Aggelikh-88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Ήρθα και εγώ εδώ να σας πω το δικό μου πρόβλημα μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει λιγάκι... Νοικιάζω ένα σπίτι και τώρα το καλοκαιράκι που έχουμε ανοιχτά τα πορτοπαραθυρα μας.. μετά τις 8.30 9 παρά που πέφτει το φως της ημέρας και ανοίγω τα φώτα έχω επισκέψεις κατι μικρά μυγακια στα φώτα. Μιλάμε τώρα Όχι 2 -3 ,σμήνος και δεν ξέρω τι να κάνω !!!! Έχω βάλει σιτες και εξακολουθούν να περνάνε μέσα από τις τρύπες τις με το που ανοίξω τα φώτα. Έχει αρχίσει και μου τη δίνει διότι δεν μπορώ να ανοίξω τα φώτα. Και οκ εγώ μόνη όταν είμαι σπίτι να μην ανοίξω αλλά όταν έχω παρέα τρώμε μαζί με το φαΐ τα μυγακια αυτά. Μια μέρα είχα κλείσει τα παράθυρα και χρειάστηκε να βγω στο μπαλκόνι με το που βγήκα έξω μπήκε το σμήνος μέσα και όλη νύχτα ψεκαζα . Έχει καταντήσει κουραστικό και αηδία να έχω μια παρέα και μαζί με τις μπριζόλες να τρώμε και τα μυγακια . Έχει κάνεις καμία ιδέα ρε παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω επισυναψει φωτο μήπως είναι γνώστης κανείς του αντικειμένου.. Σας ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control/f/835085/ilektrikes-entomopagides.html?keyphrase=για+εντομα&o=παγιδες+για+εντομα&page=2
Aggelikh-88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Άλλη μια φώτο δώρο την άλλη μέρα το πρωί μετά τον ψεκασμό πριν προλάβουν να μπουν μέσα!! 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control/f/835085/ilektrikes-entomopagides.html?keyphrase=για+εντομα&o=παγιδες+για+εντομα&page=2 1 για κάθε παράθυρο? Αυτά τα μαζεύει το μπλε φως? Στο κίτρινο φως δεν πάνε
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Διαλυεις ενα φακελακι σε ενα μπουκαλι αζαξ με νερο. Ψεκαζεις περιμετρικα παντου εξωτερικα. Αν θες και πανω στις σιτες ψεκασε. Δεν υπαρχει καποιος κινδυνος ουτε για εσενα, ουτε για το κατοικιδιο (αν εχεις) αφου στεγνωσει. Με αυτο δεν μπαινει τιποτα στο σπιτι μου.
slk200gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Άστο το πέρασα και εγώ, λύση σε μια μιερα ,Fendona,γλυτώνεις μυγάκια,κουνούπια μύγες κατσαρίδες κτλ κτλ ,κάθε 30 μερες ,δεν πειράζει οικοσιτα ζωακια,έχω 3 σκυλια μικρα 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Διαλυεις ενα φακελακι σε ενα μπουκαλι αζαξ με νερο. Ψεκαζεις περιμετρικα παντου εξωτερικα. Αν θες και πανω στις σιτες ψεκασε. Δεν υπαρχει καποιος κινδυνος ουτε για εσενα, ουτε για το κατοικιδιο (αν εχεις) αφου στεγνωσει. Με αυτο δεν μπαινει τιποτα στο σπιτι μου. Επίσης τρομερό αλλά αφήνει κατι σαν σκόνη και με ενοχλουσε
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε Επίσης τρομερό αλλά αφήνει κατι σαν σκόνη και με ενοχλουσε Ισχυει οτι αν δεν ψεκασεις καλα, θα αφησει λεκεδες. Θελει αποσταση ωστε να μην τρεξει μετα το νερο στον τοιχο, αλλα οντως να ψεκασεις και να απλωθει παντου Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από SabotazNic 1
Aggelikh-88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, talibanakos είπε Τα μυγακια, συνηθως, ειναι ιπταμενα. Μοιάζουν κ με μυρμήγκια σιγά καλέ και εσύ... Χαχαχα ξέχασα να βάλω μια παύλα ενδιάμεσα στις λέξεις 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Διαλυεις ενα φακελακι σε ενα μπουκαλι αζαξ με νερο. Ψεκαζεις περιμετρικα παντου εξωτερικα. Αν θες και πανω στις σιτες ψεκασε. Δεν υπαρχει καποιος κινδυνος ουτε για εσενα, ουτε για το κατοικιδιο (αν εχεις) αφου στεγνωσει. Με αυτο δεν μπαινει τιποτα στο σπιτι μου. Αλήθεια?? Μακάρι παναγιά μου !!! Και δεν μου λες είναι αοσμο?? 8 ώρες πριν, slk200gr είπε Άστο το πέρασα και εγώ, λύση σε μια μιερα ,Fendona,γλυτώνεις μυγάκια,κουνούπια μύγες κατσαρίδες κτλ κτλ ,κάθε 30 μερες ,δεν πειράζει οικοσιτα ζωακια,έχω 3 σκυλια μικρα Επίσης τρομερό αλλά αφήνει κατι σαν σκόνη και με ενοχλουσε Σε ευχαριστώ για την απάντηση είναι αοσμο η θα φταρνιζομαι μέχρι τελικής πτώσης? 1
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Aggelikh-88 είπε Αλήθεια?? Μακάρι παναγιά μου !!! Και δεν μου λες είναι αοσμο?? Σε ευχαριστώ για την απάντηση είναι αοσμο η θα φταρνιζομαι μέχρι τελικής πτώσης? και τα δυο ειναι αοσμα ,δεν θα εχεις κανενα προβλημα αλλα καντο γρηγορα γιατι εγω που καθυστερησα λιγο εφεραν και συγγενεις και γινοταν χαμος
Aggelikh-88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ θα το αγοράσω και θα επανέλθω 😊
csontheline Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.skroutz.gr/c/1178/pest_control/f/835085/ilektrikes-entomopagides.html?keyphrase=για+εντομα&o=παγιδες+για+εντομα&page=2 +1 Δοκίμασε καμιά μεγαλούτσικη (20-30€) και κάτσε να ευχαριστηθείς τον ήχο του θανάτου 😈
Aggelikh-88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Στις 11/6/2020 στις 3:13 ΜΜ, csontheline είπε +1 Δοκίμασε καμιά μεγαλούτσικη (20-30€) και κάτσε να ευχαριστηθείς τον ήχο του θανάτου 😈 Δεν μου αρέσει κ πολύ ο ήχος αυτός αν κ μετά που θα μαζεύω τα πτώματα θα Ναι σίχαμα εχθές δεν είχα επισκέπτες αλλά φυσουσε λίγο και πήρα το fendona κ ψεκασα κ τους τοίχους λολ το παρακολουθώ όμως ελπίζω αυτό το φάρμακο να είναι κ το τέλος τους
slk200gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Aggelikh-88 είπε Δεν μου αρέσει κ πολύ ο ήχος αυτός αν κ μετά που θα μαζεύω τα πτώματα θα Ναι σίχαμα εχθές δεν είχα επισκέπτες αλλά φυσουσε λίγο και πήρα το fendona κ ψεκασα κ τους τοίχους λολ το παρακολουθώ όμως ελπίζω αυτό το φάρμακο να είναι κ το τέλος τους θα ειναι το τελος τους και θα γλυτωσεις και απο τα κουνουπια κατσαριδες κτλ (για 20-25 μερες στον εξωτερικο χωρο και μεσα για εναν μηνα περιπου) και πραγματι το καθαρισμα απο την παγιδα ειναι μια αηδια οπως επισης και το θεαμα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δεν ξέρω αν με ξεγελούν τα μάτια μου, το πλέγμα στη σίτα φαίνεται να έχει μεγάλα κενά. Ίσως γι αυτό να τρυπώνουν μέσα τα έντομα.
slk200gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, alphay είπε Δεν ξέρω αν με ξεγελούν τα μάτια μου, το πλέγμα στη σίτα φαίνεται να έχει μεγάλα κενά. Ίσως γι αυτό να τρυπώνουν μέσα τα έντομα. και εγω εχω σιτες αλλα μπαινουν ,λες και περιμενουν να ανοιξει η πορτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα