LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δεν είναι δικό μου το σπίτι βρε παιδιά των πεθερικών είναι αλλά έχει σκοπό να τα βγάλει το πότε μονό ο Θεός ξέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δοκίμασε την εξής ιδέα. Αντί να τις κόψεις, σμίξε τις βέργες της κάθε κολόνας, πόνταρε με ηλεκτροκόληση έναν σωλήνα σε κάθε σετ από τις βέργες και κάνε ένα υπόστεγο όπου ως κάλυμμα θα έχει ύφασμα τέντας. Θα σου κρατάει δροσιά το καλοκαίρι, ενώ θα σε προφυλάξει και από την όποια πιθανή μπόρα που πιθανόν να σου μουσκέψει ότι καθιστικό βάλεις στην ταράτσα.
panoskir Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν είναι δικό μου το σπίτι βρε παιδιά των πεθερικών είναι αλλά έχει σκοπό να τα βγάλει το πότε μονό ο Θεός ξέρει. Ξεκινά τότε την διαδικασία να βγει το ελενιτ με τον σωστό και προβλεπόμενο τρόπο και άσε το σινεμά και τις βέργες για αργότερα.Με τον αμίαντο δεν παίζουμε..
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εριξα μια ματια και ειδα οτι θελουν 35 ευρω το τετραγωνικο για να στα βγαλουν συν το κοστος να βαλεις κατι αλλο. Κανονικα θα επρεπε το Κρατος ο Δημος να τα βγαζει δωρεαν αυτα. Σκεφτειτε το εξοχικο του Πεθερου που ειναι περιπου στα 60 τετραγωνικα και ειναι με ελενιτ ποσα θα πρεπει να δωσει για να αλλαξει την σκεπη. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από LLLEFTERIS 1
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Κανονικα θα επρεπε το Κρατος ο Δημος να τα βγαζει δωρεαν αυτα. Σκεφτειτε το εξοχικο του Πεθερου που ειναι περιπου στα 60 τετραγωνικα και ειναι με ελενιτ ποσα θα πρεπει να δωσει για να αλλαξει την σκεπη. Το "κανονικά", που βασίζεται? Και εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να μην δουλεύω και να μου προσφέρονται τα πάντα κανονικά δωρεάν! Τα πάντα όμως! *Ναι οι αναμονές μπορούν να κοπούν, αν σίγουρα δεν θα χτιστεί σπίτι. 7 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Το "κανονικά", που βασίζεται? Και εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να μην δουλεύω και να μου προσφέρονται τα πάντα κανονικά δωρεάν! Τα πάντα όμως! *Ναι οι αναμονές μπορούν να κοπούν, αν σίγουρα δεν θα χτιστεί σπίτι. Γιατι οταν τα εβαζε ολος ο κοσμος αυτα η γενικα εβαζε πραγματα κατασκευασμενα απο αυτο το υλικο δεν γνωριζε οτι ειναι καρκινογονο και πρεπει να βγουν δηλαδη δεν το εκανε εις γνωσης του. Απο οσο ξερω δεν εχουμε δικαιωμα να χτισουμε μεχρι δυο οροφους ηταν τοτε και οπως βλεπω και τα διπλανα σπιτια που ειχαν χτιστει τοτε δυο οροφους εχουν και κανα παρανομο απο πανω.
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατι οταν τα εβαζε ολος ο κοσμος αυτα η γενικα εβαζε πραγματα κατασκευασμενα απο αυτο το υλικο δεν γνωριζε οτι ειναι καρκινογονο και πρεπει να βγουν δηλαδη δεν το εκανε εις γνωσης του. Ενώ το κράτος ή ο Δήμος το γνώριζαν? 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Ενώ το κράτος ή ο Δήμος το γνώριζαν? Βρε δεν λεω οτι ειναι υποχρεωμενος αλλα εδω βοηθαει να αλλαξεις κουφωματα να κανεις μονωση κλπ δεν θα επρεπε να βοηθαει να φυγουν αυτα που ειναι καρκινος;
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Βρε δεν λεω οτι ειναι υποχρεωμενος αλλα εδω βοηθαει να αλλαξεις κουφωματα να κανεις μονωση κλπ δεν θα επρεπε να βοηθαει να φυγουν αυτα που ειναι καρκινος; Είπα εγώ κάπου πως ισχυρίστηκες πως είναι υποχρεωμένος? Αυτό που λέω είναι ότι ο ισχυρισμός σου "Κανονικα θα επρεπε το Κρατος ο Δημος να τα βγαζει δωρεαν αυτα" δεν έχει καμία απολύτως βάση. Όσο για το εξοικονομώ είναι άλλο θέμα, το κράτος έχει έμμεσο οικονομικό κέρδος όταν ένα σπίτι γίνεται ενεργειακά αποδοτικό.
kontinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είπα εγώ κάπου πως ισχυρίστηκες πως είναι υποχρεωμένος? Αυτό που λέω είναι ότι ο ισχυρισμός σου "Κανονικα θα επρεπε το Κρατος ο Δημος να τα βγαζει δωρεαν αυτα" δεν έχει καμία απολύτως βάση. Όσο για το εξοικονομώ είναι άλλο θέμα, το κράτος έχει έμμεσο οικονομικό κέρδος όταν ένα σπίτι γίνεται ενεργειακά αποδοτικό. Οπως εχει εμμεσο οικονομικο κερδος οταν οι πολιτες του παραμενουν υγιεις... 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Είπα εγώ κάπου πως ισχυρίστηκες πως είναι υποχρεωμένος? Αυτό που λέω είναι ότι ο ισχυρισμός σου "Κανονικα θα επρεπε το Κρατος ο Δημος να τα βγαζει δωρεαν αυτα" δεν έχει καμία απολύτως βάση. Όσο για το εξοικονομώ είναι άλλο θέμα, το κράτος έχει έμμεσο οικονομικό κέρδος όταν ένα σπίτι γίνεται ενεργειακά αποδοτικό. Αν το κρατος δεν το ενδιαφερει να βγαλεις κατι απο το σπιτι σου κατι που προκαλει καρκινο τοτε γιατι πηρε τοσα μετρα για τον ιο; Να μου πεις ο καρκινος μπορει να σε σκοτωσει σε μερικα χρονια ενω ο ιος σε μερικες μερες.
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, kontinos είπε Οπως εχει εμμεσο οικονομικο κερδος οταν οι πολιτες του παραμενουν υγιεις... Και ποιος σου είπε ότι οι πολίτες του θα αρρωστήσουν αν δεν βγάλει ο Λευτέρης τα ελενίτ από το δώμα του? 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν το κρατος δεν το ενδιαφερει να βγαλεις κατι απο το σπιτι σου κατι που προκαλει καρκινο τοτε γιατι πηρε τοσα μετρα για τον ιο; Να μου πεις ο καρκινος μπορει να σε σκοτωσει σε μερικα χρονια ενω ο ιος σε μερικες μερες. Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο καρκίνος είναι μεταδοτικός? Δεν εξηγείται αλλιώς που τον συγκρίνεις με τον covid-19.
mourouzis2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ειναι και ο Λευτερης με τα πεθερικα του πολιτες του κρατους. Η επιδοτηση θα εξασφαλιζε οτι ο Λευτερης και ο πεθερος του δεν θα πεταξουν τα Ελενιτ σε καδους της γειτονιας ή σε χωματερες αλλα οτι θα πεταγονταν σε προβλεπομενους χωρους για καταστροφη με προβλεπομενες διαδικασιες. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και ποιος σου είπε ότι οι πολίτες του θα αρρωστήσουν αν δεν βγάλει ο Λευτέρης τα ελενίτ από το δώμα του? Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο καρκίνος είναι μεταδοτικός? Δεν εξηγείται αλλιώς που τον συγκρίνεις με τον covid-19. Δεν ειπα οτι ειναι μεταδοτικος αλλα σιγουρα σκοτωνει. Και να απαντησω και ποιο πανω και εγω με τα παιδια μου πολιτες ειμαστε, θα πρεπει να σκοτωσει και τον απεναντι; Και μην ξεχναμε για να εβαλε καποιος αυτο το υλικο και οχι κατι καλυτερο οπως να ριξει πλακα να βαλει κεραμυδια πιθανοτατα τα οικονομικα του να μην ηταν για κατι παραπανω. Μπορει ο κοσμος τοτε να μην ηξερε οτι ειναι καρκινογονα αλλα ηξερε οτι το Καλοκαιρι βραζεις κατω απο αυτο.
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Δεν ειπα οτι ειναι μεταδοτικος αλλα σιγουρα σκοτωνει. Πριν έγραψες ότι κανονικά θα έπρεπε το κράτος και ο Δήμος να τα βγάζει δωρεάν αυτά επειδή όταν τα έβαλες δεν ήξερες πως είναι καρκινογόνα λες και το κράτος το ήξερε και σκοπίμως σε άφησε να τα βάλεις, μετά λες πως πρέπει να τα βγάλει όπως ακριβώς πήρε μέτρα για τον κορονοϊό λες και αν δεν το κάνει η μισή Ελλάδα θα κολλήσει από τα ελενίτ σου... Κυριολεκτικά ότι να ναι! 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Και να απαντησω και ποιο πανω και εγω με τα παιδια μου πολιτες ειμαστε, θα πρεπει να σκοτωσει και τον απεναντι; Αν σου πω πως έβγαλα νόημα από αυτή τη φράση, θα είναι ψέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα