Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy Note 20 ίσως έχει επίπεδη οθόνη

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, barman_ είπε

Τυχαια πριν κοιτωντας τις αγγελιες επεσα στην αγγελια που κραζεις εναν τυπο για ενα oneplus..και βλεπω οτι εχεις αγορασει οποιο κινητο υπαρχει με κυρτη οθονη??

τι μας κρυβεις?!!?1!ΕΝΑ!

Επισης ατοπο τελειως αυτο με το κοστος αντικαταστασης.Αλλαξε οθονη σε ενα Iphone και πες μας

μισο, μπορουμε να κραξουμε αγγελιες?

τοσα χρονια νομιζα οτι δεν εχουμε αυτο το δικαιωμα.

αμα ισχυει θα γελασουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 minute ago, gergios.boussias said:

μισο, μπορουμε να κραξουμε αγγελιες?

τοσα χρονια νομιζα οτι δεν εχουμε αυτο το δικαιωμα.

αμα ισχυει θα γελασουμε.

Οχι δεν ισχυει,εκανε καινουρια αγγελια για να κραξει καποιον που του πουλησε σκαρτο πραμα..Απλα μου εκανε εντυπωση πως εδω βγαζει μενος για τις κυρτες και οι τελευταιες του αξιολογησεις ειναι απο....κινητα με κυρτες🤨

• Like 1

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, barman_ είπε

Οχι δεν ισχυει,εκανε καινουρια αγγελια για να κραξει καποιον που του πουλησε σκαρτο πραμα..Απλα μου εκανε εντυπωση πως εδω βγαζει μενος για τις κυρτες και οι τελευταιες του αξιολογησεις ειναι απο....κινητα με κυρτες🤨

α, οκ.

ειπα και εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, barman_ είπε

Τυχαια πριν κοιτωντας τις αγγελιες επεσα στην αγγελια που κραζεις εναν τυπο για ενα oneplus..και βλεπω οτι εχεις αγορασει οποιο κινητο υπαρχει με κυρτη οθονη??

τι μας κρυβεις?!!?1!ΕΝΑ!

Επισης ατοπο τελειως αυτο με το κοστος αντικαταστασης.Αλλαξε οθονη σε ενα Iphone και πες μας

φίλε μου η παντογνωσία σου πρέπει να γραφτεί στα πρακτικά, άντε γεια σου με την οθόνη των 20€ σου στο αιφον. Τουλάχιστο μή συνεχίζεις και εκτίθεσαι γιατι οπως βλεπεις εχω δοκιμασει κυρτές οθόνες και τις κράζω από επαφή, όχι με παπαρολογίες της μόδας. 

Επεξ/σία από ChrisChris
  • Sad 2

Γνωμη σου ειναι..Για μενα και φανταζομαι για αρκετους αλλους,οι κυρτες ειναι μαστ.Ξεκινησε η samsung,συνεχισε η huawei ,ακολουθει η oneplus και φανταζομαι απο κοντα θα μας τα σκασει και η apple.Εχω δοκιμασει τα παντα απο κινητα και την απολαυση που παιρνω απο ενα κινητο με(σωστη) κυρτη οθονη δεν την αλλαζω...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ChrisChris είπε

Μηπως εχεις θεμα στα ματια? Οταν βλεπεις ευθεια φατσα καρτα το κινητο οι γωνιες μπλεδιζουν, αν το γυρεις λιγο δεξια στρωνει απο δεξια και χειροτερευει απο αριστερα, αν το γυρισεις αριστερα στρωνει η αριστερη και μπλεδιζει η δεξια, τωρα κοροιδευόμαστε? Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα edge κινητά, όλες τις σειρές galaxy-oneplus-xiaomi που δοκίμασα. 

Δεν σε προσβαλα και οχι δεν εχω κανένα θέμα στα ματια ελεγμενο αυτό. Εσυ εχεις μαλλον στον εγκέφαλο. Λογικο ειναι αυτο π λες και όντως κανουν... Μην βαζεις ασπρο χρωμα φοντο να μην μπλεδιζουν βαζε μαυρο η γενικα αλλα χρωματα. Ευγενικη συμβουλη. Α και... Μην παιρνεις με κυρτες βασικα.. Αμα σε ενοχλούν τι τις δοκιμαζεις σε τόσες εταιριες... Κατι δν παει καλα

Επεξ/σία από Giorgos17589

19 λεπτά πριν, Giorgos17589 είπε

Δεν σε προσβαλα και οχι δεν εχω κανένα θέμα στα ματια ελεγμενο αυτό. Εσυ εχεις μαλλον στον εγκέφαλο. Λογικο ειναι αυτο π λες και όντως κανουν... Μην βαζεις ασπρο χρωμα φοντο να μην μπλεδιζουν βαζε μαυρο η γενικα αλλα χρωματα. Ευγενικη συμβουλη. Α και... Μην παιρνεις με κυρτες βασικα.. Αμα σε ενοχλούν τι τις δοκιμαζεις σε τόσες εταιριες... Κατι δν παει καλα

να αλλάξεις γιατρό, πάλι καλά που ο δικός σου εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα και μου'δωσες αυτή τη πολύτιμη συμβουλή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ChrisChris είπε

να αλλάξεις γιατρό, πάλι καλά που ο δικός σου εγκέφαλος λειτουργεί καλύτερα και μου'δωσες αυτή τη πολύτιμη συμβουλή. 

Ε αφου ο δικός σου γιατρος δν στην δινει. Παρακαλω φιλε μου δεν κάνει τίποτα. Χαρα μου!! Δες και το θεμα με τον ψυχαναγκασμο που ψαχνεις να βρεις τις γωνιες. Θα σε βοηθησει!! 

Επεξ/σία από Giorgos17589

Τα κινητά που υποτίθεται πως έχουν επίπεδες οθόνες, στην κάθε άκρη η καμπύλη ξεκινάει απο τα τελευταία 5 mm περίπου.Στο δικό μου έτσι είναι, το tempered glass 9H στα τελευταία 2-3 mm δεν πατάει σωστά στην οθόνη και μετά αφήνει κενό άλλα 2-3 mm, λογικό γιατί είναι επίπεδο.

Μόνο 1 συγκεκριμένο tempered glass έχω βρεί που είναι 7H και ελπίζω να πατάει στην οθόνη σωστά λόγω μικρότερης σκληρότητας χωρίς να αφήνει το άσχημο κενό.Μόνο η θήκη προστατεύει το κενό οθόνης που δεν εφαρμόζει το tempered glass.

Το ιδανικότερο είναι η τελείως επίπεδη οθόνη και tempered glass που να την καλύπτει χωρίς καθόλου κενό, μάλλον μόνο τα παλιά κινητά έχουν τελείως επίπεδη οθόνη.

Τα κινητά με κυρτές οθόνες χρειάζονται συγκεκριμένα tempered glass που είναι ακριβά, οτιδήποτε άλλο δεν εφαρμόζει.

Οι θήκες που προστατεύουν καλά, είναι όσες προεξέχουν πάνω από την οθόνη και το tempered glass κάπου 2 mm και στις 4 πλευρές, όμως συνήθως προεξέχουν μόνο στις 2 άνω και κάτω πλευρές γιατί εμποδίζει να κάνεις scroll στην οθόνη στις 2 πλαϊνές άκρες.Ανάλογα, υπάρχουν θήκες της ίδιας εταιρίας που έχουν διαφορετικό σχεδιασμό ανάλογα το μοντέλο.

1 άλλος παράγοντας είναι οτι τα παλιά κινητά είχαν μικρότερο βάρος και δεν πάθαιναν τίποτα σε πτώσεις.Εχω 1 S4 mini για 2ο κινητό με θήκη TPU 4€ που προεξέχει σε ύψος και στις 4 πλευρές και φθηνή ζελατίνα, πέφτει κάτω και ξέρω πως δεν θα πάθει τίποτα.Τελείως επίπεδη οθόνη.Η γκαντεμιά είναι να χτυπηθεί η οθόνη σε αντικείμενο που προεξέχει.

Πιστεύω πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για να καταργήσουν τις κυρτές οθόνες, όπως είπε και αυτός που έγραψε το άρθρο ίσως μόνο το standard model να έχει flat οθόνη, αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν θα τις καταργήσουν αλλά θα τις περιορίσουν στα πιο high end κινητά έτσι ώστε οποίο έχουν συνηθίσει τις κυρτές οθόνες οι απλώς τους αρέσουν, θα πρέπει να πληρώσουν πολλά παραπάνω για να αποκτήσουν μια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

My next Note phone [after Note 4 (το κανονικό, όχι το edge)]. Επιτέλους το κατάλαβαν.... κάλιο αργά παρά αργότερα......

Επεξ/σία από fouskmech
  • Like 3

Η κυρτή οθόνη με το πενάκι δεν συνδυάζεται και πολύ καλά. Χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σε δυσκολεύει αν χρειαστεί να δουλέψεις το πενάκι στις άκρες. Γνώμη μου, στην σειρά Note έπρεπε να είναι από ελάχιστα έως καθόλου κυρτή. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...