Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Drakelord94 είπε Το οποίο αυτή την στιγμή είναι εκτός λειτουργίας βέβαια (o έλεγχος διαθεσιμότητας). θα το φτιάξουν λογικά...
gvidonv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 ΕΛΑ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ?? ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ😁
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/8/2021 στις 10:26 ΠΜ, ikorolis είπε όταν δείξει η ιστοσελίδα sfbb.gr στον έλεγχο διαθεσιμότητας (αφού βάλετε τα ακριβή στοιχεία της διεύθυνσης σας Τ.Κ. - ΟΔΟ - ΑΡΙΘΜΟ) ότι υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικών ινών (FTTH) ή ενημερωθείτε σχετικά από κάποιον πάροχο βέβαια να ξέρετε ότι από την στιγμή που κάνετε την αίτηση και υπογράψετε τα απαραίτητα χαρτιά απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα η διαδικασία (εκτός αν είστε τυχεροί και συνδεθείτε σε έναν μήνα) Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εμφανίζει όλες τις εταιρείες, ακόμη και τις μικρότερες; (inalan, hcn κλπ)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, The_Judas είπε Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα εμφανίζει όλες τις εταιρείες, ακόμη και τις μικρότερες; (inalan, hcn κλπ) αρνητικό δεν συμμετέχουν σε καμία από τις δράσεις καθώς έχουν το δικό τους δίκτυο και δεν διαμοιράζουν σε άλλους παρόχους.
justlp2000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδες εδω και 2 χρονια ειχαν περαστει ινες και τις ειχαν συνδεσει και με το σπιτι μου. (FTTH) εχει μπει και το καφαο εδω και κανα χρονο και ακομα τιποτα ενω 1 2 τετραγωνα μακρια εχουν οπτικη σε μενα τιποτα... Μηπως γνωριζει κανεις ποσο καιρο θα παρει?
kastorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Σέ εμένα πρόπερσι έσκαψαν οι τού ΟΤΕ μέχρι 150-200 μέτρα απόσταση από τό σπίτι μου.Πέρσι δέν τούς είδα στήν περιοχή μου.Ισως νά ήταν σέ άλλη περιοχή.Καί βλέπω πολλούς νά έχουν βάλει οπτική.Εχω πετύχει μάλιστα 3 περιπτώσεις στό σκάψιμο στό πεζοδρόμιο καί τήν τοποθέτηση τού καλωδίου.Σέ εμένα μάλλον θά σκάψουν όταν σταματήσει τό κουπόνι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, justlp2000 είπε Ρε παιδες εδω και 2 χρονια ειχαν περαστει ινες και τις ειχαν συνδεσει και με το σπιτι μου. (FTTH) εχει μπει και το καφαο εδω και κανα χρονο και ακομα τιποτα ενω 1 2 τετραγωνα μακρια εχουν οπτικη σε μενα τιποτα... Μηπως γνωριζει κανεις ποσο καιρο θα παρει? Αλλο πραγμα το ftth αλλο το μπηκαν νεας καμπινες με οπτικη , εκεινο κατα κυριο λογο ειναι vdsl (fttc η οπτικη φτανει μεχρι το καφαο και απο εκει μεχρι το σπιτι συνεχιζει το παλιο δυκτιο χαλκου ) https://www.sfbb.gr/ μπαινεις εδω και βλεπεις αν βγαζει διαθεσιμοτητα , αν σε βγαζει περνεις τον παροχο σου και λες οτι εχεις κουπονι για να ξεκινησουν οι διαδικασιες 1 ώρα πριν, kastorianos είπε Σέ εμένα πρόπερσι έσκαψαν οι τού ΟΤΕ μέχρι 150-200 μέτρα απόσταση από τό σπίτι μου.Πέρσι δέν τούς είδα στήν περιοχή μου.Ισως νά ήταν σέ άλλη περιοχή.Καί βλέπω πολλούς νά έχουν βάλει οπτική.Εχω πετύχει μάλιστα 3 περιπτώσεις στό σκάψιμο στό πεζοδρόμιο καί τήν τοποθέτηση τού καλωδίου.Σέ εμένα μάλλον θά σκάψουν όταν σταματήσει τό κουπόνι. https://www.sfbb.gr/ μπαινεις εδω και βλεπεις αν βγαζει διαθεσιμοτητα , αν σε βγαζει περνεις τον παροχο σου και λες οτι εχεις κουπονι για να ξεκινησουν οι διαδικασιες
hln3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kastorianos είπε Σέ εμένα πρόπερσι έσκαψαν οι τού ΟΤΕ μέχρι 150-200 μέτρα απόσταση από τό σπίτι μου.Πέρσι δέν τούς είδα στήν περιοχή μου.Ισως νά ήταν σέ άλλη περιοχή.Καί βλέπω πολλούς νά έχουν βάλει οπτική.Εχω πετύχει μάλιστα 3 περιπτώσεις στό σκάψιμο στό πεζοδρόμιο καί τήν τοποθέτηση τού καλωδίου.Σέ εμένα μάλλον θά σκάψουν όταν σταματήσει τό κουπόνι. Μην σκας και τόσο με το κουπόνι, το βγάλανε για να πάρει φόρα το εγχείρημα. Το θέμα είναι να φτιάξουν υποδομή στην περιοχή σου, μετά η αγορά θα προσαρμόσει τις τιμές.
justlp2000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 αποκλειεται να ναι vdsl καμπινα καθως μεχρι και στον χαρτι που διχνει τα καφαο διχνει ftth @Inuyasha εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα τι ειπατε.
kastorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, hln3 είπε Μην σκας και τόσο με το κουπόνι, το βγάλανε για να πάρει φόρα το εγχείρημα. Το θέμα είναι να φτιάξουν υποδομή στην περιοχή σου, μετά η αγορά θα προσαρμόσει τις τιμές. Κοίταξε.Δίνω 22 γιά έως 24(17 μέγιστο απ'οτι μου είπε ο τεχνικός)καί να βλέπεις νά βάζουν 100άρες μέ 7 ευρώ περισσότερα σού τήν δίνει όπως καί νά έχει. Υ.Γ. Μου κάνουν πρόταση γιά νά πάω σε vdsl 50άρα μέ 26,αλλά δέν θέλω νά ξεκινήσω από τήν αρχή νέο 24μήνο μήπως καί μέχρι νά τελειώσει τό υπάρχον σκάψουν καί σέ εμένα.
BlueBlade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, kastorianos είπε καί να βλέπεις νά βάζουν 100άρες μέ 7 ευρώ περισσότερα σού τήν δίνει όπως καί νά έχει. Tell me about it Σε εμάς (Αθήνα) δεν έχουμε ούτε καν επιλογή για 50αρι ιντερνετ... Εμάς εδώ να δεις πως μας την βαράει που είμαστε με έως 24αρι και άλλοι με μερικά παραπάνω λεφτά τρέχουν με 100 και 200. Και εμάς πριν 3 μήνες περίπου ολοκλήρωσαν τα έργα και της ΔΕΗ στα νεα καφάο, τώρα το πότε θα ενεργοποιηθεί άγνωστο. Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ευτυχώς τουλάχιστον κάπως με έσωσε το Speed booster της κοσμο. Γιατί αν έμενα 2022 με τα 11mbps που έπιανα πριν, μόνο ψύχραιμος δεν θα ήμουν.
Nikos5450 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σας, Να ρωτήσω κάτι , Αυτές τις μέρες περνάνε οπτικές ίνες έξω από το σπίτι μου και γενικά στις οδούς στην γειτονιά μου. Κάθετες διακλάδωσεις έχουν γίνει δεξιά και αριστερά από το σπίτι μου. Κανονικά δεν πρέπει να γίνει και μπροστά από το δικό μου σπίτι ; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα