Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ στην αρχή το ξεκίνησαν καλά και είχε κάποιες καλές "Οικονομιδικές" σκηνές , μετά άρχισε να μπερδεύει το πράγμα.Κι εγώ έχασα την μπάλα.Δεν φαντάζομαι οτι είσαι ο μόνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα,κριμα,κριμα.Αν και ειμαι φαν του Οικονομιδη με διαφορα η χειροτερη ταινια του και πρεπει επιτελους να κανει το βημα παρακατω,η ταινια δεν ειχε τιποτα που δεν εχω ξαναδει σε δεκαδες ταινιες η σειρες απο Αμερικα και οι συγκρισεις με Coen που ειδα απο Ελληνες κριτικους δεν τον κολακευουν.Η ταινια ειχε σκηνη που ο μονος λογος που υπηρχε και δεν κοπηκε στο μονταζ ειναι για να γινει meme.Και ξανα κριμα γιατι εχω και εγω δει συνεντευξεις του και πανω απο ολα ειναι ξεροκεφαλος γιατι μπορει να γκρινιαζει συνεχεια οτι τις ταινιες του δεν τις αποδεχεται το κοινο αλλα ειναι απο τους λιγους Ελληνες σκηνοθετες που μπορει να βρει χρηματοδοτηση απο το εξωτερικο...

Επισης η ταινια θα εκανε "σχετικη" επιτυχια στα σινεμα αν δεν υπηρχε η πανδημια γιατι ειναι με διαφορα η πιο ευπεπτη του.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εχετε την καλη θεληση , και γω θα θελα την ονομασια στο θειο , pm εννοειτε

Επεξ/σία από npil
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχοντας δει δύο ταινίες του Οικονομιδη (μικρό ψάρι και την μπαλάντα) αλλά και αρκετές των αδερφών Cohen (κάπου χάνεται το Η παραπάνω), νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση μεταξύ τους.

Τα μπινελίκια δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κριτήριο, το οποίο στοιχειοθετεί την ύπαρξη "κοινών στοιχείων" μεταξύ του Έλληνα σκηνοθέτη και των αδερφών Cohen.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...