Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, helicoid said:

Αν ήξερες πόσα 50άρικα (μετέπειτα 100άρικα, πιο μετά μάρκες) ρίχναμε στο πλοίο 12 ώρες για να φτάσουμε χωριό, φεύγανε τα πεντοχίλιαρα νεράκι. Λατρεμένα Cadillacs and Dinosaurs, Punisher, Golden Axe, Snow Bros, Street Fighter και Metal Slug. Να περνάς Κάβο Ντόρο, το πλοίο να χορεύει κανονικά, και να είσαι κρεμασμένος στο joystick 3 το βράδυ να φωνάζεις "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ". Ωραίες εποχές γαμώτο.

Ωραιες εποχες οντως, με πιανει ωρες ωρες μια νοσταλγια! Με μπολικο χαρτζιλικι, εποχες ορθοδοξου πασοκ.

Ποπο ναι ρε συ, και στα πλοια επαιζα, αλλα ηταν μικρη η διαδρομη καθε φορα γαμωτο. Street Fighter πολυ αγαπημενο, οπως και Samurai Shodown, πολυ ξυλο λεμεεε!

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πουσε ρε Μπούμπη. Τι εγινε το ποδι το φτιαξες;

Εγω κάτι game & watch επαιζα στα 5, δεν είχε βγει τπτ αλλο :D 

Τελικα, ολοι κατι παιζαμε μικροι.

Οποτε μη φρικάρεις, και εμεις τα ιδια καναμε και οπως βλεπεις είμαστε μια χαρα 🥴

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ωραιες εποχες οντως, με πιανει ωρες ωρες μια νοσταλγια! Με μπολικο χαρτζιλικι, εποχες ορθοδοξου πασοκ.

Ποπο ναι ρε συ, και στα πλοια επαιζα, αλλα ηταν μικρη η διαδρομη καθε φορα γαμωτο. Street Fighter πολυ αγαπημενο, οπως και Samurai Shodown, πολυ ξυλο λεμεεε!

Καλά κάναμε και σωστή διαχείριση τότε. Πχ σου έδιναν ένα 500άρικο να πάρεις κάτι να φας και αμέσως το έπαιζες και έμενες νηστικός :P

Ήσουν τυχερή, ποτέ δεν έχω πετύχει Samurai Shodown σε coin-up. Το ανακάλύψα 10 χρόνια μετά, στην σχολή που λιώναμε σε ένα emulator neo-geo. Και λιώναμε στο διπλό ενώ κάναμε μάθημα. Επίσης ωραίες εποχές. Ακόμα πασοκ είχαμε btw. Βρε λες;

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Πουσε ρε Μπούμπη. Τι εγινε το ποδι το φτιαξες;

Εγω κάτι game & watch επαιζα στα 5, δεν είχε βγει τπτ αλλο :D 

Τελικα, ολοι κατι παιζαμε μικροι.

Οποτε μη φρικάρεις, και εμεις τα ιδια καναμε και οπως βλεπεις είμαστε μια χαρα 🥴

Μαγνητική θέλει άστα να πάνε 

Δημοσ.

Φοβερή boomerοσυζήτηση. Από το πόσο κόστιζαν τα γαριδάκια και το κρουασάν το ΄80 μέχρι και το πόσο ''σατανικό'' παιχνίδι είναι αυτό το ''πώς το λέτε εσείς οι νέοι;;;'' Fortnite.

Ξεκολλάτε λίγο μερικοί. Τα ίδια κάνατε και εσείς, τα ίδια έκανα και κάνω και εγώ όταν βρω χρόνο, τα ίδια κάνουν τα σημερινά παιδιά και τα ίδια θα δούμε και στο μέλλον. Η μόνη διαφορά είναι στο εκάστοτε game.

Επίσης, για πια ''Μάστιγα'' μιλάμε;;; Σοβαρά τώρα;;; Χρησιμοποιούμε αυτό τον όρο ακόμα λες και είμαστε τίποτα 80χρονοι στο καφενείο;;

Chill... Κουλάρετε που λένε και στο χωριό μου. Αν δεν μπορείτε να προστατεύσετε εσείς οι ίδιοι τα παιδιά σας, δεν σας φταίνε τα video games ούτε άλλοι παράγοντες. Μην προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο αλλού. Δεν είναι κακά τα games, εσείς είστε απλώς κακοί γονείς.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, helicoid είπε

Όπως δεν φταίει το metal για τους σατανιστές και τα FPS για τα mass shootings.

Hell! No...

hellno.jpg

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.

Ευτυχώς ο δικός μου άφησε τα βιντεοπαιχνίδια και ασχολήθηκε με τα ναρκωτικά και φέρνει και χρήματα στο σπίτι

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Elenihn είπε

Ευτυχώς ο δικός μου άφησε τα βιντεοπαιχνίδια και ασχολήθηκε με τα ναρκωτικά και φέρνει και χρήματα στο σπίτι

Μην το πάθεις ποτέ αυτό θα κλαις κ στην κάσα μέσα 

Δημοσ.

Μην εμπιστευεσαι τριτους....1800 ωρες στο apex legends μαζι με την μιση καλαματα....ΟΛΑ να τα κανεις μονος σου να μην σου παιρνουν την χαρα

Δημοσ.

μια χαρα παιχνιδι ειναι. ενα δωρεαν παιχνιδι που χρησιμοποιει microtransactions οπως το battle pass (τα οποια δεν δινουν καποιο προβαδισμα σε αυτον που πληρωνει σε αντιθεση με αυτον που δεν πληρωνει) για να βγαλει χρηματα. ελαχιστοι hackers καλη υποστηριξη, λιγα bugs, και νεo content καθε μηνα. μια χαρα παιχνιδι για οποιον ενδιαφερεται, εγω προσωπικα δοκιμασα 5-6 φορες να παιξω και δεν μου αρεσε, ετσι γυρισα πισω στα FPS. επαιζε μεχρι προσφατα ο μικρος μου αδερφος με του σημμαθητες του και εκει βασιζω αυτο το σχολιο

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχετε παιδιά ελέγχετε τα με parental controls και περιορισμό στο χρόνο που μπορούν να παίξουν εγώ έτσι έκανα στο μικρό 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anagnwstis είπε

Αν έχετε παιδιά ελέγχετε τα με parental controls και περιορισμό στο χρόνο που μπορούν να παίξουν εγώ έτσι έκανα στο μικρό 

Εχει επιλογή το ps 4; 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Elenihn είπε

Spoiler

Είναι ωραίος; έχει και τατουάζ; μπορείς να μου τον κάνεις share στο δίκτυο;🐴😏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, helicoid είπε

Αν ήξερες πόσα 50άρικα (μετέπειτα 100άρικα, πιο μετά μάρκες) ρίχναμε στο πλοίο 12 ώρες για να φτάσουμε χωριό, φεύγανε τα πεντοχίλιαρα νεράκι. Λατρεμένα Cadillacs and Dinosaurs, Punisher, Golden Axe, Snow Bros, Street Fighter και Metal Slug. Να περνάς Κάβο Ντόρο, το πλοίο να χορεύει κανονικά, και να είσαι κρεμασμένος στο joystick 3 το βράδυ να φωνάζεις "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ". Ωραίες εποχές γαμώτο.

Ένα δάκρυ αναμνήσεων κύλισε για την ατάκα που μόλις ανέφερες...

858086586_copy.jpg.f2b8f075850e1dfa0465ebd29a047f52.jpg

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...