Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως κατοχος, μονο τα καλύτερα εχω ν απω, ειδικά για την τιμή της.

Δεν ειναι ευκολη στο καλιμπράρισμα, αλλα για τους μη λατρεις της φωτογραφίας/βιντεο, είναι οτι πρεπει.

Η τιμή ειναι σχεδον ληστρική για τετοιο πανελ (VA, 3440x1440)

Να τονισω οτι μονο η μια HDMI φτανει ως 3440x1440@60/75. H άλλη ειναι @30.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

κρίμα δεν υποστηρίζει 144Hz.

Σου δινει γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια,δεν λες καλα που δινει τετοια αναλυση,βλεπω κατι αλλες 32 ιντες και εχουν απλο full hd 

Θα την επαιρνα εχθες αλλα νομιζω για απλη χρηση με πολλες ωρες για gaming κτλ σε αποσταση μισου με ενος μετρου 34 ιντες ειναι too mutch

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Σου δινει γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια,δεν λες καλα που δινει τετοια αναλυση,βλεπω κατι αλλες 32 ιντες και εχουν απλο full hd 

Θα την επαιρνα εχθες αλλα νομιζω για απλη χρηση με πολλες ωρες για gaming κτλ σε αποσταση μισου με ενος μετρου 34 ιντες ειναι too mutch

Σε 34' είμαι(Samsung C34F791WQU) , στα 80-100 cm απόσταση για 6-7 ώρες τη μέρα. Δε με κουράζει καθόλου. Στην αρχή μου φαινόταν τεράστια, τώρα μου φαίνεται κανονική και πάρα πολύ πρακτική oταν εχω ανοιχτά 2-3 παράθυρα ταυτόχρονα

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Μια χαρα ειναι η απόσταση που αναφέρεις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vadergr είπε

Ως κατοχος, μονο τα καλύτερα εχω ν απω, ειδικά για την τιμή της.

Δεν ειναι ευκολη στο καλιμπράρισμα, αλλα για τους μη λατρεις της φωτογραφίας/βιντεο, είναι οτι πρεπει.

Η τιμή ειναι σχεδον ληστρική για τετοιο πανελ (VA, 3440x1440)

Να τονισω οτι μονο η μια HDMI φτανει ως 3440x1440@60/75. H άλλη ειναι @30.

Να σε ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη οθόνη. Στην ανάγνωση κειμένου πως σου φαίνεται; δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming αλλά περνάω πολλές ώρες με pdfs, docs, excel και γενικά ανάγνωση και επεξεργασία σε μεγάλα κείμενα. 

Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Helionar είπε

Να σε ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη οθόνη. Στην ανάγνωση κειμένου πως σου φαίνεται; δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming αλλά περνάω πολλές ώρες με pdfs, docs, excel και γενικά ανάγνωση και επεξεργασία σε μεγάλα κείμενα. 

Σε ευχαριστώ. 

Κανενα παράπονο.

Τη χρησιμοποιεί και η συζυγος που είναι φιλόλογος και ετοιμάζει τις εργασίες της.

Θα πρέπει να φέρεις και το λευκό στα μέτρα σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Helionar είπε

Σε ευχαριστώ. 

Δεν έχω την συγκεκριμένη, αλλά έχω 34αρα κι εγώ. Once you go ultra wide, δεν έχει γυρισμό στο 16:9

PDF, excel, word παίζω κι εγώ που τα βάζω δίπλα δίπλα. Το συνηθίζεις σε 1-2 μέρες και μετά δεν το αλλάζεις με τίποτα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...