Προς το περιεχόμενο

Ναυτικό Λύκειο, ζητούνται πληροφορίες.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω έναν γιο 16 χρονών ο οποίος φέτος τελείωσε την πρώτη τάξη του γενικού Λυκείου. Εχθές μας ανακοίνωσε ότι τον ενδιαφέρει να κάνει εγγραφή στο Ναυτικό Λύκειο με σκοπό να ακολουθήσει την καριέρα του Μηχανικού στο εμπορικό ναυτικό. Είμαστε κάτοικοι Αγ. Δημητρίου Αττικής (Μπραχάμι) και το πιθανότερο είναι το Λύκειο που υπάγεται η περιοχή μας να είναι του Πειραιά. Επειδή μέχρι εχθές δεν σας κρύβω, ότι δεν είχα ιδέα για αυτά τα Λύκεια, έχω αρχίσει να ψάχνω λίγο το θέμα για να βοηθήσω τον μικρό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άτομα που φοιτούν ή είναι απόφοιτοι του Ναυτικού Λυκείου να μου δώσουν κάποιες πληροφορίες πέρα από τις τυπικές που αναφέρονται στα επίσημα site. Γενικότερα ποια είναι η κατάσταση σε αυτά τα σχολεία και μέχρι σε ποιον βαθμό μπορεί να φτάσει καθώς και τις επιλογές που παρουσιάζονται αποφοιτώντας. Παρακαλώ θα με βοηθούσαν πληροφορίες για τα συγκεκριμένα σχολεία και όχι για την φύση της δουλειάς του ναυτικού, Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη τελειωσα ΑΕΝ (Μηχανικος) θα σου πω καποια πραγματα για να μην πεσεις απο τα συνεφα.
Οι ναυτιλιακες κοιτανε ακομα και σε ποια ΑΕΝ εισαι για το αν θα σε παρουν στην δουλεια δηλαδη προτιμουν παιδια απο Μακεδονιας παρα Ασπροπυργου, την θεωρουν πιο δυσκολη σχολη για να περασεις, τα κονε πανε και ερχονται για να βρεις δουλεια, πολλες δε εταιριες παιζει να πετανε την αιτηση σου αν δεν εχεις κονε ή το τελευταιο που ειδα σε βγαζουν στον δρομο για να συμπληρωσεις την αιτηση, αλλα αν πεις π.χ. δουλευει ο θειος μου στην εταιρεια σας σε εχουν αρχοντα.

Μονο με το λυκειο εαν δεν παρει πτυχιο απο ΑΕΝ τα βλεπω αρκετα δυσκολα τα πραγματα. Εκτος αν στην συμβαση δινουν χαμηλοτερο μισθο, τοτε ισως να βρισκεις και πιο ευκολα, βεβαια δεν το γνωριζω.
 Κατι παραπανω δεν ξερω για τα λυκεια αυτα, απλα να εχεις το νου σου και αν θελεις να συνεχισεις εκει να πας και μια ΑΕΝ.

 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...