korakios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το γράφω εδώ για να μην καεί και άλλος όπως εγώ . Το πιο κουλό πρόβλημα που έχω συναντήσει , ειλικρινά δε νομίζω να υπάρξει πιο περίεργο . Με Windows όπως και με συσκευές Android , iOS όλα καλά. Σε διάφορες διανομές στο λαπτοπ αντιμετώπιζα πάντα το εξής : YouTube , Facebook , gmail και οι περισσότερες σελίδες λειτουργούσαν κομπλέ . Έλα που όμως δεν μπορούσα να μπω σε κάποιες άλλες ,όπως του insomnia , της Mozilla κτλ . Αν υπάρχει κάποιος να μου το εξηγήσει θα του ήμουν ευγνώμων . Αφού δοκίμασα browsers (ο epiphany πχ δούλευε) , chrome , Firefox με τίποτα . Αλλάζω dns , παίζω με ipv6 , static , routings πάλι δεν . Μπαίνω στο ρούτερ , κόβω 5G και n (μόνο b/g) και τέλος , το πρόβλημα λύθηκε . Κάποια ασυμβατότητα με το firmware της κάρτας δικτύου παίζει , αλλά το γιατί κάποιες σελίδες άνοιγαν κανονικά και κάποιες όχι (Viber,thunderbird,Skype,system updates επίσης δούλευαν κανονικά) , μάλλον δε θα το μάθω ποτέ ..... Edit: η κάρτα είναι η Qualcomm Atheros QCA6174 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα