adrfinance Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Έχει κάποιος εμπειρία από βάση τοποθέτησης ποδηλάτου σε αυτοκίνητο? (έχω ένα Toyota Yaris 2006). Θέλω να μπορώ να το παίρνω μαζί μου πχ στις διακοπές. Ευχαριστώ.
adrfinance Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, csontheline είπε Thule. Διαλέγεις και παίρνεις. Προτείνεις την βάση που μπαίνει το ποδήλατο στο πάνω μέρος ή στο πίσω του αυτοκινήτου? Επίσης η οδήγηση (ταχύτητα κλπ) επηρρεάζεται ή όχι?
csontheline Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Προσωπικά είχα μία από αυτές που μπαίνουν στο πίσω μέρος. Στα υπόψιν, σε yaris θέλεις να την βάλεις, όσο να πεις, είναι μικρό. Σαφέστατα πρέπει να προσέχεις παραπάνω, αλλά η οδήγηση δεν αλλάζει ιδιαίτερα (σα να έχεις φορτώσει 2-3 βαλίτσες εξτρά). Αυτό, εφόσον τα έχεις ασφαλίσει ΚΑΛΑ και δεν προεξέχουν αριστερά ή δεξιά από το όχημα. 1
Rpanagos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μη γνωριζοντας το ποσό που θες να διαθεσεις εγω θα ελεγα για thule οροφης για να μπορεις ανα πασα στιγμη να ανοιγεις πισω.. Επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αυτοκινητο να στερεώνεις 20+ κιλα σε μια πορτα ! Σε βαθος χρονου ! 1
adrfinance Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Μη γνωριζοντας το ποσό που θες να διαθεσεις εγω θα ελεγα για thule οροφης για να μπορεις ανα πασα στιγμη να ανοιγεις πισω.. Επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αυτοκινητο να στερεώνεις 20+ κιλα σε μια πορτα ! Σε βαθος χρονου ! σωστό αυτό που λες αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω ύψους σε διόδια κλπ? Αλλά θα μου πεις τώρα που το σκέφτομαι περνάνε νταλίκες κλπ οπότε φαντάζομαι θα είμαι οκ από την άλλη όμως τα πιο πολλά που βλέπω στο ιντερνετ τα βάζουν πίσω όμως τα ποδήλατα νομίζω... τυχαίο ή όχι? 1
pgavalito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Εμείς βάλαμε σε Huyndai i10 βάση στο πίσω μέρος με κόστος 45€ και είμαστε πολύ ΟΚ. Η πόρτα ανοίγει κανονικά, όταν φυσικά το ποδήλατο δεν είναι τοποθετημένο. Προσοχή πρέπει να δοθεί στα σημεία επαφής με το αυτοκίνητο, ώστε να αποφευχθούν γραντζουνιές κτλ. Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη και το κλειδί στο σφίξιμο είναι οι ιμάντες που συνοδεύουν τη βάση.
adrfinance Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pgavalito είπε Εμείς βάλαμε σε Huyndai i10 βάση στο πίσω μέρος με κόστος 45€ και είμαστε πολύ ΟΚ. Η πόρτα ανοίγει κανονικά, όταν φυσικά το ποδήλατο δεν είναι τοποθετημένο. Προσοχή πρέπει να δοθεί στα σημεία επαφής με το αυτοκίνητο, ώστε να αποφευχθούν γραντζουνιές κτλ. Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη και το κλειδί στο σφίξιμο είναι οι ιμάντες που συνοδεύουν τη βάση. Ποια βάλατε μπορείς να μου στείλεις ένα link / πληροφορίες?
pgavalito Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, adrfinance είπε Ποια βάλατε μπορείς να μου στείλεις ένα link / πληροφορίες? Θα σε γελάσω φίλε μου. Την έβαλα βιαστικά σε ένα γειτονικό ποδηλατάδικο στη περιοχή που μένουμε. Θα δω την μάρκα και θα στείλω πληροφορίες μόλις μπορέσω. 1
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά προτιμώ (κι έχω) οροφής για διάφορους λόγους, όπως: Τίποτα δεν εξέχει περιμετρικά του οχήματος (πάντα είχα προβληματισμό τι επιπτώσεις, νομικές ή άλλες, μπορεί να έχει σε περίπτωση ατυχήματος). Επίσης στις οροφής μπορούν όλα να είναι κλειδωμένα (οι μπάρες στο αυτοκίνητο, η βάση στις μπάρες και το ποδήλατο στη βάση του) και άρα να έχεις μία μεγαλύτερη χαλαρότητα/ασφάλεια σε στάσεις που μπορεί να κάνεις σε κάποια ημερήσια εξόρμηση ή μεγαλύτερο ταξίδι. Μοναδικό μείον που μπορώ βρω είναι ότι σίγουρα είναι μεγαλύτερος ο κόπος να ανεβάσεις το ποδήλατο εκεί και σίγουρα πιο εύκολο να γίνει ζημιά. Και βέβαια να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι έχεις το ποδήλατο επάνω γιατί, όπως και με μπαγκαζιέρα, είναι λίγο εύκολο να ξεχαστείς και να προσπαθήσεις να μπεις στο υπόγειο του...Lidl για να πάρεις μια τυρόπιτα για το δρόμο Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από haris_216 1
dollyyy19 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 αν εχεις αυτοκινητο,ποδηλατο,σχαρα ποδηλατου ΚΑΙ πας εξορμηση,και μπαινεις σε λιντε για μια τυροπιττα για τον δρομο,πρεπει να ξαναγραψουν το χριστουγεννιατικο παραμυθι του σκρουτζ ..............
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Σε πολλά διόδια πάντως υπάρχουν κάτι ταμπελάκια με αλυσίδες που κρέμονται από πάνω και γράφουν Μόνο ΙΧ ώστε να μην μπαίνουν υποθέτω φορτηγά και νταλίκες. Εκεί δεν νομίζω να περνάει στο ύψος γτ είναι πολύ χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα