Kargian Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να κάνω ένα PC Build για 1440p gaming και έχω καταλήξει σε δύο συνθέσεις: αυτή που έχω φτιάξει, με την βοήθεια ενός γνωστού, από msystems: bit.ly/3f95T8W και αυτό το έτοιμο build από infinity gear: bit.ly/2UvfeQN . Οι τιμές είναι πάνω κάτω το ίδιο απλά επειδή δεν γνωρίζω πολύ από builds και hardware μου είναι πιο εύκολο σε περίπτωση βλάβης να πάω το pc στον Κωτσόβολο παρά να στείλω το εκάστοτε κομμάτι στην Αθήνα από Θεσσαλονική.Πέρα από την πιο "τρανταχτή διαφορά" που είναι οι χωρητικότητες των σκληρών δίσκων (δεν λέω για τον επεξεργαστή γιατί διάβασα ότι έχουν ελάχιστες διαφορές ο 3600 με τον 3600x ,εσείς τι θα προτείνατε;Επίσης αν εν τέλει πάω για το σύστημα από msystems θα είμαι καλυμμένος με την 212 ψύκτρα της Coolermaster για τον ryzen 5 3600x?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Kargian
c_access Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Kargian είπε Καλησπέρα παιδιά!Θέλω να κάνω ένα PC Build για 1440p gaming και έχω καταλήξει σε δύο συνθέσεις: αυτή που έχω φτιάξει, με την βοήθεια ενός γνωστού, από msystems: bit.ly/3f95T8W και αυτό το έτοιμο build από infinity gear: bit.ly/2UvfeQN . Οι τιμές είναι πάνω κάτω το ίδιο απλά επειδή δεν γνωρίζω πολύ από builds και hardware μου είναι πιο εύκολο σε περίπτωση βλάβης να πάω το pc στον Κωτσόβολο παρά να στείλω το εκάστοτε κομμάτι στην Αθήνα από Θεσσαλονική.Πέρα από την πιο "τρανταχτή διαφορά" που είναι οι χωρητικότητες των σκληρών δίσκων (δεν λέω για τον επεξεργαστή γιατί διάβασα ότι έχουν ελάχιστες διαφορές ο 3600 με τον 3600x ,εσείς τι θα προτείνατε;Επίσης αν εν τέλει πάω για το σύστημα από msystems θα είμαι καλυμμένος με την 212 ψύκτρα της Coolermaster για τον ryzen 5 3600x?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καλησπέρα, για να σε βοηθήσουμε καλύτερα, συμπλήρωσε τη κλασική φόρμα: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα