Black Demis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, takismakeleio είπε Αμα έχουν κολλημένο τον ssd πάνω στο motherboard και δεν μπορεί να αντικατασταθεί, να το βάλουν εκεί που ξέρουν το νέο imac. ε καλα δεν θα ειναι αλλά θα ειναι προστατευμένο με τσιπακι ασφάλειας ετσι μόνο η apple θα μπορεί να το αλλαξει
pao13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Looter είπε Μια οθόνη αφής ρε Apple , μια οθόνη αφής!! 2020 φτάσαμε!! γιατί πρέπει να δαχτυλώνεις την οθόνη από την στιγμή που σου [έχει το trackpad κάτω να του βάλεις όσα δάχτυλα θέλεις (ρε βίτσια που έχει ο κόσμος) 1 1
vortex365 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Άντε και στο mackbook pro τέτοια bezels με το καλό..Ημουνα νιος και γέρασα ,ακόμη και η sony ο άρχοντας των bezels τα στένεψε..η aplle εκεί..κορνίζα του 15ου αιώνα η οθόνη.
ignome4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, init0101 είπε Αυτό δεν τα συμβεί ποτέ Ναι αλλά παίζει να βγάλει iPad 15-17
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ελπίζω να μην μείνει μόνο στο εμφανισιακο κομμάτι και να πάρει κάτι και από το λειτουργικό κομμάτι. Ένα Face ID σε iMac δεν θα με χάλαγε καθόλου. Μαζί με έναν Α επεξεργαστή μέσα να τρέχει και τις εφαρμογές από το iPad OS θα είναι λουκούμι.
mants118 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Looter είπε Μια οθόνη αφής ρε Apple , μια οθόνη αφής!! 2020 φτάσαμε!! δακτυλιέςρε συ σε πανάκριβο μηχάνημα με λαδωμενα χερια;;;;; 😛 11 λεπτά πριν, atheatos είπε Ένα Face ID σε iMac δεν θα με χάλαγε καθόλου. Αν μοιράζεσαι τον υπολογιστή σου με άλλους καλή φάση θα ήταν! Να αναγνωρίζει ποιος είναι και να τον βάζει αυτόματα στο λογαριασμό του! 1
atheatos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, mants118 είπε δακτυλιέςρε συ σε πανάκριβο μηχάνημα με λαδωμενα χερια;;;;; 😛 Αν μοιράζεσαι τον υπολογιστή σου με άλλους καλή φάση θα ήταν! Να αναγνωρίζει ποιος είναι και να τον βάζει αυτόματα στο λογαριασμό του! Ας ελπίσουμε μαζί με την είσοδο των arm στα mac , κάνουν εισαγωγή και τις αντίστοιχες λειτουργίες σε πιο διευρυμένο επίπεδο. Το back to Mac που είχε πει κάποτε ο Steve Jobs αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πανικό που επικράτησε στην Microsoft που μετά την παραπάνω δήλωση του Jobs έβγαλε το Windows 8 κάνοντας το back to pc με τα γνωστά τραγελαφικά αποτελέσματα.
hasodikis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Είμαι κάτοχος: 1) Ενός iMac 27" mid 2010, το οποίο μετά από 10 ολόκληρα χρόνια συνεχούς εργασίας είναι βράχος αλλά έχει αρχίσει πλέον να φωνάζει για σύνταξη. 2) Ενός MacBook Pro 2009 τo οποίο παρά τα upgrades (ssd - ram - αλλαγή μπαταρίας) και παρά το ότι τρέχει αξιοπρεπώς catalina (dosdude1 patch) χρησιμοποιείται πλέον μόνο για ελαφρά πραγματάκια στο σπίτι). 3) Ενός Mac mini (υπολογιστής εργασίας της συζύγου) 4) Ενός Hackintosh desktop (υπολογιστής εργασίας δικός μου) 5)Ενός Hackintosh λαπτοπ 6) Ενός Apple TV. 7) δύο iPad Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι για τους όποιους δικούς μου λόγους (σωστούς ή λάθος - αδιάφορο) έχω επιλέξει το hardware και κυρίως το software της Apple. Πλην όμως.... 1. Το macbook μου δεν το αντικατέστησα με νεότερο μοντέλο γιατί α) αν πάθει κάτι ο σκληρός, αλλάζεις όλη τη μητρική, β) αν πάθει το παραμικρό η μητρική, ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, γ) δεν μπορώ να προσθέσω ram, δ) δεν μπορώ να αλλάξω σκληρό, ε) δεν μπορώ να αλλάξω μπαταρία, .... δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ. ..... Όλα αυτά έχουν ως αιτία συγκεκριμένες εμπορικές επιλογές της Apple, που οδηγούν σε παραγωγή προϊόντος που δεν καλύπτει τις ανάγκες μου. Αυτονόητα κάνω, λοιπόν, και εγώ την επιλογή μου. 2. Αν το αναμενόμενο iMac ακολουθήσει το δρόμο που έχει χαράξει η Apple τα τελευταία χρόνια.... τότε πολύ φοβάμαι ότι και το iMAc μου θα αποσυρθεί χωρίς αντικαταστάτη.... με κόκκινη γραμμή τη δυνατότητα του τελικού χρήστη (έστω και με τη δυσκολία της προσπέλασης της οθόνης) να αλλάξει σκληρό. Δυστυχώς.. εξ όσων βλέπω και διαβάζω... το μέλλον μου μάλλον κλείνει προς την επιστροφή στα linux....... 5
gregory22 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 αυτό το στυλ με καμπύλες γωνίες ελπίζω να μην το αντιγράψουν όλοι οι άλλοι, αλλά φοβάμαι ότι κι αυτό θα γίνει...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, init0101 είπε Αυτό δεν τα συμβεί ποτέ Ευτυχως...! Τόσο χρήσιμο το βρίσκετε να είναι αφής? (χωρίς ειρωνία ρωτάω) Προσωπικά ως σχεδιαστής θα με ενοχλούσε να είναι γεματη δαχτυλιές η οθόνη.. Εξάλλου έχει τόσο καλό trackpad γιαυτο τον λόγο.. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
pahountisg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 16 hours ago, takismakeleio said: Αμα έχουν κολλημένο τον ssd πάνω στο motherboard και δεν μπορεί να αντικατασταθεί, να το βάλουν εκεί που ξέρουν το νέο imac. Μια λέξη μόνο : ( ονομα ) Louis Rossman 1 1
Tetrabitos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, guzel είπε Ετοιμάζεται η apple να καθηλώσει ξανά!!!! Ναι θα ζητάει δέκα χιλιάδες ευρώ και στο rendering θα χάνει από pc των 2000€! Καθήλωση.... 🤐 4 ώρες πριν, gregory22 είπε αυτό το στυλ με καμπύλες γωνίες ελπίζω να μην το αντιγράψουν όλοι οι άλλοι, αλλά φοβάμαι ότι κι αυτό θα γίνει... Εγώ ελπίζω σε ειρήνη σε όλο τον κόσμο και εσύ ελπίζεις να μην αντιγράψουν το σχήμα με τις καμπύλες; Γιατί;
medidia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δεν παρουσιάζεται hardware στο WWDC. Moυ φαίνεται αδύνατον να παρουσιαστεί νέος iMac.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 hours ago, medidia said: Δεν παρουσιάζεται hardware στο WWDC. Moυ φαίνεται αδύνατον να παρουσιαστεί νέος iMac. Το Mac Pro και η Pro Display XDR παρουσιάστηκαν στο WWDC 2019. To ηχείο HomePod και το iMac Pro παρουσιάστηκαν στο WWDC 2017 Τα Mac Pro, AirPort Time Capsule, AirPort Extreme και MacBook Air ανακοινώθηκαν στο WWDC 2013 To iPhone 3GS παρουσιάστηκε στο WWDC 2009 2
medidia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, paredwse είπε Το Mac Pro και η Pro Display XDR παρουσιάστηκαν στο WWDC 2019. To ηχείο HomePod και το iMac Pro παρουσιάστηκαν στο WWDC 2017 Τα Mac Pro, AirPort Time Capsule, AirPort Extreme και MacBook Air ανακοινώθηκαν στο WWDC 2013 To iPhone 3GS παρουσιάστηκε στο WWDC 2009 😵 Σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα