Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Talepwros είπε

α) μου φαίνεται τοσο περιεργο που το 2020 καποιος παει αλλου για να παιξει βίντεο παιχνίδια και οχι σπίτι του

β) τα ίδια δεν γινοντουσαν με  Lineage και League of Legends;

Όσο περίεργο είναι για τον παππού σου που πας να πιεις καφέ έξω και όχι σπίτι σου .

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, amakrypat είπε

Όσο περίεργο είναι για τον παππού σου που πας να πιεις καφέ έξω και όχι σπίτι σου .

Πάντα γίνεται αυτό, σκοπός είναι να κάνεις γνωριμίες από κοντά, τα παιδάκια χαίρονται έτσι. 

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι που έκλεβα 100στάρικα απο της μάνα μου το πορτοφόλι, για να παίξω κανά dig dug και bubble bobble με 10δραχμές το game στα ουφάδικα.

Ωραία χρόνια ΠΑΣΟΚ, τώρα βρίσκεις 10λεπτά στο δρόμο και δεν σκύβεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gorilas13 είπε

Ωραία χρόνια ΠΑΣΟΚ, τώρα βρίσκεις 10λεπτά στο δρόμο και δεν σκύβεις.

Τώρα έχεις υπολογιστή και 10.000 παιχνίδια στο mame :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Judas είπε

Τώρα έχεις υπολογιστή και 10.000 παιχνίδια στο mame :P

Ναί, άλλα είχε άλλη χάρη τότε. Έχω παίξει μπουνιές με φίλο μου στο ποιός θα κάτσει πρώτος να παίξει Ιkari Warriors. Τώρα έχεις 500 παιχνίδια στο steam και δεν έχεις όρεξη να παίξεις. Βέβαια τότε θα ήμουν 8 και τώρα 35. 

Οπότε καλά κάνουν και παίζουν οτι γουστάρουν τα παιδιά, απλά δε τα καταλαβαίνουμε όπως δε μας καταλάβαιναν και εμάς τότε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πείτε τα, παίζουμε fortnite και δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε ένα skin γιατί μας κράζει η γυναίκα. 🤬

Εχω και το mi band φορεμένο στο χέρι και όταν κοιτάω την εφαρμογή μετά το παιχνίδι βλέπω κάτι spikes των παλμών στον θεό. Θα μείνουμε στον τόπο καμιά φορά από καρδιά με τη νέα γενιά που δεν αφήνει εμάς τους γηραιότερους να κάνουμε καμιά νίκη. 

(Εποχές bubble bubble αν δεν συμπληρώναμε 14 ώρες δεν φεύγαμε να πάμε σπίτι.  Και το cheat με το μοχλό και τα κουμπιά περνούσε σαν αρχαίο μυστικό από στόμα σε στόμα στους επόμενους.)

Επεξ/σία από moumos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Ναί, άλλα είχε άλλη χάρη τότε. Έχω παίξει μπουνιές με φίλο μου στο ποιός θα κάτσει πρώτος να παίξει Ιkari Warriors. Τώρα έχεις 500 παιχνίδια στο steam και δεν έχεις όρεξη να παίξεις. Βέβαια τότε θα ήμουν 8 και τώρα 35. 

Οπότε καλά κάνουν και παίζουν οτι γουστάρουν τα παιδιά, απλά δε τα καταλαβαίνουμε όπως δε μας καταλάβαιναν και εμάς τότε.

Υπάρχει πάντα και ο κορεσμός. Αν έχεις παίξει ένα σωρό παιχνίδια, μετά δεν σου κάνει εντύπωση κάποιο καινούργιο. Επίσης βέβαια από μια ηλικία και μετά δεν έχεις και χρόνο για να παίξεις ή γίνεσαι και πιο επιλεκτικός.

Με τα arcade είχα κόλλημα μικρός αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν με ενθουσιάζουν τόσο. Μετά από λίγη ώρα γίνονται βαρετά.

Ισως γιατί όταν ήρθαν τα pc είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες των games με αρκετές καινοτομίες. Ακόμη θυμάμαι όταν είχα παίξει τα πρώτα adventure, μετά τα πρώτα fps μετά το hitman, system shock 2 κλπ  που ήταν πρωτόγνωρα για την εποχή.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που παίζουν όλοι παιχνίδια στο κινητό. Το θεωρώ πισωγύρισμα να παίζει κάποιος σε οθόνη 5' και τα περισσότερα είναι απλοϊκά παιχνιδάκια.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Υπάρχει πάντα και ο κορεσμός. Αν έχεις παίξει ένα σωρό παιχνίδια, μετά δεν σου κάνει εντύπωση κάποιο καινούργιο. Επίσης βέβαια από μια ηλικία και μετά δεν έχεις και χρόνο για να παίξεις ή γίνεσαι και πιο επιλεκτικός.

Με τα arcade είχα κόλλημα μικρός αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν με ενθουσιάζουν τόσο. Μετά από λίγη ώρα γίνονται βαρετά.

Ισως γιατί όταν ήρθαν τα pc είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες των games με αρκετές καινοτομίες. Ακόμη θυμάμαι όταν είχα παίξει τα πρώτα adventure, μετά τα πρώτα fps μετά το hitman, system shock 2 κλπ  που ήταν πρωτόγνωρα για την εποχή.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που παίζουν όλοι παιχνίδια στο κινητό. Το θεωρώ πισωγύρισμα να παίζει κάποιος σε οθόνη 5' και τα περισσότερα είναι απλοϊκά παιχνιδάκια.

Τα παιχνίδια στο κινητό είναι μόνο για τουαλέτα και κανα ταξίδι. Εγώ δεν μπορώ καν να παίξω σε κονσόλα πλέον, εκτός απο κανα FΙFA, NBA κτλ

Βέβαια όταν θες και 300 ευρώ μόνο για κάρτα γραφικών, συν οθόνες κτλ, ο πιτσιρικάς θα παίξει με ότι έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Τα παιχνίδια στο κινητό είναι μόνο για τουαλέτα και κανα ταξίδι. Εγώ δεν μπορώ καν να παίξω σε κονσόλα πλέον, εκτός απο κανα FΙFA, NBA κτλ

Βέβαια όταν θες και 300 ευρώ μόνο για κάρτα γραφικών, συν οθόνες κτλ, ο πιτσιρικάς θα παίξει με ότι έχει.

Εντάξει δεν νομίζω ότι χρειάζεται 300 ευρώ. Εγώ με 200 ευρώ κάρτα την έχω 6+ χρόνια και τώρα αρχίζει να γερνάει. Οθόνες υπάρχουν 23' με 100 ευρώ.

Τα περισσότερα χρήματα είναι περισσότερο για τους πιο φανατικούς που θέλουν να έχουν 4k gaming και high end σε ότι καινούργιο βλέπουν (curved οθόνες κλπ).

Με ένα mid end σύστημα οι περισσότεροι είναι καλυμμένοι.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ ή τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι μόδα; Η μάστιγα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, amakrypat είπε

Η πλάκα είναι πως και οι παππούδες μας στην εποχή τους ήταν και εκείνοι δεινοί gamers. Και εκείνοι έβριζαν και χάλαγαν πολλά λεφτά στο gaming. Αλλά ανάλογα με την ηλικία του παππού, και το gaming της εποχής του. Μπορεί να ήταν το καλοταϊσμένο φλιπεράκι, που ακόμα έχει το βαθούλωμα από τα κλωτσομπούνια  που του έριχνε όταν έχανε, ή αν είναι ακόμα μεγαλύτερος σε ηλικία, έχει να σου διηγηθεί πόσο την τιμούσανε την τράπουλα και το τάβλι, στα νιάτα τους στο καφενείο .Ααααχχχ.....αυτό το τραπέζι, τί καρπαζιές έχει μαζέψει και πόσες τσέπες με λεφτά έχουν αδιάσει έπάνω του. Για ρώτα τον να σου πει......έχει να σου διηγηθεί πολλά, πρίν σε ξανακράξει που βγαίνεις για καφέ και παίζεις το αναθεματισμένο το κομπιουτερ.   

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ό γονιός πρέπει να βάζει όρια στο παιδί του. Αν δεν το κάνει και το αφήσει να μεγαλώνει στον αυτόματο πιλότο, τότε δεν του φταίει κανένα παιχνίδι. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alphay είπε

Ό γονιός πρέπει να βάζει όρια στο παιδί του. Αν δεν το κάνει και το αφήσει να μεγαλώνει στον αυτόματο πιλότο, τότε δεν του φταίει κανένα παιχνίδι. 

Δνε είναι ρομπότ, μιλάμε για άνθρωπο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Πιστευω το μεγαλυτερο θεμα ειναι ο χρονος. Πως να ευχαριιστηθεις ενα παιχνιδι αμα το κοβεις σε 50 κομματια? Καθε φορα που το πιανεις εχεις ξεχασει τους χειρισμους, και μεχρι να το τελειώσεις δε θυμασαι πια τη μιση ιστορια

Γι αυτο εχουν περαση τα "χαζα" παιχνιδια χωρις story, χωρις τπτ. LoL, fortnite, cs, κλπ. Εχεις μιση μια ωρα καθεσαι παιζεις ενα παιχνιδι και τελος.

Δημοσ.

Το fortnite από τα 12χρονα κατάντησε να βγάζει 3000 το λεπτό και να πριζουν όλα τα παιδάκια. Να παίξεις 1-2ω δεκτό αλλά και όταν δεν παίζεις να μιλάς συνέχεια για αυτό είναι κάψιμο εγκεφάλου ήταν το πρώτο σημάδι που είδα και εβαλα όρια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...