kostis76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να βάλουνε και οξυμετρο SpO2 ( όπως πχ στο honor band 5...) Ομορφουλι παντως... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από kostis76 1 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, haHa είπε Fitness tracker χωρις GPS δεν ειναι fitness tracker. Βηματομετρητες υπηρχαν απο το 1995 που σου μετραγαν τα βηματα σου. Για ασκηση δεν καταγραφει τιπτοα αξιοπιστα χωρις να κουβαλας και το κινητο μαζι. Το μονο ουσιαστικο που προσφερει ειναι notifications απο το κινητο για οποιον τον ενδιαφερει. Εντάξει ο επαγγελματίας δρομέας κλπ δεν θα πάρει κάτι τέτοιο εννοείται ... και με 24€ κιόλας αυτά που προσφέρει είναι υπέρ αρκετά . Ο επαγγελματίας δεν θα κοιτάξει καν Apple Watch η Samsung smartwatch . Θα πάει απευθείας σε garmin, sunnto κλπ. Για τον ερασιτέχνη που κάνει απλά διάδρομο στο γυμναστήριο , η τρέχει χαλαρά , η κάνει λίγο ποδηλατάκι , είναι πιστεύω μια χαρά . Που εννοείται σε συνδυασμό με το gps του κινητου κλπ βελτιώνει αρκετά τις μετρήσεις Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από dimitrisdim14 3
Cell_7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, jack124 είπε Ααα τώρα κατάλαβα τι εννοείς, ελεύθερο κάνω εγώ στο σπίτι που απλά καταγράφει με τους παλμούς 😛 Κάτοχος Mi Band 2 και 3. Αυτό που καταγράφει τους παλμούς στην πραγματικότητα είναι ένα random number generator. Ένα λεπτό έλεγε 70 το άλλο 110 χωρίς να κάνω κάτι. Στο χαρτί τουαλέτας έβρισκε παλμό. 3
stafaf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Κανένας δεν αναφέρει την μεγαλύτερη αλλαγή βλέπω. Τέρμα η χολέρα να πρέπει να βγάζεις τη συσκευή από το λουράκι για να φορτίσεις. Θα μου πεις κάθε πότε φορτίζεις, αλλά και πάλι ήταν μια φτήνια άνευ προηγουμένου. 7
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Είχαν πει και για οξύμετρο αλλά τελικά δεν μπήκε. 2
johnnieinlab Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, haHa είπε Fitness tracker χωρις GPS δεν ειναι fitness tracker. Βηματομετρητες υπηρχαν απο το 1995 που σου μετραγαν τα βηματα σου. Για ασκηση δεν καταγραφει τιπτοα αξιοπιστα χωρις να κουβαλας και το κινητο μαζι. Το μονο ουσιαστικο που προσφερει ειναι notifications απο το κινητο για οποιον τον ενδιαφερει. Υπάρχουν και τα Amazfit για όσους θέλουν να τα έχουν όλα. Το Bip πχ αξίζει τα 50 ευρώ που το πήρα, κυρίως για τη always on μεγαλύτερη οθόνη , τη μεγάλη μπαταρία και την ανταγωνιστική τιμή. Κατά τ' άλλα, από το band 2 που είχα, η xiaomi βελτίωσε τις λειτουργίες στα band της. Πχ μου φαινόταν αδιανόητο ηλεκτρονικό ρολόι να μην έχει χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση ή το smart band να μην δίνει δυνατότητα να δεις τις προηγούμενες ειδοποιήσεις σου. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, kostis76 είπε Έπρεπε να βάλουνε και οξυμετρο SpO2 ( όπως πχ στο honor band 5...) Ομορφουλι παντως... αυτο το χαρακτηριστικο δεν δουλευει σε θηρια των 250-300 ευρω (αξιοπιστα στην χρηση οχι στα χαρτια) και θα μπει στο κατα τα αλλα πολυ καλο Band 5 ?
jack124 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cell_7 είπε Κάτοχος Mi Band 2 και 3. Αυτό που καταγράφει τους παλμούς στην πραγματικότητα είναι ένα random number generator. Ένα λεπτό έλεγε 70 το άλλο 110 χωρίς να κάνω κάτι. Στο χαρτί τουαλέτας έβρισκε παλμό. Το 4 τα βγάζει πιο σωστά, ποτέ δεν έχει γίνει αυτό που λες σε εμένα Καταλαβαίνω κιόλας ότι το μετράει σωστά... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από jack124
hyperspaced Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Το Honor 5 έχει οξύμετρο που είναι αρκετά ακριβές. Βέβαια δεν έχει PI% και γράφημα των παλμών όπως κάθε οξύμετρο των 15 ευρώ, αλλά ΟΚ.
xrhstosiak Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) ειχα το 4 και εφυγε σε 5 μερες ... ο παλμογραφος απλα της πλακας της crivit ο παλμογραφος απο τα lidl λιγοτερα λαθη κανει ... που οταν το βγαζουν σε προσφορα ειναι και φτηνοτερος συγκριση με δρομικα polar και suunto και μετρηση με τον παραδοσιακο τροπο γενικα δεν μπορει να σταθει μονο του στα μετρητικα δεν σε ενδιαφερει η απολυτη ακριβεια και αληθεια ολα τα ρολογια εχουν μια αποκλιση σε ενδιαφερει ομως να μετρα παντα το ιδιο Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από xrhstosiak 3
mclound Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Το NFC που χρησιμοποιείται; γενικά ρωτάω, γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ...
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Εντάξει ο επαγγελματίας δρομέας κλπ δεν θα πάρει κάτι τέτοιο εννοείται ... και με 24€ κιόλας αυτά που προσφέρει είναι υπέρ αρκετά . Ο επαγγελματίας δεν θα κοιτάξει καν Apple Watch η Samsung smartwatch . Θα πάει απευθείας σε garmin, sunnto κλπ. Για τον ερασιτέχνη που κάνει απλά διάδρομο στο γυμναστήριο , η τρέχει χαλαρά , η κάνει λίγο ποδηλατάκι , είναι πιστεύω μια χαρά . Που εννοείται σε συνδυασμό με το gps του κινητου κλπ βελτιώνει αρκετά τις μετρήσεις Δεν μιλαμε για τον επαγγελματια φυσικα, αλλα για τον απλο ερασιτεχνη. Ο απλος ερασιτεχνης θελει μια στοιχειωδη ακριβεια στην μετρηση αποστασεων, διαφορετικα υπολογιζει την αποσταση και ο ιδιος στο περιπου. Οι αποστασεις που υπολογιζει το mi band(και ολα αυτα τα fitness tracker χωρις gps) εχουν τεραστιες αποκλισεις, πχ ενα μπορει να γραψει 12 χλμ και ενα αλλο να γραφει 8 χλμ. Τα δεδομενα τους ειναι για πεταμα. Δεν ειναι τυχαιο οτι η βασικη τους χρηση ειναι για notifications, ενω αν καποιος παει για τρεξιμο και θελει μετρηση αποστασης, θα παρει και το κινητο μαζι του. Γενικοτερα, δεν προσφερει τιποτα στο κομματι του fitness. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από haHa 2
Greglyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτοχος του 4 από αρχές που βγήκε.Συνηθως λέω δε χρειάζεται να πηγαίνεις σε αμέσως επόμενης γενιάς τεχνολογικό προϊόν (έχω ακομη το mi 8 😎 αλλά σε αυτό αξίζει.λιγο το NFC λίγο η οθόνη λίγο ο τρόπος φόρτισης λίγο ότι καταγραφεί ακόμα καλύτερα κ περισσότερα πράγματα από το προηγούμενης γενιάς αξίζει να πας σε αυτό ακόμα κ αν έχεις το 4.Εν αναμονή να έρθει Ελλάδα μαζί με το mi watch. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Greglyr Βγήκε ένα emoji που δεν είχα πατήσει εγώ αντί για το νούμερο 8 1
urbanist00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, mclound είπε Το NFC που χρησιμοποιείται; γενικά ρωτάω, γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ... ανέπαφες πληρωμές παραδείγματος χάριν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις