Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Δηλαδή τα παιδιά 5-12 ετών πάνε και παίρνουν στα κρυφά την κάρτα και αγοράζουν και δεν τους παίρνουν είδηση;

Ναι κάνουν κ σεξ άμα λάχει. 

Τα μεγάλα σίγουρα παίρνουν τις κάρτες από ότι μαθαίνω. 

Τα μικρά σε πρήζουν μέχρι να ρίξεις χρήμα στο φρουτάκι. 

2 λεπτά πριν, Talepwros είπε

α) μου φαίνεται τοσο περιεργο που το 2020 καποιος παει αλλου για να παιξει βίντεο παιχνίδια και οχι σπίτι του

β) τα ίδια δεν γινοντουσαν με  Lineage και League of Legends;

Μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται η δεν έχεις παιδιά. 

Μαζεύονται μάνες εκεί για καφέ με άλλες μάνες. 

Αυτά παίζουν όλα μαζί για να υπάρχει κ επαφή.

Από το σπίτι παίζουν συνέχεια αλλά δεν υπάρχει επαφή. 

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτο με τις καρτες επειδη το εχω ακουσει ξανα, δεν χρειαζεται κ επιβεβαιωση απο κινητο για να γινει η συναλλαγη?

τσιμπανε κ το κινητο του γονεα?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

αυτο με τις καρτες επειδη το εχω ακουσει ξανα, δεν χρειαζεται κ επιβεβαιωση απο κινητο για να γινει η συναλλαγη?

Σε Πειραιώς που είδα ένα βίντεο δεν έκανε τίποτα ο μικρός,έβαλε τον αριθμό της κάρτας κ έριξε μέσα 100 ευρώ. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Σε Πειραιώς που είδα ένα βίντεο δεν έκανε τίποτα ο μικρός,έβαλε τον αριθμό της κάρτας κ έριξε μέσα 100 ευρώ. 

πω καταλαβα... κακο αν γινεται τοσο απλα

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oscar_Mike είπε

πω καταλαβα... κακο αν γινεται τοσο απλα

Δεν ξέρω βίντεο είδα. Ίσως ήταν κ ψεύτικο.ας μας πει κάποιος που βάζει συχνά. 

Εγώ του έβαλα δύο φορές με PayPal

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλεπω οτι το θέμα παει αλλού, στο πως τα παιδια κανουν ό,τι θελουν και οι γονείς δεν μπορουν/ξερουν να διαχειριστουν τα παιδιά τους. 

Αυτο δεν ειναι θεμα για το μπλα μπλα, θα γινουν τσακωμοι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Βλεπω οτι το θέμα παει αλλού, στο πως τα παιδια κανουν ό,τι θελουν και οι γονείς δεν μπορουν/ξερουν να διαχειριστουν τα παιδιά τους. 

Αυτο δεν ειναι θεμα για το μπλα μπλα, θα γινουν τσακωμοι. 

Νταξει διαφωνίες θα υπάρχουν κ στην κάσα μέσα μεταξύ μας άστο μην το ψάχνεις. 

Το θεμα ειναι να δωθουν απαντήσεις/λύσεις. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν ξέρω βίντεο είδα. Ίσως ήταν κ ψεύτικο.ας μας πει κάποιος που βάζει συχνά. 

Εγώ του έβαλα δύο φορές με PayPal

Προσωπικα δεν επιβεβαιωνω τις συναλλαγες μου απο το κινητο. Μαλλον δεν ειναι υποχρεωτικη ρυθμιση.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Προσωπικα δεν επιβεβαιωνω τις συναλλαγες μου απο το κινητο. Μαλλον δεν ειναι υποχρεωτικη ρυθμιση.

Άρα αν είναι 12-14 ετών σου παίρνει την κάρτα ενώ κοιμάσαι και μην τον είδατε... 

Γιαυτό λέμε είναι μάστιγα της εποχής αυτό το @#&&@ παιχνιδο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Άρα αν είναι 12-14 ετών σου παίρνει την κάρτα ενώ κοιμάσαι και μην τον είδατε... 

Γιαυτό λέμε είναι μάστιγα της εποχής αυτό το @#&&@ παιχνιδο 

Δεν ειναι κατι καινουργιο τα παιδια να τσιμπανε χρηματα απο τσαντες για παιχνιδια. Πριν απο αυτο, υπηρχαν τα μετρητα και οι Paysafe. Πριν απο αυτα απλα αγοραζαν κανονικο παιχνιδι ή ηλεκτρονικα.

Προσωπικα ειμαι υπερ ενα παιδακι να εχει μια prepaid, με το χαρτζιλικι του και ας το κανει οτι θελει. Θελει να το βαλει στα παιχνιδια? Καλως. Θελει να παρει κατι να φαει? Καλως. Ας μαθει απο νωρις την αξια του χρηματος μιας και με τις καρτες πολλες φορες ακομα και εμεις ξεχναμε την αξια του. Τουλαχιστον παλια μας εδιναν 2-2 ευρω

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 10
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ειναι κατι καινουργιο τα παιδια τα τσιμπανε χρηματα απο τσαντες για παιχνιδια. Πριν απο αυτο, υπηρχαν τα μετρητα και οι Paysafe. Πριν απο αυτα απλα αγοραζαν κανονικο παιχνιδι ή ηλεκτρονικα.

Προσωπικα ειμαι υπερ ενα παιδακι να εχει μια prepaid, με το χαρτζιλικι του και ας το κανει οτι θελει. Θελει να το βαλει στα παιχνιδια? Καλως. Θελει να παρει κατι να φαει? Καλως. Ας μαθει απο νωρις την αξια του χρηματος μιας και με τις καρτες πολλες φορες ακομα και εμεις ξεχναμε την αξια του. Τουλαχιστον παλια μας εδιναν 2-2 ευρω

Δεν τίθεται για τα λεφτά το θέμα, το κυρίως θέμα είναι ότι τα ζαβλακωνει αυτό το παιχνίδι. 

Όσο για το παλιά εμάς μας έδιναν 20 δραχμές για καμιά σοκολάτα. 

Λεφτά δύσκολα να έβλεπες σπίτι, δεν υπήρχαν κιόλας. 

• Confused 1
Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι λοιπον το παιχνιδι οπως βλεπεις TS, αλλα η σχέση γονεων/παιδιων, η διαπαιδαγωγιση τους, τροποι συμπεριφοράς κλπ. 

Μικρη τρελαινομουν να πηγαινω να παιζω Metal Slug κ να ριχνω εκει ολα μου τα πενηνταρικα. Λεφτα απ'το χαρτζιλικι μου. Μαντεψε ομως τι θα γινοταν αν βουταγα λεφτα κρυφα απο τσεπες κ πορτοφολια των γονιων μου. Και ενω ηθελα να παίζω ακομα και 24/7 αν γινοταν, μαντεψε...δεν με αφηναν. Αλλα οχι μεσω τιμωριας κ τσακωμων, αλλα με λογικες συζητησεις.

Αν λοιπον κάποιοι γονείς εχουν χασει την μπαλα δεν τους φταιει το Fortnite ή οποιοδήποτε παιχνιδι ειναι η μοδα της καθε εποχης. Απο αλλου πηγαζει η κριση με τα παιδια τους. Και λυνεται.

• Like 23
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Το προβλημα δεν ειναι λοιπον το παιχνιδι οπως βλεπεις TS, αλλα η σχέση γονεων/παιδιων, η διαπαιδαγωγιση τους, τροποι συμπεριφοράς κλπ. 

Μικρη τρελαινομουν να πηγαινω να παιζω Metal Slug κ να ριχνω εκει ολα μου τα πενηνταρικα. Λεφτα απ'το χαρτζιλικι μου. Μαντεψε ομως τι θα γινοταν αν βουταγα λεφτα κρυφα απο τσεπες κ πορτοφολια των γονιων μου. Και ενω ηθελα να παίζω ακομα και 24/7 αν γινοταν, μαντεψε...δεν με αφηναν. Αλλα οχι μεσω τιμωριας κ τσακωμων, αλλα με λογικες συζητησεις.

Αν λοιπον κάποιοι γονείς εχουν χασει την μπαλα δεν τους φταιει το Fortnite ή οποιοδήποτε παιχνιδι ειναι η μοδα της καθε εποχης. Απο αλλου πηγαζει η κριση με τα παιδια τους. Και λυνεται.

Μας τα λες περίεργα. 

Metal slug στα 5-7-8 δύσκολα. 

Μήπως ήσουν 15;

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...