AlexanderC Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Θα ήθελα να αγοράσω ένα Microsoft Surface και είμαι μεταξύ 2 συσκευών. Είμαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο και θέλω μια συσκευή μόνο για τη λήψη σημειώσεων (PowerPoint, Word, OneNote, MS Edge κ.λπ.). Για πιο επαγγελματική χρήση έχω ένα MacBook Pro και ένα ισχυρό Windows Desktop. Είμαι ανάμεσα 1) στο Microsoft Surface Go 2 με Intel Pendium 1.6GHz, 8GB RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 2) στο Microsoft Surface Pro 6 με Intel M3 1.6GHz, 4GB RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών των 2 συσκευών που θεωρώ περισσότερο σημαντική, είναι ο επεξεργαστής και η επιπλέον μνήμη RAM 4 GB! Επίσης, η διαφορά τιμής είναι 50 € επιπλέον για το Pro 6. Δεν με πειράζει η διαφορά στο μέγεθος των συσκευών και οι δύο είναι εντάξει για μενα. Ποιο είναι πιο σημαντικό, η μεγαλύτερη μνήμη RAM στο Go 2 ή ο ταχύτερος Intel M3 στο Pro 6. Τι προτείνετε περισσότερο; Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων!
Graekaris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 φίλε μου για powerpoint και word είτε έχεις το Surface go 2 είτε το Pro 6 είτε το Lenovo S130 στα 250 ευρώ, διαφορά στην απόδοση δεν υπάρχει. Εφόσον δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα εκτός του Browser, όλοι οι επεξεργαστές είναι οκ. Μή σου πω πως και με Chromebook των 180-200 ευρώ κάνεις την δουλειά σου. Από εκεί και πέρα εγώ αν είχα να διαλέξω θα έλεγα πάρε το Go 2 μόνο και μόνο την Ram, να είσαι άπλας όταν ανοίγεις 10 tab ταυτόχρονα. Σαν δεύτερη ιδέα τσάκω ένα iPad 7ης γενιάς με πληκτρολόγιο cover και ένα Apple pencil και θα σου βγεί πολύ πιο χρήσιμο σαν συσκευή και πιο φθηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα