Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το λαπτοπ 5αετιας hp 15-r219nv και θελω να του βαλω εναν ssd για να το αναστησω. Θελω να παω σιγουρασε 500gb.

Εχω δει τον 

PATRIOT BURST στα 53
PATRIOT P200 στα 61
Crusial Mx500 στα 77
SAMSUNG 860 EVO στα 85

Ειναι καλη λυση η patriot να παρω παρω καποιον απο αυτους μιας και ειναι ποιο οικονομικη ή να παω σε κατι καλυτερο οπως ο crusial και samsung ?? Δεν εχω τοσο θεμα με τα χρηματα απλα αμα κανω τη δουλεια μου με τον patriot προτιμω να γλυτωσω το 20ρικο. Η χρηση του λαπτοπ ειναι browsing και excel word.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ioakim100 είπε

Καλησπερα εχω το λαπτοπ 5αετιας hp 15-r219nv και θελω να του βαλω εναν ssd για να το αναστησω. Θελω να παω σιγουρασε 500gb.

Εχω δει τον 

PATRIOT BURST στα 53
PATRIOT P200 στα 61
Crusial Mx500 στα 77
SAMSUNG 860 EVO στα 85

Ειναι καλη λυση η patriot να παρω παρω καποιον απο αυτους μιας και ειναι ποιο οικονομικη ή να παω σε κατι καλυτερο οπως ο crusial και samsung ?? Δεν εχω τοσο θεμα με τα χρηματα απλα αμα κανω τη δουλεια μου με τον patriot προτιμω να γλυτωσω το 20ρικο. Η χρηση του λαπτοπ ειναι browsing και excel word.

Το μηχάνημα είναι αξιοπρεπέστατο για την εποχή του (2015), και μάλλον υποχρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.
Αν ήταν δικό μου δίλημμα, θα έβαζα μεν τον burst, όμως για youtube θα του χάριζα άλλα 4 ram να πάει στα 8 και να δουλεύει πιο άνετα.
Βέβαια, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω βάλει σε 3 λαπτοπ Patriot Burst δίσκους…

Φτηνοί και αξιόπιστοι…

Αν σου περισσεύον λίγα ευρώ παραπάνω ένας απίστευτα καλός δίσκος είναι ο Crucial MX500

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioakim100 είπε

Εχω δει τον 

PATRIOT BURST στα 53
PATRIOT P200 στα 61
Crusial Mx500 στα 77
SAMSUNG 860 EVO στα 85

Έχω το Samsung 860 evo σε φορητο Lenovo T410 μοντέλο 2012. 

Με τους Patriot έχω ακούσει διάφορα προβλήματα , οτι ξαφνικά δέν τους έβλεπε το σύστημα . 

Επιπλέον θα έκρινα απαραίτητα ρφόσον δέν το έχεις κάνει ήδη εδώ και 5 χρόνια , να αλλαχτεί η θερμο αγώγιμη πάστα στόν επεξεργαστή και καθαρισμός του ανεμιστήρα , αφού θα προχωρήσεις που θα προχωρήσεις σε αλλαγές υλικού.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snbblp είπε

Το μηχάνημα είναι αξιοπρεπέστατο για την εποχή του (2015), και μάλλον υποχρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.
Αν ήταν δικό μου δίλημμα, θα έβαζα μεν τον burst, όμως για youtube θα του χάριζα άλλα 4 ram να πάει στα 8 και να δουλεύει πιο άνετα.
Βέβαια, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.

πολυ καλη ιδεα αυτη με την ραμ.  Μπορουμε να βρουμε χωρις να τον ανοιξω ποια ακριβως εχει να παρω αλλη μια ιδια ? Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι φθινο ssd και αλλη μια ραμ

14 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Έχω το Samsung 860 evo σε φορητο Lenovo T410 μοντέλο 2012. 

Με τους Patriot έχω ακούσει διάφορα προβλήματα , οτι ξαφνικά δέν τους έβλεπε το σύστημα . 

Επιπλέον θα έκρινα απαραίτητα ρφόσον δέν το έχεις κάνει ήδη εδώ και 5 χρόνια , να αλλαχτεί η θερμο αγώγιμη πάστα στόν επεξεργαστή και καθαρισμός του ανεμιστήρα , αφού θα προχωρήσεις που θα προχωρήσεις σε αλλαγές υλικού.

Καλα που μου το ειπες αυτο με την παστα γιατι δεν θα το εκανα . Ευχαριστω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ioakim100 είπε

πολυ καλη ιδεα αυτη με την ραμ.  Μπορουμε να βρουμε χωρις να τον ανοιξω ποια ακριβως εχει να παρω αλλη μια ιδια ? Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι φθινο ssd και αλλη μια ραμ

Καλα που μου το ειπες αυτο με την παστα γιατι δεν θα το εκανα . Ευχαριστω

Αυτό με την αλλαγή πάστες, ΜΟΝΟ αν έχεις την σχετική εμπειρία φίλε. Αν όχι, καλύτερα ΜΗΝ το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, snbblp είπε

Αυτό με την αλλαγή πάστες, ΜΟΝΟ αν έχεις την σχετική εμπειρία φίλε. Αν όχι, καλύτερα ΜΗΝ το κάνεις.

Σωστή επισήμανση , να απευθυνθεί σε τεχνικό εφόσον δεν έχει εμπειρία .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, snbblp είπε

Γενικα ασχολουμε με υπολογιστες εχω στησεις αρκετους,ομως η αληθεια ειναι πως με λαπτοπ δεν εχω ασχοληθει ποτε... Θα δω κανα βιντεακι πως γινεται και αν ειναι σχετικα ευκολο θα το κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...