Πιτούλιας Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 https://www.amazon.de/gp/product/B07X41PWTY Στο Σκρουτζ στα 143,3 η πρώτη τελική τιμή. Μιλάμε για διαφορά ακριβώς στο 25%. Άμεσα διαθέσιμος κυρίως και επιπλέον, για αυτήν την εποχή, τα 22ε/ΤΒ δεν είναι κι άσχημα... 2
jmirko15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Η τιμή κυμαίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στα 16-19 άρα ναι τα 22/TB είναι πολλά.. 2
imvrios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο, λάθος. Sorry. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από imvrios
Πιτούλιας Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Η τιμή κυμαίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στα 16-19 άρα ναι τα 22/TB είναι πολλά.. Πού ακριβώς; Δώσε μας ένα σύνδεσμο. Ενδιαφέρομαι για έναν δίσκο 3-5TB, όχι παραπάνω. Και κυρίως, άμεσα διαθέσιμο. Μιά επιλογή 4ΤΒ 2.5άρη στα 80ε είναι μιά χαρά. Παρακαλώ.
Xvipes Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Προσοχή σε παραγγελίες από άμαζον σε σκληρούς δίσκους. Την τελευταία φορά μου τον φέρανε έτσι και τον γύρισα πίσω. 2
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν εξ. Σκληρό γύρω στα 4-5tb θεωρείται ότι ο συγκεκριμένος είναι αξιόπιστος και γενικά vfm? Να τον χτυπήσω; Σε πόσες μέρες συνήθως έρχεται Ελλάδα; (Αθήνα είμαι) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από stelios18120
Πιτούλιας Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν εξ. Σκληρό γύρω στα 4-5tb θεωρείται ότι ο συγκεκριμένος είναι αξιόπιστος και γενικά vfm? Να τον χτυπήσω; Σε πόσες μέρες συνήθως έρχεται Ελλάδα; (Αθήνα είμαι) Με τις τιμές που υπάρχουν τώρα σε αυτά τα ΤΒ, θεωρώ πως είναι καλή περίπτωση. Όσον αφορά την αξιοπιστία, όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα έχουν ρίσκο. Με αυτά που διαβάζω στο διαδίκτυο πάντως, πιστεύω πως μεταξύ WD και Seagate, η WD έχει ένα προβάδισμα. Παρόλα αυτά, εδώ είναι οι κριτικές από το αμερικάνικο Αμαζον για το συγκεκριμένο μοντέλο, το έχω βάλει στο 1 αστέρι. Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις, ρίξε ένα μάτι σε όλες τις κριτικές, με όλα τα αστέρια. Όσον αφορά το χρόνο, εντός Μαΐου που έκανα παραγγελία από το .de, με όλα τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα, σε 4 μέρες ήταν εδώ, με UPS μέσω Γενικής Ταχυδρομικής στην Βόρεια Ελλάδα. Απ' όσο γνωρίζω, οι καθυστερήσεις παρατηρούνται όταν η αποστολή γίνεται με Royal Mail. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html ίδια τιμή/γίγα. Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν από ποιότητα και ταχύτητα... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Ίων Δραγούμης
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html ίδια τιμή/γίγα. Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν από ποιότητα και ταχύτητα... Ο πρώτος άμεσα διαθέσιμος έχει 133 ευρώ Τον είχα δει και εγώ, αλλά ξεκινάει από +25€ περίπου αν τον θέλεις άμεσα. Eγω σκέφτομαι πχ αυτόν στα 120 ευρώ σχεδόν για άμεση παραλαβη. https://www.skroutz.gr/s/10143987/Seagate-Backup-Plus-Hub-Desktop-6TB.html?from=sku_spec_variations Αξίζει; είναι καλός; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από stelios18120
Πιτούλιας Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ο πρώτος άμεσα διαθέσιμος έχει 133 ευρώ Τον είχα δει και εγώ, αλλά ξεκινάει από +25€ περίπου αν τον θέλεις άμεσα. Eγω σκέφτομαι πχ αυτόν στα 120 ευρώ σχεδόν για άμεση παραλαβη. https://www.skroutz.gr/s/10143987/Seagate-Backup-Plus-Hub-Desktop-6TB.html?from=sku_spec_variations Αξίζει; είναι καλός; Ξεκίνα από εδώ, ξανά από τις κριτικές του ενός αστεριού. 57 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε https://www.skroutz.gr/s/10309174/Western-Digital-My-Book-6TB-2016.html ίδια τιμή/γίγα. Δεν ξέρω τι διαφορές έχουν από ποιότητα και ταχύτητα... Ο 8ΤΒ συμφέρει περισσότερο. Παρόλα αυτά, και οι 2 περιπτώσεις δίσκων που αναφέρατε είναι 3.5, που σημαίνει πως απαιτούν μπρίζα και ρεύμα. Εάν αυτό είναι εντάξει για εσάς και τις ανάγκες σας, σαφώς και κανένα πρόβλημα. Εμένα όμως δεν μου κάνει. Στα 2.5 και στην κατηγορία 3-5ΤΒ, δεν βλέπω κάτι καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Πιτούλιας 2
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Ο πρώτος άμεσα διαθέσιμος έχει 133 ευρώ Τον είχα δει και εγώ, αλλά ξεκινάει από +25€ περίπου αν τον θέλεις άμεσα. Eγω σκέφτομαι πχ αυτόν στα 120 ευρώ σχεδόν για άμεση παραλαβη. https://www.skroutz.gr/s/10143987/Seagate-Backup-Plus-Hub-Desktop-6TB.html?from=sku_spec_variations Αξίζει; είναι καλός; Αδερφό IT που έχω με εμπειρία καθώς έψαχνα εσωτερικό σκληρό μου λέει: υπάρχουν μούφες (όπως ο wd blue) που ψοφάνε στα καλά καθούμενα,αλλά (!) και τον πιο ακριβό να πάρεις,πάλι μπορεί ένα πρωί να χάσεις τα δεδομένα σου,είτε να πεθάνει,είτε με ιό. Είχα καταλήξει στον WD Ultrastar ή τον gold (τον νέο),αλλά ο μπρο υποστηρίζει το ενδεχόμενο μέτριου εσωτερικού (px wd red που δείχνει χαμηλό failure rate) και να πάρω 1-2 σκληρούς εξωτερικούς και να τους έχω offline συνεχώς και απλά να τους ενημερώνω κάθε 1-2 μήνες. Αυτή είναι η καλύτερη λύση που μου προτείνει,μετά το cloud φυσικά,που δεν το θέλω γιατί δεν θέλω να πληρώνω. Σαν εξωτερικό έχω καταλήξει στον my book,αλλά αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα... περιμένω 1 εξωτερικό ssd 1τερα στα 99 ευρώ που χτύπησα από άμαζον,αλλά οι ssd δεν κάνουν για μπακ απ,γιατί αποθηκεύουν ψηφιακά τα δεδομένα και δεν μπορείς να τα ανακτήσεις σε περίπτωση μ@λ@κίας. Ξέρω ότι σου απάντησα σε όλα πλην της ερώτησής σου,αλλά σου είπα τα πρόσφατα αποκτήματα γνώσης μου. 😁 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Ίων Δραγούμης
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Αδερφό IT που έχω με εμπειρία καθώς έψαχνα εσωτερικό σκληρό μου λέει: υπάρχουν μούφες (όπως ο wd blue) που ψοφάνε στα καλά καθούμενα,αλλά (!) και τον πιο ακριβό να πάρεις,πάλι μπορεί ένα πρωί να χάσεις τα δεδομένα σου,είτε να πεθάνει,είτε με ιό. Είχα καταλήξει στον WD Ultrastar ή τον gold (τον νέο),αλλά ο μπρο υποστηρίζει το ενδεχόμενο μέτριου εσωτερικού (px wd red που δείχνει χαμηλό failure rate) και να πάρω 1-2 σκληρούς εξωτερικούς και να τους έχω offline συνεχώς και απλά να τους ενημερώνω κάθε 1-2 μήνες. Αυτή είναι η καλύτερη λύση που μου προτείνει,μετά το cloud φυσικά,που δεν το θέλω γιατί δεν θέλω να πληρώνω. Σαν εξωτερικό έχω καταλήξει στον my book,αλλά αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα... περιμένω 1 εξωτερικό ssd 1τερα στα 99 ευρώ που χτύπησα από άμαζον,αλλά οι ssd δεν κάνουν για μπακ απ,γιατί αποθηκεύουν ψηφιακά τα δεδομένα και δεν μπορείς να τα ανακτήσεις σε περίπτωση μ@λ@κίας. Ξέρω ότι σου απάντησα σε όλα πλην της ερώτησής σου,αλλά σου είπα τα πρόσφατα αποκτήματα γνώσης μου. 😁 Ότι μάθουμε καλό είναι 😁👍 1
djuan1988 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Xvipes είπε Προσοχή σε παραγγελίες από άμαζον σε σκληρούς δίσκους. Την τελευταία φορά μου τον φέρανε έτσι και τον γύρισα πίσω. Τα πάντα σχεδόν στέλνουν έτσι πια, απαράδεκτες συσκευασίες.
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε Πού ακριβώς; Δώσε μας ένα σύνδεσμο. Ενδιαφέρομαι για έναν δίσκο 3-5TB, όχι παραπάνω. Και κυρίως, άμεσα διαθέσιμο. Μιά επιλογή 4ΤΒ 2.5άρη στα 80ε είναι μιά χαρά. Παρακαλώ. Δεν είπα ποτέ για 2.5άρη though. Δεν το ανέφερες οπότε δεν το πρόσεξα. Δεν τους παρακολουθώ μιάς και έχουν λιγότερη ζωή και γενικά αντοχή.. VFM είναι τα 8TB Book/Elements στα 130-150. PS: Επίσης για την ιστορία έχω 3 WD Blue σε NAS εδώ και 3+ χρόνια και είναι κομπλέ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από jmirko15
Πιτούλιας Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Δεν είπα ποτέ για 2.5άρη though. Δεν το ανέφερες οπότε δεν το πρόσεξα. VFM είναι τα 8TB Book/Elements στα 130-150. Δεν τους παρακολουθώ μιάς και έχουν λιγότερη ζωή και γενικά αντοχή.. PS: Επίσης για την ιστορία έχω 3 WD Blue σε NAS εδώ και 3+ χρόνια και είναι κομπλέ. Όοοοοχι αγαπητέ, μας είπες πως εδώ και καιρό είναι στα 16-19 ανά ΤΒ, οπότε το μήνυμά μου είναι μπούρδα, επί της ουσίας. Το αποδέχομαι, αρκεί παρακαλώ να μας παραθέσεις σύνδεσμο, ο οποίος θα επαληθεύει τον ισχυρισμό σου. Το αν πρόσεξες και τί πρόσεξες, αυτό αφορά εσένα αποκλειστικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα