nickvas19 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Γεια σας παιδια. χρησιμοποιω σαφαρι. Θελω να γραφω και να διορθωνει μονο του ελληνικα και τονους. Πηγα στις ρυθμισεις στο πληκτρολογιο και δεν εχει λεξικο ελληνικων. Ξερει κανεις τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2020 στις 5:50 ΜΜ, nickvas19 είπε Γεια σας παιδια. χρησιμοποιω σαφαρι. Θελω να γραφω και να διορθωνει μονο του ελληνικα και τονους. Πηγα στις ρυθμισεις στο πληκτρολογιο και δεν εχει λεξικο ελληνικων. Ξερει κανεις τι παιζει; Περίεργο. Αυτή την στιγμή σου γράφω από iOS και μου βάζει αυτόματα τους τόνους και διορθώνει τις λέξεις. Σου γράφω από Safari. Πηγές στις ρυθμίσεις Γενικα-> πληκτρολόγιο -> και ενεργοποιήσεις τις σχετικές ρυθμίσεις? Το πληκτρολόγιο μπορεί να δουλέψει ανεξάρτητα την εφαρμογή που δουλεύεις. Δηλαδή δεν νομίζω μόνο στο Safari να έχεις πρόβλημα αν είναι έτσι. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Nαι πηγα εκει και ενεργοποίησα την αυτόματη διορθωση ...και οπως βλεπεις αλλες βαζει τόνους σε αλλες οχι. Δεν ξερω γτ. Σωστα τα λες δεν ειναι μονο στο σαφάρι. Καμία ιδέα; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Backup και restore με υπολογιστή και iTunes ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κάπου έχει φάει κάποιο σκάλωμα ίσως από κάποιο update που δεν κατέβηκε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Σε ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Στις 13/6/2020 στις 7:52 ΠΜ, nickvas19 είπε Σε ευχαριστω φιλε μου Δεν χρειαζεται ολικη επαναφορα. Γενικα - επαναφορα - πληκτρολογιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικά- επαναφορά-λεξικό πληκτρολογίου; Έστρωσε πιστεύω για κάποιον λόγω. Επιτέλους ευχαριστώ ρε παίδες Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα