sexymwro7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 *Κλειστε τους γερους και τις γριες στα σπιτια και παρτε τους τα τηλεφωνα* Εμενα εχουν την κακη συνηθεια να παιρνουν στην Τατιανα μπας και κερδισουν το αυτοκινητο τρομαρα τους...Μαλιστα μια φορα ειχαν κερδισει κατι απο τη Μενεγακη, ενα πακετο ομορφιας/περιποιησης, δεκα χρονια μετα ακομα να μας το στειλουν...Ολα απατες ειναι. Φραγη σε ολα τα 5ψηφια! Αν θελετε να εξυπηρετηθειτε απο καπου προτιμηστε τα "κανονικα" νουμερα.
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, nyne said: Περιεργο οτι δεν σου ηρθε sms στο κινητο.Σε δικη μου περιπτωση σχετικα προσφατα, μολις ξεπερασα τα 5 ευρω μου ηρθε μηνυμα οτι περασα το παγιο μου κτλ(φορθνετ παροχος),χωρις να εχω ενεργοποιησει καποια εξτρα υπηρεσια εννοειται . Πολύ ενδιαφέρον αυτό, έψαξα αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για ote αλλά δε βρήκα κάτι. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και στον ΟΤΕ αυτό? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Xvipes
grinder_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τα τηλεφωνικά κέντρα, ΔΕΗ, τραπεζών και άλλων υπηρεσιών, συνήθως έχουν αστική χρέωση και φυσικά δεν μπορούν να χρεώσουν την αναμονή. Οι ληστρικές χρεώσεις δεν προκύπτουν από κει αλλά από τους παρόχους σταθερής/κινητής τηλεφωνίας που "εξαιρούν" αυτούς τους αριθμούς από τα προγράμματα/πακέτα τους, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος από τα υπέρογκα ποσά που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής στο τέλος.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, grinder_ είπε Τα τηλεφωνικά κέντρα, ΔΕΗ, τραπεζών και άλλων υπηρεσιών, συνήθως έχουν αστική χρέωση και φυσικά δεν μπορούν να χρεώσουν την αναμονή. Οι ληστρικές χρεώσεις δεν προκύπτουν από κει αλλά από τους παρόχους σταθερής/κινητής τηλεφωνίας που "εξαιρούν" αυτούς τους αριθμούς από τα προγράμματα/πακέτα τους, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος από τα υπέρογκα ποσά που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής στο τέλος. Κοιτα τι γράφει η ΔΕΗ Η χρέωση πελάτη στο 11770 είναι μία αστική μονάδα/λεπτό για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο πανελλαδικά. Για κλήσεις από κινητό ή από το εξωτερικό, η χρέωση ακολουθεί τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου της τηλεφωνικής σας σύνδεσης. Οι διαφορετικές χρεώσεις από παρόχους σταθερής & κινητής τηλεφωνίας άπτονται της πολιτικής τους. https://www.dei.gr/el/epikoinwniste-mazi-mas/epaggelmaties/logariasmoi/tilefwna-epikoinwnias μία αστική μονάδα/λεπτό για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο πανελλαδικά.
grinder_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τι ακριβώς να κοιτάξω; Ότι έχει αστική χρέωση; Μηπως εσύ να κοίταγες τι γράφω.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, grinder_ είπε Τι ακριβώς να κοιτάξω; Ότι έχει αστική χρέωση; Μηπως εσύ να κοίταγες τι γράφω. αστική μονάδα/λεπτό Είναι τό ίδιο με αστική χρέωση; Και όταν καλείς την ΔΕΗ πρέπει να επιλέξεις υπηρεσία οπότε δεν έχεις αναμονή.ΞΕκινάει χρεώση κατευθείαν.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Ukforthemoment
Panagiotis!! Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Έχετε δίκιο παιδιά τα 5 ψηφία ειναι απάτη Χθες έπαιρνα wind για ένα πρόβλημα στο κινητό από το σταθερό της νόβα Απο τα 19 λεπτά κλήσης στα 17 ήταν αναμονή και μου ερχετε η νόβα με μήνυμα ότι ξεπέρασα 10 ευρώ το κόστος ΜΑΚΡΙΑ από πενταψηφια
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 8009001000 χωρις χρεωση απο σταθερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα