Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει εάν είμαι υποχρεωμένη να πληρώσω το σχολικό του παιδικού σταθμού, εφόσον αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού λόγω έλλειψης χώρου, τα  παιδιά να πηγαίνουν τη μία εβδομάδα, Τρίτη Πέμπτη, Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή την άλλη και πάει λέγοντας. Μέσα στον Ιούνιο το παιδί μου θα πάει 11 ημέρες μόνο, γιατί πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το σχολικό που και του Μαρτίου ήταν πληρωμένο άσχετα εάν έκλεισε...  

Ευχαριστώ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εισαι η μονη και αλλου εγιναν. Αν εχει καποιες εξτρα δραστηριοτητες μπορουν να τις αφαιρεσουν αλλα δυστηχως τα παραπανα...στο διευθυντη/τρια

Δημοσ.

Ενδεχομένως να μην πληρώνεις με την μέρα, αλλά για την υπηρεσία ως έχει (δλδ μεταφορά του παιδιού σου από και προς τον σταθμό ΟΠΟΤΕ γίνεται μάθημα). Θα πρέπει να απευθυνθείς με τον υπεύθυνο στον σχολικό σταθμό για τα περαιτέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις τώρα τον λόγο που φαγώθηκαν να ανοίξουν τα δημοτικά και οι παιδικοί σταθμοί έστω για αυτές τις λίγες μέρες.

Ή θα μιλήσεις με τον/την διευθυντή/ντρια του σχολείου και ίσως βγάλεις άκρη ή αν δεν θέλουν να σου κόψουν τότε κάνεις «φασαρία» και στο τέλος τους μπιστολιάζεις.
Το πρόβλημα είναι ότιο του χρόνου που θα θες να ξαναστείλεις εκεί το παιδί δεν ξέρεις τί αντιμετώπιση θα έχεις.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Φυσικά και πληρώνεις κανονικά, από την στιγμή που η απόφαση για να μην υπάρχει «συνωστισμός» είναι του Κράτους και δεν υπάρχει ταυτόχρονα μια θεσμοθετημένη μειώσει των διδάκτρων, όπως έγινε πχ για το μειωμένο ενοίκιο κλπ κλπ…

Τα παράπονα στους Κινέζους που τρώνε νυχτερίδες…

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα και πάλι σκεφτείτε, τα σχολικά/πούλμαν -οτιδήποτε- θα πρέπει να κάνουν τον ίδιο αριθμό δρομολογίων, άρα να έχουν τα ίδια κόστη

αν έριχναν στο μισό την αμοιβή τους θα έμπαιναν μέσα 

απλά αυτή η κατάσταση ανεβάζει διάφορα κόστη σε πολλές περιπτώσεις αν θέλουμε να λέμε ότι και καλά προσέχουμε 

βέβαια δεν ξέρω τι νόημα έχει να μην πηγαίνουν όλα τα παιδιά μαζί σχολείο...σε άλλες περιπτώσεις όπως αεροπλάνα πάντως δεν επιβλήθηκε τελικά να πετάνε μισογεμάτα, ακριβώς επειδή το εισητήριο θα γινόταν διπλάσιο ή και παραπάνω 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Δεν ειναι σωστο να πληρωσεις για υπηρεσιες που ΔΕΝ σου παρεχονται,θα πρεπει να γινει μια αναλογικη χρεωση γι αυτες τις ημερες

Βεβαια η αλλη οπτικη γωνια ειναι οτι ο οδηγος, τα τελη κυκλοφοριας,το service κτλ πανε με ολο το μηνα και μονο τα καυσιμα δεν ξοδευονται οποτε θα μπορουσες να δεχτεις μια μικρη επιβαρυνση παραπανω και οχι μια ακριβης αναλογια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vagos789 είπε

πανε με ολο το μηνα και μονο τα καυσιμα δεν ξοδευονται  

κάτσε ρε συ δεν κατάλαβα, τα παιδιά πάνε εναλλάξ , ή όλα μαζί δεν πάνε όλες τις μέρες; 

γιατί αν πηγαίνουν κάποια τις τάδε μέρες και τις υπόλοιπες πάνε τα υπόλοιπα, άρα γίνονται καθημερινά δρομολόγια, τότε το κόστος παραμένει ουσιαστικά ίδιο (μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για μειωμένη κατανάλωση λόγω μειωμένου βάρους.. μπούρδες..)

αν τις μέρες που δεν πάνε πουθενά τα παιδιά του ts δεν πάει και κανένα σχολικό πουθενά έχει δίκιο οκ.. αλλά αν κινούνται καθημερινά κάπως θα πρέπει να κινηθούν.. αν όλοι δώσουν μισά χρήματα τότε αυτή η υπηρεσία θα βάζει αρκετά μέσα την επιχείρηση 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κάτσε ρε συ δεν κατάλαβα, τα παιδιά πάνε εναλλάξ , ή όλα μαζί δεν πάνε όλες τις μέρες; 

γιατί αν πηγαίνουν κάποια τις τάδε μέρες και τις υπόλοιπες πάνε τα υπόλοιπα, άρα γίνονται καθημερινά δρομολόγια, τότε το κόστος παραμένει ουσιαστικά ίδιο (μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για μειωμένη κατανάλωση λόγω μειωμένου βάρους.. μπούρδες..)

αν τις μέρες που δεν πάνε πουθενά τα παιδιά του ts δεν πάει και κανένα σχολικό πουθενά έχει δίκιο οκ.. αλλά αν κινούνται καθημερινά κάπως θα πρέπει να κινηθούν.. αν όλοι δώσουν μισά χρήματα τότε αυτή η υπηρεσία θα βάζει αρκετά μέσα την επιχείρηση 

Στη τάξη του παιδιού μου που εχει12 παιδάκια, τα χώρισαν ως εξής: έξι  πηγαίνουν μέσα στην εβδομάδα Δευτ-Τετ-Παρασκευή και τα άλλα έξι Τρίτη Πέμπτη, την επόμενη εβδομάδα αλλάζουν ημέρες.... Η αλήθεια είναι το σχολικό κινείται κάθε μέρα αλλά προσωπικά όπως και σε κάθε γονιό δεν παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες... 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Αρα τα παιδια του Χ πρεπει να πληρωνουν για τις ημερες οπου μετακινουνται αλλα παιδια 👾

Τις ημερες οπου τα παιδια του Χ καθονται σπιτι δεν ειναι προφανες οτι το σχολικο δεν περναει απο εκει; Λεμε τωρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... 

Του χρόνου θα πάει νήπιο δημόσιο αλλά δε θέλω να τσακωθώ, θέλω να ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι, ήδη έχω άλλο ένα παράπονο με το οικονομικό και μου τη βιδώνει  λίγο και αυτό με το σχολικό. 

Θα μιλήσω στη διεύθυνση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VickyTopou είπε

Γεια σας 

Θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει εάν είμαι υποχρεωμένη να πληρώσω το σχολικό του παιδικού σταθμού, εφόσον αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού λόγω έλλειψης χώρου, τα  παιδιά να πηγαίνουν τη μία εβδομάδα, Τρίτη Πέμπτη, Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή την άλλη και πάει λέγοντας. Μέσα στον Ιούνιο το παιδί μου θα πάει 11 ημέρες μόνο, γιατί πρέπει να πληρώσω ολόκληρο το σχολικό που και του Μαρτίου ήταν πληρωμένο άσχετα εάν έκλεισε...  

Ευχαριστώ

1. Αυτό δε το αποφάσισαν οι υπευθυνοι του παιδικούσ σταθμού αλλά η κυβέρνηση που έθεσε τους περιορισμούς

2. Μπορώ να καταλάβω κάποιον να λέει "γιατί να πληρώνω 2Χ μέρες ενώ πηγαίνει Χ μέρες". Από την άλλη, μπορώ να καταλάβω και αυτόν που κάνει ανάλυση κόστους του σχολικού με πληρότητα 50% αντί 100% και να βγάζει νέα τιμή ανα δρομολογιο.

Δημοσ.

Vagos789 το ίδιο σκεφτόμουν... δεν ξέρω!🤔

Μόλις τώρα, DrLo είπε

1. Αυτό δε το αποφάσισαν οι υπευθυνοι του παιδικούσ σταθμού αλλά η κυβέρνηση που έθεσε τους περιορισμούς

2. Μπορώ να καταλάβω κάποιον να λέει "γιατί να πληρώνω 2Χ μέρες ενώ πηγαίνει Χ μέρες". Από την άλλη, μπορώ να καταλάβω και αυτόν που κάνει ανάλυση κόστους του σχολικού με πληρότητα 50% αντί 100% και να βγάζει νέα τιμή ανα δρομολογιο.

Γεια σας 

έψαχνα αρκετά να δω εάν είναι κάποια απόφαση ώστε κι εμείς να είμαστε σωστοί, εάν όντως ισχύει οκ να το πληρώσουμε απλά δεν γνώριζα εάν ήταν υπουργική απόφαση ή του σχολείου... και λίγες μέρες να πάει δηλαδή υποστηρίζουν ότι πρέπει να καταβάλουμε τις πληρωμές κανονικά.... και τα λεφτά που είχαμε δώσει για δραστηρίοτητες (εντός σχολείου), που περιελάμβαναν και τους μήνες που ήταν κλειστοί.... φαντάζομαι δε τα μετράνε... αυτά τα πήρανε και γειά σας!!!?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VickyTopou είπε

Στη τάξη του παιδιού μου που εχει12 παιδάκια, τα χώρισαν ως εξής: έξι  πηγαίνουν μέσα στην εβδομάδα Δευτ-Τετ-Παρασκευή και τα άλλα έξι Τρίτη Πέμπτη, την επόμενη εβδομάδα αλλάζουν ημέρες.... Η αλήθεια είναι το σχολικό κινείται κάθε μέρα αλλά προσωπικά όπως και σε κάθε γονιό δεν παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες... 

Δεν το λες σωστά, το σχολικό συνεχίζει να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες, άλλο που λόγω των περιορισμών του κράτους ο κάθε γονιός δεν τις λαμβάνει.

Πάντως μπορούμε να το δούμε και αλλιώς, αν όλοι οι γονείς αρχίσετε να δίνετε τα μισά χρήματα και το σχολικό σταματήσει τα δρομολόγια επειδή δεν βγαίνει θα είναι καλύτερα?

Ομοίως και με τους δασκάλους, αν αρχίσουν να πληρώνονται με τα μισά με αποτέλεσμα να κλείσει ο παιδικός σταθμός θα είναι καλύτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αυτά έγιναν με εντολή του κράτους και όχι κατόπιν απόφασης της επιχείρησης ή κάποιου συλλόγου γονέων, τότε ναι τα παράπονά σας στην κυβέρνηση 

είναι σαν αυτούς που πήραν μισό ενοίκιο, ή σαν αυτούς που θα φανε εκ περιτροπής στη μάπα θέλουν δε θέλουν ή σαν αυτούς που θα πρέπει να δουλέψουν με μισούς πελάτες

πάντα κάποιοι θα πληρώνουν το μάρμαρο σε τέτοιες περιπτωσεις 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...