Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζηταω προκαταβολικα συγνωμη εαν ειμαι εκτος θεματολογιας, σε διαφορετικη περιπτωση το παρον ποστ ας διαγραφει ....

Σε γνωστη αλυσιδα πολυκαταστηματος ειδα εντελως τυχαια σβηστη την LG OLED55C8PLA (https://www.skroutz.gr/s/15152960/LG-OLED55C8PLA.html) στην τιμη των 720 ευρω !!!!!

Ρωτησα την υπάλληλο και μου απαντησε οτι το προιον ειναι σε προσφορα τις τελευταιες ημερες μονο στο συγκεκριμενο καταστημα. Εκανα ερευνα και ειδα οτι η γνωστη αλυσιδα δεν την εχει σε προσφορα αλλα στην τιμη που αναγραφόταν και στο σκρουτζ.

Την παιρνω με κλειστα ματια ή μπορει να κρυβεται κατι αλλο απο πισω οπως να ειναι χαλασμενη ή μεταχειρισμενη για παραδειγμα και θελουν να την  ξεστοκαρουν ? 

Δημοσ.

Παρτην μονο αν δεν ειναι εκθεσιακη. Με κλειστα ματια.

αν ειναι εκθεσιακη δεν θα την επαιρνα λογο burn in

Δημοσ.

Νομίζω ο Κωτσόβολος είχε βγάλει κάτι στοκ-εκθεσιακά πριν 1-2 βδομάδες. Στο Παλατάκι ήταν νομίζω για τηλεοράσεις...

Δημοσ.

Είναι μοντέλο του 18, άρα μαλλον εκθεσιακή.

Για κανένα λόγο δεν την αγοράζεις χωρις τεστ με καρτέλες από solid χρωματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Selespeed είπε

Νομίζω ο Κωτσόβολος είχε βγάλει κάτι στοκ-εκθεσιακά πριν 1-2 βδομάδες. Στο Παλατάκι ήταν νομίζω για τηλεοράσεις...

👍

13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Εκθεσιακη?

Δεν το γνωριζω ...θα ρωτησω αυριο αλλα για να γραφουν και αλλοι χρηστες οτι ξεστοκαρει εκθεσιακες ....μαλλον ειναι και αυτη που εγω ειδα ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...