Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το λογαριασμό μου στη Revolut σε λογαριασμό τρίτου, σε τράπεζα της Eurobank ή της Εθνικής?

Υπάρχει κάποια χρέωση?

Θα είναι το ίδιο σαν να κάνω κατάθεση από iban της Eurobank σε άλλο iban της Eurobank?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Silv είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το λογαριασμό μου στη Revolut σε λογαριασμό τρίτου, σε τράπεζα της Eurobank ή της Εθνικής?

Υπάρχει κάποια χρέωση?

Θα είναι το ίδιο σαν να κάνω κατάθεση από iban της Eurobank σε άλλο iban της Eurobank?

Ευχαριστώ

Μπορείς να μεταφέρεις κανονικα. Η revolut δεν θα σε χρεώσει, αλλά η eurobank θα το κάνει. 3€ περίπου

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/6/2020 στις 10:42 ΜΜ, george1807 είπε

Μπορείς να μεταφέρεις κανονικα. Η revolut δεν θα σε χρεώσει, αλλά η eurobank θα το κάνει. 3€ περίπου

Εγώ μετέφερα κανονικά ποσό από την Revolut στην Alpha Bank χωρίς να μου χρεωθεί κάτι. Έχει διαφορετική πολιτική η Alpha Bank ή απλά πλέον μπορούμε να μεταφέρουμε κανονικά προς όλες τις ελληνικές τράπεζες;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, terminator666 είπε

Εγώ μετέφερα κανονικά ποσό από την Revolut στην Alpha Bank χωρίς να μου χρεωθεί κάτι. Έχει διαφορετική πολιτική η Alpha Bank ή απλά πλέον μπορούμε να μεταφέρουμε κανονικά προς όλες τις ελληνικές τράπεζες;

Δεν άλλαξε κάτι. Μήπως έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, george1807 είπε

Δεν άλλαξε κάτι. Μήπως έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank;

ή πόσο κάτω απο το όριο που χρεώνει; (δεν ξέρω πόσο είναι στην Αμπανκ)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

ή πόσο κάτω απο το όριο που χρεώνει; (δεν ξέρω πόσο είναι στην Αμπανκ)

5 ευρώ νομίζω είναι οπότε λίγο δύσκολο. Ο μισθοδοσίας που έχω εγώ στην alpha bank πάντως δεν με χρεώνει εισερχόμενα εμβάσματα.

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...