Kostasallinone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, stafaf είπε Εσύ. Δεν είπα καθόλου αυτό. Αυτο που είπα ήταν ότι ακούμε συνέχεια για αμερικανικές μετοχές και το πόσο καλές είναι χωρίς να υπάρχει σύγκριση με τις μετοχές άλλων χωρών και άλλων χρηματιστηρίων. Οι αμερικανοί δηλαδή προωθούν τους εαυτούς τους και αυτό διαφημίζονται έχοντας κάνει προσιτό το δικό τους χρηματιστήριο στην πλέμπα. Οταν λοιπόν ο μέσος άνθρωπος βλέπει μια είδηση της ταχέως των 1.5 τρισεκατομμυρίων δεν μπορεί να ξέρει ότι υπάρχουν εταιρίες πολύ μεγαλύτερες. Ο άλλος είπε ότι όσο πιο προσβάσιμη είναι μια εταιρία τόσο πιο μεγάλη είναι. Δηλαδή εμείς που έχουμε σε μάθε σπίτι και από μια μερέντα τι σημαίνει ότι η μερέντα θα εξαγοράσει την apple?
eko13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ειμαι οτι πιο χεητερ υπαρχει για την απλ, ουτε ειχα, ουτε εχω, ουτε σκοπευω να εχω κατι απο απλ. Και ειλικρινα δεν εχω καμμια καψα για τα προιοντα της, λεει ο αλλος ουαου γαματο το νεο Αηφον 25, λαμπερο, ευκολο μενου, 125 MP καμερα, Ραδιο εχει? ΟΧΙ, Καρτα μνημης εχει? Νeext... IWatch, εκπληκτικοτρομερο, χαρουμενα χρωματα, 999ppi οθονη, σου κελαηδαει σαν καναρινι οταν σε καλουν! Αυτονομια 40 ημερων σαν το Amazfit bip εχει? Neext... Mac δεν βλεπω κανενα λογο χρησης, αφου υστερει σε παιχνιδια και εφαρμογες, μπορει να κραζουμε την μικρομαλακη αλλα μια χαρα κανουμε την δουλεια μας... ΑΛΛΑ δεν μπορω να παραβλεψω οτι ειναι το πιο δυνατο μπραντ στην τεχνολογια! Οταν ενα καροτσακι για υπολογιστη κανει 10 ευρω και με ενα αυτοκολητο μηλου πανω, το ιδιο καροτσακι κανει 100, και φευγει κιολας, αυτο δεν σημαινει παρα μονο οτι τα εχει καταφερει πολυ καλα και δεν φταιει αυτη για τις ακριβες τιμες αλλα οι αγοραστες που τα αγοραζουν... Οποτε ΝΑΙ αν ειχα λεφτα να επενδυσω σε τεχνολογια θα επαιρνα μετοχες απλ... Στα οικονομικα δεν χωρουν οπαδικα... 3 3
Rookie_bunny Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, ignome4 είπε Μπορούμε να πούμε πολλά για τον Cook αλλά στους αριθμούς ειναι μανούλα ο τύπος Και στις τιμές
Rookie_bunny Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Χαίρονται οι μέτοχοι χαίρονται και αυτοί που πλήρωσαν 1500Ε για iPhone Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά βλέπεις ότι πιάνει τόπο. 2
ignome4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rookie_bunny είπε Και στις τιμές Συμφωνώ ! αλλά θεωρώ ότι ειναι αρκετά τίμια ως προς το τι αγοράζεις οποτε εμένα εκεί με πιάνει Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από ignome4
JohnVour Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Οσο και να διαφωνουμε με specs, αποφασεις, προιοντα, τιμολογιακες πολιτικες, κλπ. οι τυποι στο Cupertino ξερουν πως μαζευεται το μπαγιοκο. Τα υπολοιπα λογια ειναι φτωχεια.
stafaf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Rookie_bunny είπε Χαίρονται οι μέτοχοι χαίρονται και αυτοί που πλήρωσαν 1500Ε για iPhone Εδώ χαίρονται αυτοί που δίνουν 1000ρικα για miui και emui χωρίς gapps. 4
pao13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε Ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Έχει χάσει το νόημα η εταιρεία αυτή. Ψάξτε Louis Rossmann. Θα καταλάβετε. γι αυτο μην τη σηκώνεις ποτέ να μην μπει στον κόπο να κατέβει (την δικιά σου εταιρία)
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ignome4 είπε Συμφωνώ ! αλλά θεωρώ ότι ειναι αρκετά τίμια ως προς το τι αγοράζεις οποτε εμένα εκεί με πιάνει αναλογα με το τι το συγκρινεις. αμα συγκρινεις με τις ανδροιδ ναυαρχιδες που νομιζουν πιασαν το παπα απ τα.. ρασα, τοτε οχι μονο τιμιο αλλα και vfm ειναι τα μηλα. αμα ομως το συγκρινεις με πιο λογικες προτασεις τοτε ολα τα ακριβα κινητα (ειτε μηλα ειτε ανδροιδ) εχουν εξωφρενικες τιμες. back to topic, καλο θα ηταν να μη κοιταμε αμα μια εταιρεια εχει μελλον απ τις τιμες των μετοχων διοτι μπορουν να μαγειρευτουν τα νουμερα. δε λεω οτι εγινε αυτο, δε ξερω, απλα οι αμερικανοι αρεσκονται στις "φουσκες" (δειτε harley) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Rookie_bunny Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, stafaf είπε Εδώ χαίρονται αυτοί που δίνουν 1000ρικα για miui και emui χωρίς gapps. Αυτοί χαίρονται γιατί με 1000 αγόρασαν καλύτερη συσκευή από αυτούς που έδωσαν 1500Ε
stafaf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Rookie_bunny είπε Αυτοί χαίρονται γιατί με 1000 αγόρασαν καλύτερη συσκευή από αυτούς που έδωσαν 1500Ε Δε βαρέθηκες; Πόσα ενεργά ακαου έχεις; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από stafaf 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Αν και σαν εταιρεια παντα με αφηνε και παντα θα με αφηνει παντελως αδιαφορο (εχω ενα iPhone 6s και ως εκει) 2 πραγματα παραδεχομαι, 1ον το support τους (πχ το iPhone 6s το εχω τοσα χρονια και ακομα αναβαθμιζεται το iOS) και 2ον την εξυπναδα τους (στην Αμερικη εβγαλαν "γκαλοπ" που εδειχναν πως οσοι ειχαν iPhone αρεσαν περισσοτερο στις γυναικες τι να λεμε τωρα).
Chris_BMW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, eko13 είπε ΑΛΛΑ δεν μπορω να παραβλεψω οτι ειναι το πιο δυνατο μπραντ στην τεχνολογια! Οταν ενα καροτσακι για υπολογιστη κανει 10 ευρω και με ενα αυτοκολητο μηλου πανω, το ιδιο καροτσακι κανει 100, και φευγει κιολας, αυτο δεν σημαινει παρα μονο οτι τα εχει καταφερει πολυ καλα και δεν φταιει αυτη για τις ακριβες τιμες αλλα οι αγοραστες που τα αγοραζουν.. Παραβλέπεις όμως ότι το καροτσάκι (οι ρόδες δηλαδή) δεν σέρνουν το κουτί που έχει η μάνα μου στο χωριό από τον υπολογιστή που είχα το 2005.. Μου θυμίζεις τον συγχωρεμένο τον παππού μου όταν έβαλα κατι bbs στο τοτε αυτοκίνητο μου που μου ειπε : '' Άρε τι έδωσες τόσα λεφτά ρόδες είναι και αυτές ρόδες και οι άλλες τι κατάλαβες ;;'' Στον παππού μου όσο και να του εξηγούσα για βάρος ,ότι είναι δυο κομμάτια (διαιρούμενες) δεν καταλάβαινε τη διαφορά .. Νομίζω εσύ να την καταλαβαίνεις .. Υ.Γ Το ότι οι συγκεκριμένες ζάντες ήταν κορυφαίες ήταν σίγουρο .Το ποσό κοστίζουν όμως εξαρτάται για ποιον κατασκευάζονται . Έτσι όπως καταλαβαίνεις ανεβαίνει η τιμή αν μπροστά μπει το σηματάκι της bmw.. Στις Bbs μπαίνει ομως το σηματακι ή αυτοκόλλητο οπως ειπες.. Οχι σε οποιαδηποτε ζαντούλα ...
Bil79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μια είδηση που θα έπρεπε να ήταν στο capital.gr γίνεται αντικείμενο διαμάχης στο insomnia...
eko13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Για την οικονομία της συζήτησης να δεχτώ ότι το Αηφον (και κάθε πανακριβο αντροιντ) αξίζει τα λεφτά του, εγώ το απορρίπτω επειδή δεν με καλύπτει σε χαρακτηριστικά. Όμως πιστεύω μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν κινητά με 3 φορες χαμηλότερη τιμή που καλύπτουν τις ανάγκες του 80% των χρηστών. Και εκεί είναι η επιτυχία της απλ, ότι το μάρκετινγκ της έχει "αναγκασει" κάποιους να το παίρνουν (και λόγω μόδας) χωρίς να το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σαν εταιρεία είναι 100% επιτυχημενη δεν το συζητάμε αυτό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα