Hamurabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδια Ποιος ειναι ο ευκολότερος και οικονομικοτερος τρόπος να συνδέω στο ipad στικακι USB ή εξωτερικό σκληρό; Ευχαριστω
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ποιο iPad? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από atheatos
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Άρα μιλάμε για το iPad που δεν έχει usb c. Και φαντάζομαι ότι οι σκληροι που ρωτάς δεν θα είναι ουτε αυτοί usb c για να σου απαντούσα , απευθείας....😄 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από atheatos
nikosgnr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Hamurabi είπε 2019 Μπορείς μόνο με το Camera Kit της Apple. Το θέμα είναι πως για τα USB θα χρειαστείς (κατά 99%) περισσότερο ρεύμα που δε μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο. Αυτό διορθώνεται φυσικά απευθείας με Lightning στα Pro.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Μπορείς μόνο με το Camera Kit της Apple. Το θέμα είναι πως για τα USB θα χρειαστείς (κατά 99%) περισσότερο ρεύμα που δε μπορεί να δώσει το συγκεκριμένο. Αυτό διορθώνεται φυσικά απευθείας με Lightning στα Pro. και εγω την πατησα μια φορα ετσι, πηρα το καλωδιο το εβαλα στο >ipad και δεν .... νομιζω οτι εβαλα τον φορτιστη στο kit και καπως κατι εγινε,...μπακαλιστικη λυση που δεν θυμαμαι ποτε την εκανα αρα μαλλον δεν δουλεψε καλα... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
nikosgnr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ναι, με αλχημείες όπως με κάποιο τροφοδοτούμενο Hub, ΙΣΩΣ λειτουργήσει.
Hamurabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει ένας απλός αντάπτορας usb σε Lightning δηλαδή;
ioanniskar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Αν θέλεις την οικονομικότερη λύση για φλασάκι πάρε για δοκιμή έναν αντάπτορα σαν της φωτό. Δεν χρειάζεται να βάλω link, το βρίσκεις σε aliexpress/ebay κ.τ.λ με €4. Το έχω δοκιμάσει σε iPhone 6S με ios 13 και δούλεψε. Εμφανίζει το φλασάκι στην εφαρμογή "Αρχεία". Το δοκίμασα και σε iPad αλλά δεν δούλεψε γιατί είχα ios 12. Εμφάνισε όμως τις φωτό από το φλασάκι στις φωτογραφίες σαν να έχω συνδέσει camera. Επίσης σύνδεσα και τα iPhone/iPad μεταξύ τους για να μεταφέρω φωτό. Το ένα εμφανίζεται σαν camera στο άλλο. 1 1
marmagia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/apothikefsi/usb-flash/usb-flash-sandisk-ixpand-32gb-lightning?gclid=EAIaIQobChMI7KnI6Zf66QIVFobVCh1L_woJEAQYBCABEgJHq_D_BwE και ταινίες περνάνε κανονικά Αλλά και αρχεία. Δίνει δωρεάν τα δυο προγράμματα που θα χρειαστείς για αυτό Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από marmagia
navouxodonosoras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 12:51 ΜΜ, ioanniskar είπε Αν θέλεις την οικονομικότερη λύση για φλασάκι πάρε για δοκιμή έναν αντάπτορα σαν της φωτό. Δεν χρειάζεται να βάλω link, το βρίσκεις σε aliexpress/ebay κ.τ.λ με €4. Το έχω δοκιμάσει σε iPhone 6S με ios 13 και δούλεψε. Εμφανίζει το φλασάκι στην εφαρμογή "Αρχεία". Το δοκίμασα και σε iPad αλλά δεν δούλεψε γιατί είχα ios 12. Εμφάνισε όμως τις φωτό από το φλασάκι στις φωτογραφίες σαν να έχω συνδέσει camera. Επίσης σύνδεσα και τα iPhone/iPad μεταξύ τους για να μεταφέρω φωτό. Το ένα εμφανίζεται σαν camera στο άλλο. Φίλε μου έχω iPad 6th generation. Εάν πάρω το συγκεκριμένο και το διαβάσει. Θα μπορώ να τρέξω και βίντεο να το δω κανονικά; Θα το τρέξει με τον player του iPad? Η μόνο για μεταφορά αρχείων κάνει;
ioanniskar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/11/2020 στις 11:42 ΠΜ, navouxodonosoras είπε Φίλε μου έχω iPad 6th generation. Εάν πάρω το συγκεκριμένο και το διαβάσει. Θα μπορώ να τρέξω και βίντεο να το δω κανονικά; Θα το τρέξει με τον player του iPad? Η μόνο για μεταφορά αρχείων κάνει; Νομίζω πως όχι. Είναι μόνο για μεταφορά αρχείων. Επίσης σε πιο παλιό iOS που δεν έχει εφαρμογή Files μπορεί να δουλέψει μόνο για μεταφορά φωτογραφιών από φάκελο κάμερας DCIM. Π.χ. σύνδεση με sd card reader και μεταφορά φωτό από κάρτα κάμερας.
iganiats Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Από ταχύτητες πως τα πάει το στικάκι; Λόγω της τιμής του και μόνο, φοβάμαι ότι θα είναι πιο αργό και από χελώνα.
ronnie79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 7:31 ΜΜ, marmagia είπε https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/apothikefsi/usb-flash/usb-flash-sandisk-ixpand-32gb-lightning?gclid=EAIaIQobChMI7KnI6Zf66QIVFobVCh1L_woJEAQYBCABEgJHq_D_BwE και ταινίες περνάνε κανονικά Αλλά και αρχεία. Δίνει δωρεάν τα δυο προγράμματα που θα χρειαστείς για αυτό Στα χρήματα που έχει μήπως είναι καλύτερα αυτό?
Chris0821 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, ronnie79 είπε Στα χρήματα που έχει μήπως είναι καλύτερα αυτό? Το φλασάκι iXpand μου έχει λύσει τα χέρια. Με την εφαρμογή iXpand Drive παίζει κανονικά τα βίντεο χωρίς όμως να διαβάζει τους υπότιτλους. Έχω κατεβάσει το nPlayer και βλέπω ταινίες με τους υπότιτλους απευθείας από το φλασάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα