Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Halo και καλησπέρα , ψάχνω να βρω ένα καλό και αξιόπιστο χλοοκοπτικού για τον κήπο μου.  Ο κήπος έχει άγριο χόρτο και κατά προτίμηση θα ήθελα ηλεκτρικό.

Δημοσ.

πριν 2 μηνες που ημουν Αυστραλια ειδα οτι ειναι πολυ της μοδας τα ηλεκτρικα και ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω ενα https://www.homedepot.com/p/RYOBI-20-in-40-Volt-Brushless-Lithium-Ion-Cordless-Battery-Walk-Behind-Push-Lawn-Mower-5-0-Ah-Battery-and-Charger-Included-RY40180/206481611  και επαθα πλακα.απο αθορυβο ποσο ευκολα καθαριζεται

πιθανολογω οτι δεν θα υπαρχει με αυτο το ονομα Ευρωπη αλλα τα σημειο προσοχης ειναι...η μπαταρια να ειναι τουλαχιστον 40βολτ και πανω απο 4 αμπερ  και να ειναι

συμβατη με το φυσητηρι της ιδιας εταιρειας η το κορδονοκοφτη,ετσι ωστε με 2 μπαταριες καλυπτεσαι.

ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος που θελεις να κοβεις???????????

https://www.amazon.de/Greenworks-Akku-Rasenmäher-Schnittbreite-inklusive-Ladegerät/dp/B06WW7CLX3/ref=sr_1_1_sspa?adgrpid=84863653911&dchild=1&gclid=Cj0KCQjwiYL3BRDVARIsAF9E4GeQ62Fiy9FKzCF7ju7LCIbMQ1uEraJk2Zm2H6aJOMZANYcY8f1a5NQaAkiSEALw_wcB&hvadid=394704267029&hvdev=c&hvlocphy=1007491&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=12275289473405510453&hvtargid=kwd-29594096&hydadcr=14232_1977011&keywords=ryobi+rasenmäher&qid=1591799286&sr=8-1-spons&tag=googdemozdesk-21&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExNUhIUEUxM1Y5ODUyJmVuY3J5cHRlZElkPUEwOTIxMDc4R1FRT0ZUU0RDNUYmZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDM5Mzc5MDNLWEhKRk1JVlVLOTEmd2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl μια καλη προσφορα με 2 μπαταριες στη Γερμανια και γω νομιζα οτι δεν θα υπαρχει Ευρωπη..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, i love rock είπε

250 χ 250 ειναι ο χώρος με αγρια χόρτα 

Δεν ξέρω αν τα ηλεκτρικά θα ανταπεξέλθουν στα άγρια χόρτα 

Δημοσ.

250 x 250 μετρα ειναι μεγαλος χωρος

και αν έχεις πολύ άγρια χορτάρια και το βενζινοκίνητο θα πρέπει να έχει κάποια δύναμη,να κόβει και όχι να τα μασάει.....

η διαφορα είναι ότι πρέπει να το συντηρείς περισσότερο ....εγώ που έχω πιάσει και τα 2 στα χέρια μου σε σπίτι με κήπο περιπου 50 χ 50 το ηλεκτρικό σκίζει και είναι ποιο ήσυχο..με εντυπωσίασε η δύναμη του....το βενζινοκίνητο μέχρι να βάλω εμπρός πρέπει να τσεκάρω λάδια κάθε φορά να ρίξω βενζίνη και να τραβήξω και το σχοινάκι 2-3 φορές για να πάρει.Επιπλεον αν πάρεις με βενζίνη παρτο να καίει αμόλυβδη χωρίς προσθήκη λαδιού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.

οπότε κάποιο ηλεκτροκίνητο προτείνεις έτσι ; πόσα watt πιστεύεις ότι πρέπει να κοιτάξω ; και παίζει ρόλο πόσο μεγάλη είναι η διάμετρος της ροδέλας που κόβει ; 

Δημοσ.

αν θες μονο για κοπη - καθαρισμα θα πας σε ενα καλο πανω απο 2 αλογα...ενα επωνυμο για να εχεις και καποια υποστηριξη

κοιτα kawasaki  , Husqvarna... και kraft  ποιο φτηνη επιλογη

εχουν και αντιστοιχα ηλεκτρικα που εχουν και το πλεονεκτημα οτι ειναι ελαφρα και δεν σου κοβουν τη πλατη....38-40βολτ 2.5αμπερ αρκετα δυνατα

πηγαινε σε ενα μαγαζι να το πιασεις στα χερια σου να δεις το βαρος γιατι μπορει να σε χαλασει να κουβαλας 6-7 κιλα στη πλατη για καποιες ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...