SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, giantzeron είπε Αρχικά αν είναι να κάνεις συγκριτικά τεστ κάνε τα μέσω gsmarena.com. Και όχι μέσω skroutz.gr. Υπαρχει κόσμος π είναι κολλημένος με Samsung αλλά ως "γενικός" χρήστης κινητών όλων των γνωστών εταιρειών θα σου πω ότι πρόκειται για μεγάλες φόλες αναλογικά πάντα με το πόσα δίνεις για να τα αποκτήσεις και τι σου προσφέρουν. Αρχικά (και πάντα βάση δικής μου εμπειρίας είναι τέρμα αναξιόπιστα, η Samsung σε ενδεχόμενη βλάβη κάνει τον κορεατη ( θα δεις και σχετικά θέματα κ εδώ και αλλού), γεμάτα bloatware και δε σου δίνουν καμμια επιλογή να αλλάξεις rom εφόσον αυτό που σου δίνουν είναι totally crap. Δε θα σου πω ποιο τηλέφωνο να πάρεις θα σου πω όμως να προτιμήσεις κάτι εκτός Samsung. Κάτι με amoled οθόνη. Κάτι με επιλογή προσθήκης gcam για εξαιρετική φωτογραφία και κάτι με μπαταρία κοντά στα 4.000mh. Τωρα επειδή αναφέρθηκαν και σκορ antuntu.. Οκ. Από ένα σημείο κ μετά όλα αυτά είναι αν είχαμε να λέγαμε. Αν το δικό μου πιάνει 250.000 και το δικό 300.000 σε απόκριση να είσαι βέβαιος ότι οι διαφορές θα είναι άπειροελάχιστες. Αυτά. Δεν θα διαφωνησω σαν συνολο αλλά εχω 2 μικρες ενστασεις: Ενας ισχυροτερος επεξεργαστης ειναι παντα ισχυροτερος και κυριως ειναι πιο future proof (για οσους εχουν το κακο συνηθειο να κρατανε τα κινητα τους και να μην τα αλλαζουν καθε χρονο). Το ιδιο ισχυει και για την μνημη. Σημερα σου φτανουν οριακα και τα 3gb. Αντε 4gb και εισαι οκ. Αυριο; Μαλλον οχι. Αρα θελεις min 6gb. Σωστα; Το ιδιο και για τον επεξεργαστη σου. Το ιδιο θελω και στο PC μου και στο laptop μου και στο κινητο μου. Οποτε μια διαφορα του 40% δεν την λες αμελητεα ουτε αδιαφορη. Ειδικα οταν μιλαμε για την ιδια κατηγορια τιμης. Εαν καττι (πχ Amoled μετραει περισσοτερο για καποιους ειναι φυσικα αποδεκτο). Επισης την gcam μην την εχετε σαν πανακεια. Δεν λειτουργει παντου το ιδιο και δεν δινει απαραιτητα καλυτερα αποτελεσματα σε ολες τις φωτο σε ολες τις συνθηκες. Τα λογισμικα και οι καμερες εχουν βελτιωθει δραματικα. Σε πολλα απο αυτα η μαμα εφαρμογη μπορει να δινει καλυτερες φωτο τις περισσοτερες φορες. Θελει ψαξιμο (και γνωσεις) για να δεις που αποδιδει η gcam καλύτερα.
wantedwtf01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Πιστεύω στην κατηγορία midrange από 200- 400 ευρω το Nova 5T τα πατάει όλα 2
anifiend Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Τα Xiaomi 9S και 9T είναι παντού με εγγύηση καταστήματος ή μου ξεφεύγει κάτι? Για το Huawei P30 τι λέτε? Παίζει λίγο κάτω από 400. Αξίζει την υπέρβαση? Google apps έχει κανονικά?
SeNNinhA Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, anifiend είπε Τα Xiaomi 9S και 9T είναι παντού με εγγύηση καταστήματος ή μου ξεφεύγει κάτι? Για το Huawei P30 τι λέτε? Παίζει λίγο κάτω από 400. Αξίζει την υπέρβαση? Google apps έχει κανονικά? Το P30 είναι σχεδόν ίδιο με το Nova 5t αλλά έχει επιπλέον Amoled οθόνη, καλύτερη κάμερα και νομίζω δέχεται και SD. Εννοείται ότι είναι καλυτερο. Το εάν αξίζουν αυτά την διαφορά τιμής η εάν τα χρειάζεσαι το ξέρεις εσύ. Ναι έχει Google Από την άλλη σε αυτή την τιμή προσωπικά θα έμπαινα στον πειρασμό στα 400€ να κοιτάω και το Realme X2 pro έστω και με αγορά από Amazon.es Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από SeNNinhA 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Η amoled ευκολα δικαολογει τετοιες διαφορες στη τιμη. Οσο για το oppo/realme x2 pro μακρια , οσο ωραια specs και να εχει ειναι για κλαματα σε θεμα software. Στα ιδια λεφτα υπαρχει το OP 7T 128 η 256gb (απο το eglobal) που το σβηνει απο καθε συζητηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Nova 5Τ ή Huawei P30.Μην δώσεις πάνω από τριακόσια για πλαστικούρα με λιγότερο από sd 845 ή Kirin 980 και μέτριες κάμερες.Για mediatek ούτε λόγος.
arsenal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Εν τέλη έκλεισα προς NOVA 5T και Mi Note 10 lite , τι λέτε ?
Payne83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Αυτονομία το Mi Note 10 Lite καλύτερο. Οθόνη επίσης καλύτερη Amoled το Mi 10. Στα υπόλοιπα. Από κεντρικές πίσω κάμερες και οι δύο φοράνε Sony που είναι από τις καλύτερες. Το Nova 5T τον IMX586 Exmor RS και το Mi 10 τον IMX686 Exmor RS. Το Nova 5T έχει μικρότερο διάφραγμα 1.8 σε σχέση με 1.89 του Mi 10. Γενικά είναι κοντά σε φωτογραφική απόδοση με το Nova 5T να είναι λίγο καλύτερο, (άποψη μου). Σε βίντεο δεν έχω δει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο Kirin 980 του Nova 5T πιο δυνατός άπο τον Snapdragon 730G. Το Nova έχει Led Notification. Σαν υλικά και ποιότητα κατασκευής μου άρεσε περισσότερο το Mi 10. Δύσκολη επιλογή. 3
chios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 mi note 10 lite : amoled οθόνη, μπαταρία τέρας, ράδιο, υπέρυθρες, θύρα ακουστικών με λίγα λόγια ένα πλήρες τηλέφωνο. Απεχθάνομαι τα πετσοκομμένα και μισά τηλέφωνα, αν είχα το χρήμα σε αυτό θα πήγαινα. 1
andreas1gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, arsenal είπε Εν τέλη έκλεισα προς NOVA 5T και Mi Note 10 lite , τι λέτε ? NOVA 5T δαγκωτό... το έχω 2 μήνες και είναι απίστευτο...
costas80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Να γράψω εδώ το σκεπτικό μου. Έκανα παραγγελία για εμένα το Α71 στα 326 ευρώ και για τη σύζυγο το nova 5t στα 236. Κι εγώ θεωρώ πως το Huawei είναι καλύτερο του Samsung αλλά ήθελα οπωσδήποτε μεγάλη amoled οθόνη και μεγάλη μπαταρία. To redmi note 5 που έχω εδώ και 2 χρόνια αποδείχτηκε πολύ ανθεκτικό, αλλά βαρέθηκα το miui, γι' αυτό δε κοίταξα καθόλου mi note 10 και mi note 10 lite. Δεν ήθελα να ξεφύγω πολύ παραπάνω από 300, έτσι δε πήγα στο πολύ καλό S10 lite. Οπότε το Α71 ήταν μονόδρομος συνυπολογίζοντας πως δε παίζω παιχνίδια, έτσι η επιπλέον δύναμη του kirin 980 δε θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη. Σύντομα θα έχω και τα δυο στη κατοχή μου, (Α71 και nova 5t) . Αυτό που θέλω να δω είναι οι διαφορές στη κάμερα. Ελπίζω το Α71 να μη είναι πολύ χειρότερο από το nova 5t. 1
arsenal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Σαν μοναδικό πλέον ενδοιασμο πριν την αγορά του νόβα είναι αν πλέον δέχεται ενημερώσεις και γενικά υποστηρίζεται
SeNNinhA Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, arsenal είπε Σαν μοναδικό πλέον ενδοιασμο πριν την αγορά του νόβα είναι αν πλέον δέχεται ενημερώσεις και γενικά υποστηρίζεται Κανονικα παιρνει ενημερωσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα