Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Πιστευω το μεγαλυτερο θεμα ειναι ο χρονος. Πως να ευχαριιστηθεις ενα παιχνιδι αμα το κοβεις σε 50 κομματια? Καθε φορα που το πιανεις εχεις ξεχασει τους χειρισμους, και μεχρι να το τελειώσεις δε θυμασαι πια τη μιση ιστορια

Γι αυτο εχουν περαση τα "χαζα" παιχνιδια χωρις story, χωρις τπτ. LoL, fortnite, cs, κλπ. Εχεις μιση μια ωρα καθεσαι παιζεις ενα παιχνιδι και τελος.

Το fortnite αν είσαι παιδάκι διασκεδάζεις σίγουρα πάντως. 

Επίσης κάνεις κ τον χαβά σου από τα ακουστικά κλπ. 

1 λεπτό πριν, Anagnwstis είπε

Το fortnite από τα 12χρονα κατάντησε να βγάζει 3000 το λεπτό και να πριζουν όλα τα παιδάκια. Να παίξεις 1-2ω δεκτό αλλά και όταν δεν παίζεις να μιλάς συνέχεια για αυτό είναι κάψιμο εγκεφάλου ήταν το πρώτο σημάδι που είδα και εβαλα όρια 

Όρια σε εσένα ή σε παιδάκι; 

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το fortnite αν είσαι παιδάκι διασκεδάζεις σίγουρα πάντως. 

Επίσης κάνεις κ τον χαβά σου από τα ακουστικά κλπ. 

Όρια σε εσένα ή σε παιδάκι; 

Και στους 2 χαχαχ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Και στους 2 χαχαχ

Αν δεν παίζεις μπροστά του δνε θα παίζει έτσι πάει.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Αν δεν παίζεις μπροστά του δνε θα παίζει έτσι πάει.. 

Κάνεις λάθος φίλε μου και εξηγώ οι μικροί από το σχολείο αυτό συζητάνε συνέχεια μιας και είναι στα trends τώρα και όλοι το παίζουν. Σκέψου Β δημοτικού παιδια κανονιζουν και μπαίνουν παίζοντας με της ώρες. Είναι και η όλη διασημότητα που έχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε

Κάνεις λάθος φίλε μου και εξηγώ οι μικροί από το σχολείο αυτό συζητάνε συνέχεια μιας και είναι στα trends τώρα και όλοι το παίζουν. Σκέψου Β δημοτικού παιδια κανονιζουν και μπαίνουν παίζοντας με της ώρες. Είναι και η όλη διασημότητα που έχει 

Ώραια καλά κάνουν. 

Εγώ χαίρομαι που είναι έξυπνα κ όχι χαζα. 

Απλώς δεν θέλω να παίζει όλη μέρα. 

Ας παίζει λίγο μετά το σχολείο. 

Μετά μαθήματα κ μετά το βράδυ μια ώρα και τέλος. 

Σύνολο τον χειμώνα ας παίζει 3 ώρες, καλοκαίρι αν δεν βγει έξω ας παίξει παραπάνω. Εγώ είχα κακούς γονείς κ έπαιζα 10-15 ώρες,καθόλου καλό αυτό που λέω αλλά είναι αλήθεια. 

Επεξ/σία από Boubis1411
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Ώραια καλά κάνουν. 

Εγώ χαίρομαι που είναι έξυπνα κ όχι χαζα. 

Απλώς δεν θέλω να παίζει όλη μέρα. 

Ας παίζει λίγο μετά το σχολείο. 

Μετά μαθήματα κ μετά το βράδυ μια ώρα και τέλος. 

Σύνολο τον χειμώνα ας παίζει 3 ώρες, καλοκαίρι αν δεν βγει έξω ας παίξει παραπάνω. Εγώ είχα κακούς γονείς κ έπαιζα 10-15 ώρες,καθόλου καλό αυτό που λέω αλλά είναι αλήθεια. 

Αυτό ακριβώς παν μέτρον άριστον 

• Like 1
Δημοσ.

Η κάθε εποχή έχει το game της. Όλα αυτά έχουν γραφτεί για το Everquest το Wow το l2 και πάει λέγοντας....Γεράσατε και μυαλό δεν βάλατε τόσα χρόνια. Και κάποιοι είσαστε και νέοι.

Δημοσ.

Οκ για τα παιδάκια κατανοητό να κολλάνε με το fortnite και λογικές οι ανησυχίες μην το κάψουν, αλλά δεν ανοίγουμε άλλο ένα θέμα πώς άτομα πάνω από 12 χρονών παίζουν fortnite? Θα χε πολύ ενδιαφέρον και αυτό. Αυτοί πρέπει να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια απ τα παιδάκια..

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SakafliaC είπε

Οκ για τα παιδάκια κατανοητό να κολλάνε με το fortnite και λογικές οι ανησυχίες μην το κάψουν, αλλά δεν ανοίγουμε άλλο ένα θέμα πώς άτομα πάνω από 12 χρονών παίζουν fortnite? Θα χε πολύ ενδιαφέρον και αυτό. Αυτοί πρέπει να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια απ τα παιδάκια..

Αυτοί καλα κάνουν... Επιλογή τους είναι φίλε. Αντί να κάνουν ξανά τσιγάρο περίεργο απλώς παίζουν. Δεν το βλέπω καθόλου κακό να καθόλου. 

Τα καμμένα είναι το πρόβλημα όμως οκ.. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Fortnite δεν είναι από μόνο του "κακό". Έχει απλώς μια πολύ καυστική κοινότητα που το κατέστρεψε!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες. Το πρόβλημα δεν είναι ότι παίζουν, ούτε το να καούν με κάτι καλό, είναι ότι είναι άνω των 12 και παίζουν fortnite..

• Like 2
  • Confused 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Δεν κατάλαβες. Το πρόβλημα δεν είναι ότι παίζουν, ούτε το να καούν με κάτι καλό, είναι ότι είναι άνω των 12 και παίζουν fortnite..

Απλά εννοούσα ότι από το στιγμή που βρίζουν άλλα παιχνίδια και καταξοδεύονται για vbucks, ε δε το λες και καλή κοινότητα. Ξέρω πως αυτό που ανέφερα είναι άσχετο, αλλά σοβαρά τώρα, δεν ισχύει?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DippG13 είπε

Απλά εννοούσα ότι από το στιγμή που βρίζουν άλλα παιχνίδια και καταξοδεύονται για vbucks, ε δε το λες και καλή κοινότητα. Ξέρω πως αυτό που ανέφερα είναι άσχετο, αλλά σοβαρά τώρα, δεν ισχύει?

Λάθος μου που δεν έκανα παράθεση εξ αρχής αλλά εγώ στον boubis απαντούσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Λάθος μου που δεν έκανα παράθεση εξ αρχής αλλά εγώ στον boubis απαντούσα.

Α! Οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...