tsarouc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Εγώ πάλι προτιμώ τις εντελώς επίπεδες οθόνες. Ας μειώσουν εντελώς στο χιλιοστό τα μπεζελ παρά κυρτή οθόνη. Ελπίζω να ήταν μόδα που θα περάσει γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, barman_ είπε Γνωμη σου ειναι..Για μενα και φανταζομαι για αρκετους αλλους,οι κυρτες ειναι μαστ.Ξεκινησε η samsung,συνεχισε η huawei ,ακολουθει η oneplus και φανταζομαι απο κοντα θα μας τα σκασει και η apple.Εχω δοκιμασει τα παντα απο κινητα και την απολαυση που παιρνω απο ενα κινητο με(σωστη) κυρτη οθονη δεν την αλλαζω... Φίλε μου, μπορείς να μου πεις γιατί την θεωρείς must; Ποια ακριβώς απόλαυση σου προσφέρει; Προσωπικά ποτέ δε χώνεψα τις κυρτές οθόνες. Υστερούν σε επίπεδο αντοχής, λόγω μεγαλύτερης πιθανότητας να σπάσει σε πτώση. Σε επίπεδο πρακτικότητας, λόγω του ότι πατιούνται πράγματα καταλάθος. Και αυτά τα δύο πες με κάποια προσοχή εξαλείφονται. Κυρίως όμως, αυτό που δεν αντέχω με τίποτα, είναι ότι χαλάει τη γεωμετρία του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη. Πιστεύω ότι είναι μια μόδα, που βασίζεται στην εμφανισιακή αναγνωρισιμότητα, όπως πολλά πράγματα στην αγορά των smartphone, πχ εξογκώματα καμερών. Μακάρι οι φήμες να βγουν αληθινές και το note 20 να έχει flat οθόνη. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, Gioandro said: Φίλε μου, μπορείς να μου πεις γιατί την θεωρείς must; Ποια ακριβώς απόλαυση σου προσφέρει; Προσωπικά ποτέ δε χώνεψα τις κυρτές οθόνες. Υστερούν σε επίπεδο αντοχής, λόγω μεγαλύτερης πιθανότητας να σπάσει σε πτώση. Σε επίπεδο πρακτικότητας, λόγω του ότι πατιούνται πράγματα καταλάθος. Και αυτά τα δύο πες με κάποια προσοχή εξαλείφονται. Κυρίως όμως, αυτό που δεν αντέχω με τίποτα, είναι ότι χαλάει τη γεωμετρία του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη. Μακάρι οι φήμες να βγουν αληθινές και το note 20 να έχει flat οθόνη. τιποτα δεν πατιεται κατα λαθος.Τοσα χρονια εχω,κανενα λαθος δεν εχω κανει.καταλαβαινει ποτε θα τη χρησιμοποιησεις και ποτε οχι.Απολαυση στο οτι εχεις στην ουσια μεγαλυτερη οθονη,φυσικα φαινεται το κινητο μεγαλυτερο και τι κυριοτερο για μενα επειδη συνηθως χρησιμποιοω swipe gestures,ειναι απειρως βολικοτερα και ξεκουραστα.Ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα,αλλα αν εξαιρεσουμε καποια μελη στο ινσομνια δεν εχω ακουσει παραπονα απο πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, barman_ είπε τιποτα δεν πατιεται κατα λαθος.Τοσα χρονια εχω,κανενα λαθος δεν εχω κανει.καταλαβαινει ποτε θα τη χρησιμοποιησεις και ποτε οχι.Απολαυση στο οτι εχεις στην ουσια μεγαλυτερη οθονη,φυσικα φαινεται το κινητο μεγαλυτερο και τι κυριοτερο για μενα επειδη συνηθως χρησιμποιοω swipe gestures,ειναι απειρως βολικοτερα και ξεκουραστα.Ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα,αλλα αν εξαιρεσουμε καποια μελη στο ινσομνια δεν εχω ακουσει παραπονα απο πουθενα. Άντε πες ότι είμαι ατσούμπαλος, που δεν είμαι, και φταίω εγώ για τα δύο πρώτα. Το ότι αλλάζει την γεωμετρία του περιεχομένου δεν σε ενοχλεί καθόλου; Φιλικά ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 hour ago, Gioandro said: Άντε πες ότι είμαι ατσούμπαλος, που δεν είμαι, και φταίω εγώ για τα δύο πρώτα. Το ότι αλλάζει την γεωμετρία του περιεχομένου δεν σε ενοχλεί καθόλου; Φιλικά ρωτάω. Ποια γεωμετρία λες?δεν παρατηρώ κάτι περίεργο η τραβηγμένο στο τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, barman_ είπε Ποια γεωμετρία λες?δεν παρατηρώ κάτι περίεργο η τραβηγμένο στο τηλέφωνο Όλα τα στοιχεία που προβάλλονται στα καμπυλωμένα μέρη καμπυλώνονται. Μην αναφέρω την μεταβολή των χρωμάτων, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Επίσης, ως προς την μεγαλύτερη και καλά οθόνη, το screen to body ratio μεγαλώνει όντως, αλλά τα μέρη της οθόνης που δεν κοιτάνε εσένα δεν μπορούν να θεωρηθούν κανονική οθόνη, αλλά οθόνη με "εκπτώσεις". Γι αυτό όλο αυτό το θεωρώ απλώς τέχνασμα για να μεγαλώσει το ratio. Κοινώς κλείνει το μάτι στους αριθμολάγνους. Βλέπε mi mix alpha που είναι η στο μέγιστο τραβηγμένη λογική της curved οθόνης, το οποίο το θεωρώ αστείο και φανταχτερή ξεπέτα. Τέλος, ως προς τα swype gestures, αν τα πλαϊνά πλαίσια είναι καμπυλωτά, το ίδιο βολικά και ξεκούραστα είναι. Δεν χρειάζεται να κάνεις τα πλαίσια οθόνη για να έχεις βολικά gestures. Όλα αυτά τα αναφέρω, γιατί πιστεύω ότι είναι στοιχεία που κάνουν το note λιγότερο τέλειο απλώς για λόγους μόδας και εντυπωσιασμού. Πάντα φιλικά. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Gioandro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 1:40 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε Πιο κρυο τσιπ ο Εξυνος; Ναι αν τον εχεις στον Αρκτικο και τον αλλο στον τροπικο μπορει..Ειχα τιγκαρει στο thermal throttling καλοκαιρακι με Εξυνος περνας εκπληκτικα ειδικα αν πας παραλια ή το αφησεις στον ηλιο στο αμαξι.. Ετσι και τα φετινα απο οτι ακουω.. Επισης εχει και μια "μικρη" διαφορα στην αυτονομια αλλα και αυτο σιγα τωρα.. Μιλάμε πιθανότατα για τον νέο Exynos 992 στα 6nm κι όχι τον 990. Ο Snapdragon 865 είναι στα 7nm. Επομένως μπορεί να δούμε ανατροπές ή τουλάχιστον κλείσιμο ψαλίδας στην επεξεργαστική ισχύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 1:40 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε Πιο κρυο τσιπ ο Εξυνος; Ναι αν τον εχεις στον Αρκτικο και τον αλλο στον τροπικο μπορει..Ειχα τιγκαρει στο thermal throttling καλοκαιρακι με Εξυνος περνας εκπληκτικα ειδικα αν πας παραλια ή το αφησεις στον ηλιο στο αμαξι.. Ετσι και τα φετινα απο οτι ακουω.. Επισης εχει και μια "μικρη" διαφορα στην αυτονομια αλλα και αυτο σιγα τωρα.. ειναι καλυτερο το σναπντραγκον και πιο κρυο στις τελευταιες εκδοσεις Απλα και με εξυνος το νοτε ειναι σουπερ το εχω και γνωριζω και γενικα ειναι ματσοτηλεφωνο το γουσταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panathatube είπε Μιλάμε πιθανότατα για τον νέο Exynos 992 στα 6nm κι όχι τον 990. Ο Snapdragon 865 είναι στα 7nm. Επομένως μπορεί να δούμε ανατροπές ή τουλάχιστον κλείσιμο ψαλίδας στην επεξεργαστική ισχύ. Κλεισιμο μπορει σιγουρα θα εχει βελτιωσεις σε αρκετους τομεις. Ανατροπες πολυ δυσκολα γιατι πολυ δυσκολα θα αλλαξει και η αρχιτεκτονικη σχεδιαση οσο καλυτερη και να ειναι η ψυξη του chipset. To Δ θερμοκρασιακα ειναι παρα πολυ μεγαλο για να γινει ιδιο ακομη και στα ιδια ρολογια. Βασικα ειναι ψιλοτραγικοι οι Exynos σε αυτον τον τομεα ανεκαθεν. Αφηνοντας στην ακρη επιδοσεις και αυτονομια που παιζουν.. Kαι ακομη πιο τραγικο να το κανει αυτο η Sammy. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μακάρι πάντως να παραμείνει και ο exynos στο παιχνίδι για τον ανταγωνισμό και τις τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Κλεισιμο μπορει σιγουρα θα εχει βελτιωσεις σε αρκετους τομεις. Ανατροπες πολυ δυσκολα γιατι πολυ δυσκολα θα αλλαξει και η αρχιτεκτονικη σχεδιαση οσο καλυτερη και να ειναι η ψυξη του chipset. To Δ θερμοκρασιακα ειναι παρα πολυ μεγαλο για να γινει ιδιο ακομη και στα ιδια ρολογια. Βασικα ειναι ψιλοτραγικοι οι Exynos σε αυτον τον τομεα ανεκαθεν. Αφηνοντας στην ακρη επιδοσεις και αυτονομια που παιζουν.. Kαι ακομη πιο τραγικο να το κανει αυτο η Sammy. Η Samsung αναμένεται να κάνει την... επανάσταση το 2021. Έχοντας εγκαταλείψει την αρχιτεκτονική Mongoose για την ΑRM και με AMD αντί για Mali GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα