη δουλειά επαγγελματικό. Από κει και έπειτα παίρνεις ένα τέτοιο ρολογάκι για τα notifications τα fitness που σου προσφέρει εφόσον σου κάνουν βέβαια συν ότι έχεις ένα ρολόι στο χέρι σου. Στα λεφτά του δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Οπότε το να βλέπεις αν έχει GPS ή αν παίρνεις το κινητό μαζί σου για τρέξιμο είναι προσωπικό θέμα καθενός.Τώρα αν χάνει και το κινητό στα βήματα και στο GPS tracking και ενοχλεί κ αυτό τόσο αγοράζεις κάτι επαγγελματικό που να σε καλύπτει.δε πας σε ένα band αυτής της αξίας που πάει να καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό κόσμου κ όχι των τόσο αθλητών 1
johnnieinlab Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, keysmith είπε η xiaomi βγάζει ωραία προϊόντα αλλά συχνά ανέτοιμα για να τα πεις "global". Περιμένετε τι θα γίνει και με αυτό και τα Ελληνικά του γιατί αν είναι να το πάρεις σήμερα και να υποστηρίζει καλά Ελληνικά στα μηνύματα/αναγνώριση να χρειάζεται να περιμένεις κανα χρόνο δεν έχει πολύ νόημα. Κοιτούσα το amazfit bip των 50€ με ανακλαστική οθόνη (πάντα τη βλέπεις στο φώς χωρίς να ανάβει) αλλά απογοητεύτηκα με την κάκιστη υποστηριξη Ελληνικών και τις πατέντες που χρειαζόταν για να δεις Ελληνικά σωστά. Και δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο μοντέλο ακόμα και σήμερα το 2020 (2 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία) μπορεί να δείξει Ελληνικά σωστά ή/και να έχει Ελληνικό μενού. Και μέχρι να το φτιάξουν έβγαλαν το bip S που είναι αδιάβροχο με κάτι άλλες μικρές βελτιώσεις και άντεξ μανα-ξανα να περιμένεις για υποστήριξη Ελληνικών. Δεν γίνεται να είσαι beta tester της xiaomi.. Μετά αρχίζει ο ένας και άλλος, αυτό δεν με πειράζει, εκείνο δεν με νοιάζει, εκείνο θα το φτιάξουν.. Ναι άλλα όλο αυτόν τον καιρό ισχυρίζονται ότι το παρέχουν στα χαρτιά αλλά τελικά δεν παίζει!!! Θα μου πεις και που το ξέρεις ΑΝ αυτό το κινητό είναι έτσι; Δεν λέω/ξέρω αν και αυτό θα είναι έτσι "άστατο" με δεκάδες παιδικές ασθένειες που λύνονται λίγο πριν αντικατασταθεί. Λέω όμως με βάση το παρελθόν πολύ το φοβάμαι! Τουλάχιστον οι μπαταρίες τους είναι άλλο πράγμα σε σχέση με τους άλλους. Και αυτό κάνει αυτά τα ρολόγια κάπως λειτουργικά και αποδεκτά στο ρόλο τους. Η αλήθεια είναι ότι το bip άργησε, αλλά πριν κάποιους μήνες πήρε μια μεγάλη αναβάθμιση που άλλαξε τις γραμματοσειρές και πλεόν δείχνει τα πάντα όπως πρέπει. (ίσως το γύρισαν σε UTF8). Και πριν τα έδειχνε, αλλά είχε ένα θέμα με το τελικό σίγμα και ίσως κάποιο άλλο χαρακτήρα. Τώρα η υποστήριξη είναι άψογη και έχουν βάλει πολύ ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Γενικώς είναι από τις αγορές που έχω ευχαριστηθεί πολύ. Το έχω πάνω από ένα χρόνο. Λατρεύω τη δυνατότητα αλλαγής faces και έχω βρεί μερικά που είναι πολύ όμορφα και δείχνουν τις πληροφορίες που θέλω. Στα αρνητικά: μου έχει κολλήσει δυο φορές κατα την καταγραφή μεγάλης προπόνησης, με αποτέλεσμα για τη συγκεκριμένη να χάσω τα δεδομένα του GPS, παλμών κτλ και να μείνω μόνο με την καταγραφή των βημάτων. 1
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Greglyr είπε Το heart rate λειτουργεί άψογα διότι μιας και είμαι νοσηλευτής το έχω τσεκάρει με οξύμετρο που έχω στη δουλειά επαγγελματικό. Το heart rate ειναι της πλακας. Ενδεικτικα: 14 ώρες πριν, Cell_7 είπε Κάτοχος Mi Band 2 και 3. Αυτό που καταγράφει τους παλμούς στην πραγματικότητα είναι ένα random number generator. Ένα λεπτό έλεγε 70 το άλλο 110 χωρίς να κάνω κάτι. Στο χαρτί τουαλέτας έβρισκε παλμό. 13 ώρες πριν, xrhstosiak είπε ειχα το 4 και εφυγε σε 5 μερες ... ο παλμογραφος απλα της πλακας της crivit ο παλμογραφος απο τα lidl λιγοτερα λαθη κανει ... που οταν το βγαζουν σε προσφορα ειναι και φτηνοτερος ------------------ 12 λεπτά πριν, Greglyr είπε Από κει και έπειτα παίρνεις ένα τέτοιο ρολογάκι για τα notifications τα fitness που σου προσφέρει εφόσον σου κάνουν βέβαια συν ότι έχεις ένα ρολόι στο χέρι σου. Στα λεφτά του δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Οπότε το να βλέπεις αν έχει GPS ή αν παίρνεις το κινητό μαζί σου για τρέξιμο είναι προσωπικό θέμα καθενός.Τώρα αν χάνει και το κινητό στα βήματα και στο GPS tracking και ενοχλεί κ αυτό τόσο αγοράζεις κάτι επαγγελματικό που να σε καλύπτει.δε πας σε ένα band αυτής της αξίας που πάει να καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό κόσμου κ όχι των τόσο αθλητών Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο σε fitness, εκτος αν εννοεις την μετρηση βηματων, που φυσικα δεν καταγραφει καθολου ποδηλατο, inline skating κλπ, αλλα κι αυτα που καταγραφει ειναι τελειως αναξιοπιστα. Μετρησεις που εχουν γινει με το ιδιο ατομο να φοραει 2 διαφορετικα "fitness tracker" εχουν δειξει μεχρι και αποκλισεις 40%, οποτε καταλαβαινεις ποσο αναξιοπιστα ειναι τα αποτελεσματα. Εδω καμια φορα γραφουν βηματα ενω πληκτρολογεις! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από haHa
Greglyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, haHa είπε Το heart rate ειναι της πλακας. Ενδεικτικα: ------------------ Δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο σε fitness, εκτος αν εννοεις την μετρηση βηματων, που φυσικα δεν καταγραφει καθολου ποδηλατο, inline skating κλπ, αλλα κι αυτα που καταγραφει ειναι τελειως αναξιοπιστα. Μετρησεις που εχουν γινει με το ιδιο ατομο να φοραει 2 διαφορετικα "fitness tracker" εχουν δειξει μεχρι και αποκλισεις 40%, οποτε καταλαβαινεις ποσο αναξιοπιστα ειναι τα αποτελεσματα. Εδω καμια φορα γραφουν βηματα ενω πληκτρολογεις! Δε σε καταλαβαίνω γιατι τρελενεσαι για band των 25€ που μπορείς σε κάνα μήνα να το βρεις κ 15€ κ που μπορείς να έχεις ρολόι ειδοποιήσεις κ κάποιες ενδεικτικές λειτουργίες fitness.να έλεγες για επαγγελματικό να το καταλάβω.για ένα τέτοιο ρολόι δε μπορώ να το καταλάβω.Διαφορα οπτικής. 1
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Greglyr είπε Δε σε καταλαβαίνω γιατι τρελενεσαι για band των 25€ που μπορείς σε κάνα μήνα να το βρεις κ 15€ κ που μπορείς να έχεις ρολόι ειδοποιήσεις κ κάποιες ενδεικτικές λειτουργίες fitness.να έλεγες για επαγγελματικό να το καταλάβω.για ένα τέτοιο ρολόι δε μπορώ να το καταλάβω.Διαφορα οπτικής. Δεν τρελαινομαι, αλλα δεν ειναι fitness tracker(με την εννοια οτι δεν παρεχει αξιοπιστες μετρησεις, αλλα μετρησεις με μεγαλη αποκλιση). Οπως λες, ειναι ρολοι με ειδοποιησεις. Αυτο αλλωστε ειπα και στο πρωτο μηνυμα μου: 17 ώρες πριν, haHa είπε Fitness tracker χωρις GPS δεν ειναι fitness tracker. Βηματομετρητες υπηρχαν απο το 1995 που σου μετραγαν τα βηματα σου. Για ασκηση δεν καταγραφει τιπτοα αξιοπιστα χωρις να κουβαλας και το κινητο μαζι. Το μονο ουσιαστικο που προσφερει ειναι notifications απο το κινητο για οποιον τον ενδιαφερει. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι αριστο για 25€ για αυτην την δουλεια(ρολοι- ειδοποιησεις) και καλο θα ειναι ο κατοχος του να μην δινει σχεδον καθολου σημασια στις αναξιοπιστες fitness μετρησεις του. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις