ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα! pc specs: cpu: amd ryzen 5 2400g with graphics vega 11 ram: 8gb gskils 2600 hertz(αν γραφεται ετσι) motherboard: Asrock A320M-DVS R4.0 hdd:1tb τροφοδοτικο: thermaltake 600w smart rgb Όταν μπαινω σε καποια συγκεκριμμενα παιχνίδια οπωσ fortnite gta assasins creed 2 ξαφνικα κλεινει το pc για την ακριβια ότι είναι στην μητρικη και δεν με αφηνει να κλεισω το pc από το κουμπι επισησ καποιοι γνωστοι μου μου ειπαν ότι ισωσ να φταιει η μητρικη (σας παρακαλω αν γνωρίζεται τι πρεπει να κανω απαντηστε μου)!!
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 μονο στα παιχνιδια? αρχικα κανε bios update και ρυθμισε τις μνημες στα σωστα mhz 1
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε μονο στα παιχνιδια? αρχικα κανε bios update και ρυθμισε τις μνημες στα σωστα mhz Επειδή έχω παρόμοια σύνθεση ( τής υπογρφής). Oi Asrock μητρικές εμένα προσωπικά , με είχε ταλαιπωρήσει . Ας δοκιμάσει για αρχή με Bios Reset. 3 ώρες πριν, ορφεασ...αθαανα είπε Καλησπέρα! pc specs: cpu: amd ryzen 5 2400g with graphics vega 11 ram: 8gb gskils 2600 hertz(αν γραφεται ετσι) motherboard: Asrock A320M-DVS R4.0 hdd:1tb τροφοδοτικο: thermaltake 600w smart rgb Όταν μπαινω σε καποια συγκεκριμμενα παιχνίδια οπωσ fortnite gta assasins creed 2 ξαφνικα κλεινει το pc για την ακριβια ότι είναι στην μητρικη και δεν με αφηνει να κλεισω το pc από το κουμπι επισησ καποιοι γνωστοι μου μου ειπαν ότι ισωσ να φταιει η μητρικη (σας παρακαλω αν γνωρίζεται τι πρεπει να κανω απαντηστε μου)!! Απο θερμοκρασίες ο υπολογιστής τι έχει ; Η υγεία του σκληρού δίσκου πόσο είναι ;
elpenor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό αν βρεις από κάποιο γνωστό σου, το πιο πιθανό είναι ότι φταίει αυτό. Κοιτάς θερμοκρασία με το HWInfo σε CPU μήπως δεν είναι καλά βαλμένη η ψύκτρα. Κάνεις bios reset και δεν βάζεις κανένα είδους OC, τις μνήμες χωρίς καν XMP. Αν εξαντλήσεις τα παραπάνω τότε κοιτάς τη μητρική.
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, ορφεασ...αθαανα είπε Καλησπέρα! pc specs: cpu: amd ryzen 5 2400g with graphics vega 11 ram: 8gb gskils 2600 hertz(αν γραφεται ετσι) motherboard: Asrock A320M-DVS R4.0 hdd:1tb τροφοδοτικο: thermaltake 600w smart rgb Όταν μπαινω σε καποια συγκεκριμμενα παιχνίδια οπωσ fortnite gta assasins creed 2 ξαφνικα κλεινει το pc για την ακριβια ότι είναι στην μητρικη και δεν με αφηνει να κλεισω το pc από το κουμπι επισησ καποιοι γνωστοι μου μου ειπαν ότι ισωσ να φταιει η μητρικη (σας παρακαλω αν γνωρίζεται τι πρεπει να κανω απαντηστε μου)!! Είναι στην εγγύηση το μηχάνημα ;
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, ορφεασ...αθαανα είπε Καλησπέρα! pc specs: cpu: amd ryzen 5 2400g with graphics vega 11 ram: 8gb gskils 2600 hertz(αν γραφεται ετσι) motherboard: Asrock A320M-DVS R4.0 hdd:1tb τροφοδοτικο: thermaltake 600w smart rgb Όταν μπαινω σε καποια συγκεκριμμενα παιχνίδια οπωσ fortnite gta assasins creed 2 ξαφνικα κλεινει το pc για την ακριβια ότι είναι στην μητρικη και δεν με αφηνει να κλεισω το pc από το κουμπι επισησ καποιοι γνωστοι μου μου ειπαν ότι ισωσ να φταιει η μητρικη (σας παρακαλω αν γνωρίζεται τι πρεπει να κανω απαντηστε μου)!! Επίσης μόλις είδα ότι η μνημη RAM μου που είναι 8gb δουλευει αυτόματα 1200 mhh
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, elpenor είπε Δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό αν βρεις από κάποιο γνωστό σου, το πιο πιθανό είναι ότι φταίει αυτό. Κοιτάς θερμοκρασία με το HWInfo σε CPU μήπως δεν είναι καλά βαλμένη η ψύκτρα. Κάνεις bios reset και δεν βάζεις κανένα είδους OC, τις μνήμες χωρίς καν XMP. Αν εξαντλήσεις τα παραπάνω τότε κοιτάς τη μητρική. Φιλε μπηκα και ειδα ότι η μνημη ραμ είναι συγχρονισμενη στα 1,20mhh 16 ώρες πριν, elpenor είπε Δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό αν βρεις από κάποιο γνωστό σου, το πιο πιθανό είναι ότι φταίει αυτό. Κοιτάς θερμοκρασία με το HWInfo σε CPU μήπως δεν είναι καλά βαλμένη η ψύκτρα. Κάνεις bios reset και δεν βάζεις κανένα είδους OC, τις μνήμες χωρίς καν XMP. Αν εξαντλήσεις τα παραπάνω τότε κοιτάς τη μητρική. επισησ οι θερμοκρασίες του επεξεργαστη όταν είμαι sto google einai 45 vathmous
elpenor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Τα 1200Mhz που βλέπεις στο bios είναι τα 2400Mhz στις DDR. Στο google 45 peaks είναι φυσιολογικά όμως αυτό δεν βοηθάει να δεις ακριβώς τι συμβαίνει. Τις θερμοκρασίες θα τις δεις την ώρα που παίζεις, θα κοιτάξεις αν περνάνε τους 85-90. Ψάξε να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις.
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, elpenor είπε Τα 1200Mhz που βλέπεις στο bios είναι τα 2400Mhz στις DDR. Στο google 45 peaks είναι φυσιολογικά όμως αυτό δεν βοηθάει να δεις ακριβώς τι συμβαίνει. Τις θερμοκρασίες θα τις δεις την ώρα που παίζεις, θα κοιτάξεις αν περνάνε τους 85-90. Ψάξε να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. δηλαδή είναι ενταξει τα 1200mhh για την ραμ μου??? δεν είναι λιγο λιγο?? 53 λεπτά πριν, elpenor είπε Τα 1200Mhz που βλέπεις στο bios είναι τα 2400Mhz στις DDR. Στο google 45 peaks είναι φυσιολογικά όμως αυτό δεν βοηθάει να δεις ακριβώς τι συμβαίνει. Τις θερμοκρασίες θα τις δεις την ώρα που παίζεις, θα κοιτάξεις αν περνάνε τους 85-90. Ψάξε να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. επισησ αν είναι οι θερμοκρασίες στα παιχνίδια που μου κανει το πρόβλημα τι πρεπει να κανω παιρνω ανεμηστηρι η ψυκτρα???
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, elpenor είπε Τα 1200Mhz που βλέπεις στο bios είναι τα 2400Mhz στις DDR. Στο google 45 peaks είναι φυσιολογικά όμως αυτό δεν βοηθάει να δεις ακριβώς τι συμβαίνει. Τις θερμοκρασίες θα τις δεις την ώρα που παίζεις, θα κοιτάξεις αν περνάνε τους 85-90. Ψάξε να βρεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. εεε φιλε επισης οι αποδοσης του υπολογιστη εχουν πεσει παρα πολύ μολισ ειδα στα παιχνίδια δεν είναι ψηλες οι θερμοκρασίες το περισσοτερο που πηγε είναι 70
elpenor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, ορφεασ...αθαανα είπε εεε φιλε επισης οι αποδοσης του υπολογιστη εχουν πεσει παρα πολύ μολισ ειδα στα παιχνίδια δεν είναι ψηλες οι θερμοκρασίες το περισσοτερο που πηγε είναι 70 Μια χαρά είναι οι 70 βαθμοί. Οι μνήμες στα 2400Mhz (1200Mhz clock) είναι επίσης οκ, μπορείς να τις πας 2600Mhz με 1.65V και να δεις 1%-2% περισσότερα fps. Πρέπει να τσεκάρεις το τροφοδοτικό σου, αν έχει πρόβλημα μπορεί εξαιτίας του η κάρτα γραφικών να μην αποδίδει καλά και για αυτό να βλέπεις πτώση στις επιδόσεις. Αν το τσεκάρεις και είναι οκ τότε πρέπει να κοιτάξεις προς τη μητρική για το πρόβλημα με το PC που κάνει shut down.
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 ενταξει θα δοκιμασω το τροφοδοτικο αλλα κατι τελευταιο μηπωσ εχει παθει βραχυκύκλωμα η μητρικη/???
apostolosl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Εχεις θεμα τροφοδοσίας φίλε μου. Τσεκαρέ το και μας λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα