LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο(δημόσιο) για να χειρουργηθώ την Δευτέρα για κήλη (βουβωνική). Επειδή 1η φορά κάνω χειρουργείο, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τα λεφτά που δίνεις στον γιατρό?Ποιο θα ήταν ένα νορμάλ ποσό? Απλά να σημειώσω ότι στο ίδιο γιατρό θα χειρουργηθεί και ο πατέρας μου τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ποιο θα ήταν ένα νορμάλ ποσό? 0€. Πληρωνεται απο το ελληνικό δημόσιο. Εαν δε του αρεσει ο μισθός του παίρνει μια κολλα χαρτί Α4 και γραφει την παραίτηση του την οποια καταθεσει 08-15 στο πρωτόκολλο και ειναι ελευθερος απο την επομενη ημέρα να παει να βγαλει αλλου όσα θέλει... 5 5
Dante80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχεις στήσει one-two punch δλδ. Μην διανοηθείς να του δώσεις φακελάκι αν σου ζητήσει, πήγαινε αμέσως αλλού. Μετά την εγχείρησή σου, αν έχεις πάει καλά και ο γιατρός είναι σωστός (τόσο στην δουλειά όσο και σαν άνθρωπος), να του πας από μόνος σου ένα δώρο αν θες (ας πούμε ένα καλάθι ποτά ή εδώδιμα). Αν σου δώσει την εντύπωση πρωτύτερα πως από μόνος του περιμένει (απαιτεί) δώρο ή λεφτά από εσένα, να πάτε αλλού. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Dante80
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις. Αν τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν είχα σκεφτεί να δώσω 200ε στον γιατρό(100+100 για τον αναισθησιολόγο ). Απλά εδώ στην δουλειά ο ένας λέει μην δώσεις τίποτα,ο άλλος λέει 400,ο άλλος 800(?)...αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά πήγαινα και σε ιδιωτικό
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 0€ όπως είπαν Έχει μισθό από το δημόσιο. Δηλαδή σε άλλα επαγγέλματα δίνεται έξτρα χρήματα; 😑🙄😒 Βαριά βαριά ένα κουτί γλυκά για το καλό που λέμε 😁 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από stelios18120 1
Dante80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν, ότι και να του δώσεις (έχοντας αποφασίσει μόνος σου να του το δώσεις όμως) θα το εκτιμήσει - υπάρχουν και περιπτώσεις ιατρών που δεν δέχονται με τπτ δώρα από ασθενείς (λεφτά ή μη) και στα πετάνε στο κεφάλι όταν τους τα δίνεις για να τους ευχαριστήσεις. Να μην αγχώνεσαι για αυτό. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Dante80
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις. Αν τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν είχα σκεφτεί να δώσω 200ε στον γιατρό(100+100 για τον αναισθησιολόγο ). Απλά εδώ στην δουλειά ο ένας λέει μην δώσεις τίποτα,ο άλλος λέει 400,ο άλλος 800(?)...αν ήταν να δώσω τόσα λεφτά πήγαινα και σε ιδιωτικό Κατα πασα πιθανοτητα αν ηθελε φακελακι θα σου ειχε ηδη αφησει υπονοουμενο...
greekbusters Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπέρα σε όλους, Αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο(δημόσιο) για να χειρουργηθώ την Δευτέρα για κήλη (βουβωνική). Επειδή 1η φορά κάνω χειρουργείο, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τα λεφτά που δίνεις στον γιατρό?Ποιο θα ήταν ένα νορμάλ ποσό? Απλά να σημειώσω ότι στο ίδιο γιατρό θα χειρουργηθεί και ο πατέρας μου τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ Σε παρόμοια εγχείρηση που έκανα προ ετών, εγώ εδωσα 200€, επειδή το ήθελα. Νταξει αν θες να δώσεις κάτι, όχι παραπάνω. Ξέρω πως πληρώνεται και πολλοί είναι αντίθετοι με αυτό, αλλά εγώ ήθελα να με προσέξει λόγο παραπάνω. Τόσοι κ τόσοι μπαίνουν για εγχείρηση ρουτίνας και δεν βγαίνουν, άρα ήθελα αυτήν την έξτρα προσοχή. Βέβαια ο τότε γιατρός μου τα τσίμπησε σαν γάτος, πράγμα που δεν μου άρεσε, αλλά εφόσον όλα πήγαν καλά δεν τα έκλαψα
acomaedo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπέρα σε όλους, Αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο(δημόσιο) για να χειρουργηθώ την Δευτέρα για κήλη (βουβωνική). Επειδή 1η φορά κάνω χειρουργείο, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τα λεφτά που δίνεις στον γιατρό?Ποιο θα ήταν ένα νορμάλ ποσό? Απλά να σημειώσω ότι στο ίδιο γιατρό θα χειρουργηθεί και ο πατέρας μου τον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ Δύσκολο να σου έχει πει να μπεις χωρίς να ζητήσει κάτι απο πριν αν το είχε σκοπό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μετά την επέμβαση αν θες μπορείς να του κάνεις κάποιο δώρο, γλυκά, λουλούδια, κλπ ανάλογα τι θέλεις εσύ.
javavall Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, acomaedo είπε Δύσκολο να σου έχει πει να μπεις χωρίς να ζητήσει κάτι απο πριν αν το είχε σκοπό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μετά την επέμβαση αν θες μπορείς να του κάνεις κάποιο δώρο, γλυκά, λουλούδια, κλπ ανάλογα τι θέλεις εσύ. μπορεί να ζητήσει κατά την διάρκεια της επέμβασης, true story
adi32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Αν μείνεις ικανοποιημένος και αν δε σου ζητήσει κάτι και αν έχεις οικονομική άνεση μπορείς να του δώσεις μέχρι 250ε το ανώτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις