Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν τίθεται για τα λεφτά το θέμα, το κυρίως θέμα είναι ότι τα ζαβλακωνει αυτό το παιχνίδι. 

Όσο για το παλιά εμάς μας έδιναν 20 δραχμές για καμιά σοκολάτα

Λεφτά δύσκολα να έβλεπες σπίτι, δεν υπήρχαν κιόλας. 

20 δραχμές η σοκολάτα έκανε επι παπαδόπουλου. 😄

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

20 δραχμές η σοκολάτα έκανε επι παπαδόπουλου. 😄

Είχε ρε και κάτι μικρές το 80, όχι μεγάλες. 

50 περνάμε τα γαριδάκια νομίζω. 

Με 50αρι έπαιρνες μεγάλη θυμάμαι. 

Τα τσιγάρα πόσο έκαναν θυμάσαι το 80;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν τίθεται για τα λεφτά το θέμα, το κυρίως θέμα είναι ότι τα ζαβλακωνει αυτό το παιχνίδι. 

Όσο για το παλιά εμάς μας έδιναν 20 δραχμές για καμιά σοκολάτα. 

Λεφτά δύσκολα να έβλεπες σπίτι, δεν υπήρχαν κιόλας. 

Το ζαβλάκωμα είναι θέμα γονέα και πως μεγαλώνει τα παιδιά του. Το να ζαβλακωθεί ένας 18χρονος το καταλαβαίνω ή ένας 20χρονος που καίγεται και υποτίθεται ότι διαβάζει σε κάποια άλλη πόλη. Αλλά ακόμα και στην πόλη του να είναι, δύσκολα να του την πεις. Αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη ένα 12χρονο και παίζει όλη την ώρα, το πρόβλημα είναι βαθύτερο και δεν φταίει το παιχνίδι.

Να το πω αλλιώς? Αν δεν λεγόταν "Fortnight", θα λεγόταν κάπως αλλιώς. 

Τώρα αν έρχεται ο άλλος μες τη νύχτα και παίρνει την κάρτα απ'το πορτοφόλι, sorry που το λέω αλλά υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στην οικογένεια....

• Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Είχε ρε και κάτι μικρές το 80, όχι μεγάλες. 

50 περνάμε τα γαριδάκια νομίζω. 

Με 50αρι έπαιρνες μεγάλη θυμάμαι. 

Τα τσιγάρα πόσο έκαναν θυμάσαι το 80;

150δρχ έκαναν το 90 αν θυμαμαι καλα. δεν ειμαι τοσο παλιός...

Δημοσ.

παλιά υπήρχε το nintendo παλιότερα το Playstation (Έδινες χρήματα για να αποκτήσεις τα παιχνίδια)

Παλιά υπήρχαν όλες αυτές η κάρτες,τάπες,μεταλλικές κάρτες,αυτοκόλλητα που κάθε σακουλάκι έκανε 1-2 ευρώ και της έκανες συλλογή. Εκεί δεν υπήρχε το "κόστος" που ξόδευε ένα παιδί; 

Τώρα απλά προσφέρουν "δωρεάν" το παιχνίδι και συντηρείτε με αυτά τα μικρά καλούδια που τα κάνουν τόσο όμορφα για να προσεγγίζουν το παιδικό μάτι. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

α) μου φαίνεται τοσο περιεργο που το 2020 καποιος παει αλλου για να παιξει βίντεο παιχνίδια και οχι σπίτι του

β) τα ίδια δεν γινοντουσαν με  Lineage και League of Legends;

Εγω στο lineage καιγομουν στο νετ καφε παντως :P

Και αν και ειχα θεμα και καιγομουν με τις ωρες για να λεμε τα πραματα με τη σειρα τους η οικογενειακή μου κατασταση μ εσπρωχνε σε μια οθονη για να βρισκω την ησυχια μου. Σε σχεση με αλλα παθη που αποκτουσαν παιδια με οικογενειακά προβληματα (ναρκωτικα, ποτο, τσιγαρα) μια χαρα ηταν το lineage, παιζει να μου εσωσε και τη ζωη (υπερβολη μαλλον, αλλα ποτε δε ξερεις ποσο κοντα εισαι στο να βρεθεις κατω απο μια γεφυρα να ψαχνεις ενα ευρω για τη δοση σου)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

150δρχ έκαναν το 90 αν θυμαμαι καλα. δεν ειμαι τοσο παλιός...

Το 80 μας ενδιαφέρει γιατί με έστελνε η θεία μου απέναντι να την πάρω τσιγάρα κ μου έδινε 20αρι... 

6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Εγω στο lineage καιγομουν στο νετ καφε παντως :P

Και αν και ειχα θεμα και καιγομουν με τις ωρες για να λεμε τα πραματα με τη σειρα τους η οικογενειακή μου κατασταση μ εσπρωχνε σε μια οθονη για να βρισκω την ησυχια μου. Σε σχεση με αλλα παθη που αποκτουσαν παιδια με οικογενειακά προβληματα (ναρκωτικα, ποτο, τσιγαρα) μια χαρα ηταν το lineage, παιζει να μου εσωσε και τη ζωη (υπερβολη μαλλον, αλλα ποτε δε ξερεις ποσο κοντα εισαι στο να βρεθεις κατω απο μια γεφυρα να ψαχνεις ενα ευρω για τη δοση σου)

Πιο πολύ είναι η επιληψία στα μικρά το πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, Boubis1411 said:

Μας τα λες περίεργα. 

Metal slug στα 5-7-8 δύσκολα. 

Μήπως ήσουν 15;

Ε; Τι εννοεις; Παιζω video games & computer games απο 5 χρονων. Αυτο ειναι ενα απ'τα χομπι μου.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το 80 μας ενδιαφέρει γιατί με έστελνε η θεία μου απέναντι να την πάρω τσιγάρα κ μου έδινε 20αρι... 

Πιο πολύ είναι η επιληψία στα μικρά το πρόβλημα

Που κολαει η επιληψια? Αν εχεις επιληψια πραγματι μπορει να σου προκαλεσει κριση η τηλεοραση, τα βιντεοπαιχνιδια, κλπ, αλλα δε θα αποκτησεις επιληψια επειδη εισαι κολλημενος σε μια οθονη. Αν ηταν ετσι ολοι με επιληψια θα ταν

Επειδη σε βλεπω και συνεχεια προσπαθεις να βρεις κατι για τα παιχνιδια, θα σου προτεινα να αλλαξεις μυαλα. Ενα χομπυ ειναι. Αν ενα παιδι εειναι κοινωνικο, υπευθυνο, υγιες, αθλειται, διαβαζει, και γενικα λειτουργει σαν ανθρωπος τοτε δεν υπαρχει λογος να του χαλας το χομπυ του, το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε μισησει.

Αν παλι το παιδι εμφανιζει και αλλα προβληματα (και καλο θα ταν αυτο να το αποφασισει καποιος ειδικος, οχι εσυ αυθαιρετα με τα "δικα σου μετρα") τότε και παλι το προβλημα δεν ειναι τα παιχνιδια, αυτο ειναι απλως ενα συμπτωμα και δε κερδιζεις κατι αμα τα απαγορευσεις. Ισα ισα αν δεν ειναι τα παιχνιδια μπορει να ναι κατι χειροτερο. Εκει λοιπον πρεπει να μιλησεις με καποιον ειδικο για να δεις τι μαλακιες εχεις κανει σα γονιος (το παιδι να βγηκε απο μονο του με ψυχολογικα ειναι λιγακι δυσκολο) και πως μπορειτε ολοι μαζι να συνεργαστειτε για να φτιαξετε ενα καλυτερο οικογενειακο κλιμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Το θεμα ειναι να δωθουν απαντήσεις/λύσεις. 

Ρίχνεις 2 ξεγυρισμένες σφαλιάρες στο μ@λ@κισμένο που ξόδεψε κρυφά 100 ευρώ και του απαγορεύεις δια ροπάλου να ξανά παίξει…

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ρίχνεις 2 ξεγυρισμένες σφαλιάρες στο μ@λ@κισμένο που ξόδεψε κρυφά 100 ευρώ και του απαγορεύεις δια ροπάλου να ξανά παίξει…

Όσο απαγορεύεις σε παιδί ή σε οποιοδήποτε να παίξει ή να κάνει κάτι "γιατί έτσι", guess what. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη και κανείς δεν μαθαίνει κάτι σωστό. 

Όσο απαγορεύεις κάτι, ιδιαίτερα χωρίς λόγο κι αιτία, τόσο περισσότερο ελκυστικό το κάνει 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...