Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξαφνικά τώρα θυμηθήκαμε ότι τα πιτσιρίκια κολλάνε με βιντεοπαιχνίδια επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν.

Δηλαδή η δική μου η γενιά που καιγόταν LANάδικα παίζοντας CS 1.6 δεν υπήρξε;

Μην ψάχνετε να βρείτε αποδιοπομπαίους τράγους στα προβλήματα της σημερινής εποχής προβάλλοντας τα στα παιδιά. Μια χαρά είναι τα πιτσιρίκια. Θα μεγαλώσουν, θα κάνουν μια αληθινή παρέα και μετά θα μπουν στην δεύτερη φάση: τσιγαριλίκια. Περιμένω και θέμα για αυτό σε λίγο.

Ααα και αν ανακαλύψουν το σεξ; Ουυυυυυ.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

Εγω στο lineage καιγομουν στο νετ καφε παντως :P

Και αν και ειχα θεμα και καιγομουν με τις ωρες για να λεμε τα πραματα με τη σειρα τους η οικογενειακή μου κατασταση μ εσπρωχνε σε μια οθονη για να βρισκω την ησυχια μου. Σε σχεση με αλλα παθη που αποκτουσαν παιδια με οικογενειακά προβληματα (ναρκωτικα, ποτο, τσιγαρα) μια χαρα ηταν το lineage, παιζει να μου εσωσε και τη ζωη (υπερβολη μαλλον, αλλα ποτε δε ξερεις ποσο κοντα εισαι στο να βρεθεις κατω απο μια γεφυρα να ψαχνεις ενα ευρω για τη δοση σου)

Φϊλε μια απο τα ίδια.Το οτι δεν έπεσα στα ναρκωτικά στην κυριολεξία το χρωστάω στην NCSoft

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Μη το λες, στο seven εδώ στη γειτονιά μου παίζουν online στην ίδια αίθουσα καμιά 30 μικρά από 6 έως 30.

οπως γινεται με τοσα και τοσα παιχνιδια απο το 2004 που πηγαινα σε internet cafe...

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Εγω στο lineage καιγομουν στο νετ καφε παντως :P

Και αν και ειχα θεμα και καιγομουν με τις ωρες για να λεμε τα πραματα με τη σειρα τους η οικογενειακή μου κατασταση μ εσπρωχνε σε μια οθονη για να βρισκω την ησυχια μου. Σε σχεση με αλλα παθη που αποκτουσαν παιδια με οικογενειακά προβληματα (ναρκωτικα, ποτο, τσιγαρα) μια χαρα ηταν το lineage, παιζει να μου εσωσε και τη ζωη (υπερβολη μαλλον, αλλα ποτε δε ξερεις ποσο κοντα εισαι στο να βρεθεις κατω απο μια γεφυρα να ψαχνεις ενα ευρω για τη δοση σου)

Και που είναι το πρόβλημα με τα recreational drugs; Το ότι ζεις μια ζωή στο κλουβί πίσω από μια οθόνη δε σε κάνει καλύτερο από έναν εθισμένο, απλά δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις.  Δε φτάνουν όλοι στην ηρωίνη όμως. Ούτε κάτω από γέφυρες.

Και το "παιδιά με οικογενειακά προβλήματα" τέρμα στερεοτυπικο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ptwma είπε

Και που είναι το πρόβλημα με τα recreational drugs; Το ότι ζεις μια ζωή στο κλουβί πίσω από μια οθόνη δε σε κάνει καλύτερο από έναν εθισμένο, απλά δεν κινδυνεύεις να πεθάνεις.  Δε φτάνουν όλοι στην ηρωίνη όμως. Ούτε κάτω από γέφυρες.

Και το "παιδιά με οικογενειακά προβλήματα" τέρμα στερεοτυπικο. 

διαβασε τι εγραψες και πες μας εσυ που εντοπιζεις το προβλημα και τις διαφορες....

Δημοσ.

μόδα είναι θα περάσει , μέχρι φυσικά να βγει κάτι άλλο , ο πιτσιρικάς μου έχει ένα χρόνο να το πιάσει με τα χερια του , προφανώς του έφυγε η καύλα η ασχολείται με κάτι άλλο

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TELE είπε

μόδα είναι θα περάσει , μέχρι φυσικά να βγει κάτι άλλο , ο πιτσιρικάς μου έχει ένα χρόνο να το πιάσει με τα χερια του , προφανώς του έφυγε η καύλα η ασχολείται με κάτι άλλο

Τι ηλικία έχει, από πότε παίζει και πόσες ώρες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Μας τα λες περίεργα. 

Metal slug στα 5-7-8 δύσκολα. 

Μήπως ήσουν 15;

10 ώρες πριν, *nenya* είπε

Ε; Τι εννοεις; Παιζω video games & computer games απο 5 χρονων. Αυτο ειναι ενα απ'τα χομπι μου.

River raid στο atari με τις ώρες στα 5 😂. Μέχρι που πόναγαν τα χέρια μου από το μοχλό 😜.

Sega rally arcade με 100αρικα μεγαλώνοντας, daytona, ξύλινο ποδοσφαιρακι (βιδωτο το λέγαμε) με φίλους κτλ. Αλλά ποτέ δεν είχα τόσο χαρτζιλίκι ή τόσο χρόνο ώστε να εθιστώ σε αυτά. 

Φοιτητής metal gear solid ολη νύχτα κτλ. Βέβαια την επόμενη μέρα χάνεις την διάλεξη το πρωί στο uni και τρως αγγούρι να τα καταλάβεις μετά μόνος για την εξεταστική. 

Δεν φταίει κανένα παιχνίδι ή καμιά συνήθεια.Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα πάντα να έχουν μέτρο και να έχουν στόχους. Αν παίζεις όλη μέρα ποτέ θα διαβάσεις; Αν έχει άπειρα λεφτά το παιδί στα χέρια του, προφανώς θα διαλέξει μόνο να παίζει, να αγοράζει συνέχεια ότι θέλει κτλ Και αν παρατήσει τα μαθήματα και δεν νοιαστει κανένας μάλλον δεν θα έχει λόγο να προσπαθήσει καν. 

Για να το πω όσο πιο φλωρικα από την γενιά των 40, στα 12 ένα παιδί μόλις μπήκε γυμνάσιο, πρέπει να κοιτάζει τα μαθήματα του, να παίζει λίγο όταν τα τελειώσει, να πάει και τη βολτίτσα του με με τους φίλους του ΣΚ και δεν τον αφήνεις να κάνει ότι γουστάρει. 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 3
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τι ηλικία έχει, από πότε παίζει και πόσες ώρες; 

τώρα είναι 13 , παίζει τολάχιστον 1-2 ώρες καθημερινά όταν έχει σχολειό και Σ/Κ πολύ παραπάνω , μου έκανε εντύπωση ότι επί καραντίνας δεν είχε χώρο στο ps4 και το fortinte  ήταν από τα παιχνίδια που διέγραψε , και απόρησα γιατί επί δυο χρονια μονο αυτό έπαιζε , τον ρώτησα και μου είπε ότι βαρέθηκε και έχει  μήνες να παίξει γιατί δεν του άρεσε το καινούργιο map , εδώ που τα λέμε και εγώ που παίζω pubg σχεδόν 3 χρονια το έχω ελαττώσει αρκετά , παρόλο που διασκεδάζω δεν λέω με έχει κουράσει όμως αυτή η επανάληψη , επίσης άμα δεν είσαι πολύ καλός σε αυτά τα παιχνίδια και σε τρώνε συνεχεια τσαντίζεσαι και το παρατάς γιατί δεν το απολαμβάνεις , υπάρχει και αυτός ο παράγοντας

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε

Αν είμαστε περασμένα άντα και παίζουμε με τα παιδιά μας Fortnite, υπάρχει πρόβλημα?!

Εγώ παίζω μαζί του κ με τους 8χρονους φίλους του για να ακούω κ τι του λένε. 

Δεν νομίζω να είναι κακό πάντως,ισα ίσα χαίρονται. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εγώ παίζω μαζί του κ με τους 8χρονους φίλους του για να ακούω κ τι του λένε. 

Δεν νομίζω να είναι κακό πάντως,ισα ίσα χαίρονται. 

καλά κανεις το πιο ωραίο είναι αυτό , έτσι εκτος από γονιός γίνεσαι και φιλαράκι μαζί του , συν ότι διασκεδάζεις και εσύ κιόλας , απλά όταν θα μπει στην εφηβεία θα σε κάνει πέρα γιατί λένε και αστεία μεταξύ τους και βρισιές , κάνουνε και πειράγματα ο ένας με τον άλλων και θέλει πιο πολύ χώρο και ελευθερια , γιατί άμα θα είσαι και εσύ εκεί νιώθει ότι περιορίζεται

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TELE είπε

καλά κανεις το πιο ωραίο είναι αυτό , έτσι εκτος από γονιός γίνεσαι και φιλαράκι μαζί του , συν ότι διασκεδάζεις και εσύ κιόλας , απλά όταν θα μπει στην εφηβεία θα σε κάνει πέρα γιατί λένε και αστεία μεταξύ τους και βρισιές , κάνουνε και πειράγματα ο ένας με τον άλλων και θέλει πιο πολύ χώρο και ελευθερια , γιατί άμα θα είσαι και εσύ εκεί νιώθει ότι περιορίζεται

Ναι εννοείται... Τώρα αυτός με θέλει και παίζω αν και το βαριέμαι το παιχνίδι αυτό. 

Παίζει κ ο αδερφός μου μαζί του μας θέλει προς το παρόν τουλάχιστον. 

Πρέπει να είμαι μέσα στην εποχή να μην μείνω πίσω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ναι εννοείται... Τώρα αυτός με θέλει και παίζω αν και το βαριέμαι το παιχνίδι αυτό. 

Παίζει κ ο αδερφός μου μαζί του μας θέλει προς το παρόν τουλάχιστον. 

Πρέπει να είμαι μέσα στην εποχή να μην μείνω πίσω. 

και εμείς ίδια φάση απόδο , αλλα όσο θα μεγαλώνει θα θέλει τους φίλους του πρισσότερο , εγώ πλέον θεωρούμε noobas και ξεπερασμένος 😀 , δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τα πιτσιρίκια έχουνε διπλάσια αντανακλαστικά , ο μονος λόγος που μπορούμε και παίζουμε μαζί τους ίσως  να είναι η εμπειρία και η καλύτερη αντίληψη που έχουμε

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, *nenya* είπε

Μικρη τρελαινομουν να πηγαινω να παιζω Metal Slug κ να ριχνω εκει ολα μου τα πενηνταρικα.

Αν ήξερες πόσα 50άρικα (μετέπειτα 100άρικα, πιο μετά μάρκες) ρίχναμε στο πλοίο 12 ώρες για να φτάσουμε χωριό, φεύγανε τα πεντοχίλιαρα νεράκι. Λατρεμένα Cadillacs and Dinosaurs, Punisher, Golden Axe, Snow Bros, Street Fighter και Metal Slug. Να περνάς Κάβο Ντόρο, το πλοίο να χορεύει κανονικά, και να είσαι κρεμασμένος στο joystick 3 το βράδυ να φωνάζεις "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ". Ωραίες εποχές γαμώτο.

On Topic

Παλιότερα υπήρχε το wow, πιο παλιά οι τάπες, τα αυτοκόλλητα panini, κτλ. Κοινώς πάντα υπάρχουν πράγματα για να εθίζουν τα παιδιά και μέσω αυτών να αρμέγουν τους γονείς. Καλώς ήρθες στον κόσμο του marketing. Αν οι γονείς δεν το έχουν με τα παιδιά ή δεν ξέρουν βασικά πράγματα όπως το οτι πρέπει να έχουν 2FA στα τραπεζικά τους, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και οχι του εκάστοτε παιχνιδιού. Όπως δεν φταίει το metal για τους σατανιστές και τα FPS για τα mass shootings.

Και για να το προχωρήσω λίγο. Προς όλους αυτούς που λένε τι εύκολα κλέβουν τα πιτσιρίκια κάρτες και λεφτά. Άρα με αυτήν την ευκολία μεθαύριο θα παίρνουν τα κλειδιά και το αμάξι. Και όταν τουμπάρουν ή πατήσουν κανέναν τότε ποιός θα φταίει; Πάλι το Fortnite; Ή το Carmageddon μήπως; Food for thought που έλεγαν και στο χωριό μου.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...