Tsitsikaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα!σε daewoo matiz 2001 χωρίς φίλτρο καμπίνας.. πήρα σημερα καθαριστικό aircondition σε μορφη αφρου...που ακριβως πρεπει να ψεκασω;γιατι αλλος λεει μεσα στισ γρυλιες..αλλος μεσα στο αircondition...που τελικά;το ξερω είναι χαζη ερωτηση αλλα κ απο τα βιντεκια π δα σ αλλα αμαξια αυτα ειχαν φιλτρο καμπίνας και το ψεκαζαν εκει...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε Καλησπέρα!σε daewoo matiz 2001 χωρίς φίλτρο καμπίνας.. πήρα σημερα καθαριστικό aircondition σε μορφη αφρου...που ακριβως πρεπει να ψεκασω;γιατι αλλος λεει μεσα στισ γρυλιες..αλλος μεσα στο αircondition...που τελικά;το ξερω είναι χαζη ερωτηση αλλα κ απο τα βιντεκια π δα σ αλλα αμαξια αυτα ειχαν φιλτρο καμπίνας και το ψεκαζαν εκει... Εχεις σίγουρα ac?
Tsitsikaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ναι βρε!τ αλλαξα περυσι το κομπρεσερ και φετος του αλλαξα κ φρεον! 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις σίγουρα ac? Απορω κ εγω γιατι δεν εχει φιλτρο καμπινας αλλα τι να κανουμε!!!!δεν ηταν το φουλ εξτρα φαινεται!!!χαχαχχαα πλακα κανω...
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Tsitsikaos είπε Ναι βρε!τ αλλαξα περυσι το κομπρεσερ και φετος του αλλαξα κ φρεον! Το λέω γιατί δεν έχω ακούσει να μην έχουν φίλτρο.Εγω θα ψέκαζα εκεί που τραβάει αέρα.Δεν γράφει επάνω ο αφρός;
Tsitsikaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Λεει εισάγεται τον σωληνα ψεκασμου μεσα στον αγωγο αποστράγγισης.ψεκαστε το πληρεσ περθεχομενο στην μοναδα του εξατμιστη.οτι καταλαβες καταλαβα και εγω 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το λέω γιατί δεν έχω ακούσει να μην έχουν φίλτρο.Εγω θα ψέκαζα εκεί που τραβάει αέρα.Δεν γράφει επάνω ο αφρός; Οραν λες εκει πουβτραβαει αερα;
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το λέω γιατί δεν έχω ακούσει να μην έχουν φίλτρο.Εγω θα ψέκαζα εκεί που τραβάει αέρα.Δεν γράφει επάνω ο αφρός; πολλα αμαξια εκεινη την εποχή με κλιματισμό δεν ειχαν φιλτρο καμπινας.. (δυστυχως)
Tsitsikaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε πολλα αμαξια εκεινη την εποχή με κλιματισμό δεν ειχαν φιλτρο καμπινας.. (δυστυχως) Δεν το χω καταλαβει ακομα γιατι δεν εχει αλλα χεστο αυτο...εγω απλά ρωτησα π να βαλω τον αφρο για καθαρισμο...πιανειναι η γνωμη σ φιλε μ;
Conan2046 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ο αγωγός είναι κάπου κάτω από το αυτοκίνητο λογικά
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε Δεν το χω καταλαβει ακομα γιατι δεν εχει αλλα χεστο αυτο...εγω απλά ρωτησα π να βαλω τον αφρο για καθαρισμο...πιανειναι η γνωμη σ φιλε μ; Για οικονομία το έκαναν. εγω δε αυτό το αμάξι δε θα έβαζα αφρό αλλά Καθοριστικό τύπου μπομπα. εφοσον όμως τον πήρες βρες από που κάνει ανακύκλωση αέρα, λογικά θα είναι από τα πόδια και ρίξε το εκεί.
kiko33gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Tsitsikaos είπε Λεει εισάγεται τον σωληνα ψεκασμου μεσα στον αγωγο αποστράγγισης.ψεκαστε το πληρεσ περθεχομενο στην μοναδα του εξατμιστη.οτι καταλαβες καταλαβα και εγω Οραν λες εκει πουβτραβαει αερα; Εδώ κοιτάς για EVAPORATOR UNIT AND DRAIN HOSE: https://www.manualslib.com/manual/1212501/Daewoo-Matiz.html?page=808#manual Ο αγωγός αποστράγγισης είναι το 1 στην 3η εικόνα. Αυτό πρέπει να βρίσκεται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Tsitsikaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, kiko33gr είπε Εδώ κοιτάς για EVAPORATOR UNIT AND DRAIN HOSE: https://www.manualslib.com/manual/1212501/Daewoo-Matiz.html?page=808#manual Ο αγωγός αποστράγγισης είναι το 1 στην 3η εικόνα. Αυτό πρέπει να βρίσκεται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Tha to rikso ekeinetsi;ok file m
kiko33gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Tsitsikaos είπε Tha to rikso ekeinetsi;ok file m Ναι, απ'όσο ξέρω αυτά είναι σαν αφρός. Το ρίχνεις προς τα πάνω, ώστε να γεμίσει αυτό το κουτί (η μονάδα του εξατμιστή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα